27.04.2017

Apulanta – Tikkurila Festivaalin päättävänä esiintyjänä jo neljättä kertaa!

Kymmenittäin hittibiisejä julkaissut heinolalainen punkbändi Apulanta lukeutuu maamme kaikkien aikojen suosituimpiin rock-yhtyeisiin. Yhtye on nähty Tikkurila Festivaalin päättävänä esiintyjänä joka vuosi tapahtuman ensimmäisestä järjestämisvuodesta lähtien.

Apulanta tulee tarjoilemaan kesän festarikävijöille parastaan tänäkin vuonna. Yhtyeellä on selkeästi iso vaihde päällä – he päätyivätkin antamaan keikkabussinsa vuokralle, koska lavasteet eivät olisi enää mitenkään mahtuneet siihen.

– Me lähdemme siitä, että yleisölle tulee tarjoilla paras mahdollinen kokemus ja elämys, kun kerran ihmiset suovat meille vapaa-aikaansa tulemalla katsomaan esiintymistämme, iloitsee yhtyeen rumpali Sipe Santapukki.

EKOLOGISUUS MERKITTÄVÄSSÄ ROOLISSA

Apulantaa ja Tikkurila Festivaalia yhdistää yhteinen arvomaailma. Molemmille on todella tärkeää, että toiminta on ekologista ja vastuullista. Apulannan päämaja Apulandia saa osan sähköstään omasta aurinkovoimalasta. Toukokuusta lähtien Apulandian pihalla on myös sähköautojen latauskenttä, jossa kahvilan asiakkaat saavat ladata akkunsa täyteen ilmaiseksi.

– Olen istunut jo kuusi vuotta energiafoorumissa, joka etsii uusia, luovia, lobbausvapaita ja rajoja rikkovia keinoja tehokkaamman energiankäytön sekä hiilivapaan energiantuotannon puolesta. Foorumi jakaa myös Vuoden ilmastoteko -palkinnon vuosittain, Santapukki kertoo.

 

Jaa somessa