12.04.2017

Golden VIPit superkampanjassa vain tänään!

Tasan 100 päivän kuluttua Tikkurila Festivaalin lavalle nousevat Profeetat, Haloo Helsinki, Vesala, Pete Parkkonen, Kaija Koo, Apulanta ja monta muuta kotimaan kirkkainta tähteä. Varmista oma paikkasi tänään!

100 päivää Tiksiin merkkipäivän kunniaksi luovumme 2 PÄIVÄN GOLDEN VIP -lipuista hintaan 230 € (norm. 250 €).

GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelle sekä VIP-alueelle koko festarin ajan. VIP-alue löytyy aivan festivaalialueen ytimestä ja sieltä on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille. VIP-alueelta löytyvät vain vipeille varatut lounget, baarit, vessat ja ministage.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy ruokailu VIP-loungessa. Tuomme VIP-loungeen eri mantereilta inspiraationsa saavia pienkeittiöitä, joiden annoksista voit nauttia koko festarin ajan aina kun nälkä yllättää.

Tarjous on voimassa vain tänään 12.4.2017, joten klikkaa heti lippukaupoille Lippu.fi | Tiketti.fi

Jaa somessa