22.03.2017

Uudenlainen ruokaelämys VIP-Loungessa

Tänä kesänä toteutamme aivan uudenlaisen VIP-ruokakonseptin, jossa herkutellaan rennosti oman maun mukaan koko festarin ajan!

Meille ruoka on intohimo. Siksi haluamme tarjota sinulle unohtumattoman ruokaelämyksen: Tuomme Tikkurila Festivaalin VIP-Loungeen useita pienkeittiöitä, joilla on omat teemansa ja makunsa. Ruoka valmistetaan annoksittain ja huolella paikan päällä.

tf17_vipmenu_20170316_hs

GOLDEN JA BUSINESS VIP -asiakkaanamme voit nautiskella pienkeittiöiden annoksista oman mielesi mukaan koko festivaalin ajan! Voit maistella mielenkiintoisia makuja rauhassa pitkin päivää ja yötä – aina kun nälkä tai himo yllättää.

Kokkimme valmistavat annokset myös gluteenittomina tai vegaanisina tilauksestasi.

tf17_vipmenu_20170320_om

Golden ja Business VIP -lippujen hintaan siis sisältyy ruokaranneke, jolla tämä non-stop herkuttelu onnistuu.

Silver VIP -lippuihin ei sisälly ruokailua, eikä ruokarannekkeita myydä erikseen. Silver VIP -asiakkaana voit kuitenkin ostaa paikan päältä yhden yksittäisen ruokailukerran VIP-Loungessa. Silver VIP -lipun voi myös päivittää Golden-tasolle ennen tapahtumaa. Jos haluat päivittää lippusi, ota yhteys lipunmyyjääsi.

OSTA VIP-LIPUT KEVÄTHINNOILLA 31.5.2017 MENNESSÄ!

VIP-ruokauutuus julkaistiin ensimmäisenä uutiskirjeessämme. Kirjeemme tilaajana kuulet ensimmäisenä uutuuksista, erikoistarjouksista ja muista mukavista Tiksi-uutisista! Voit tilata uutiskirjeen tästä.

Jaa somessa