13.07.2017

Uudistunut alue ja kehittyneet palvelut odottavat!

Tikkurila Festivaalin aluekartta on nyt  julkistettu! Uudistuneen alueen myötä myös palvelumme ovat kehittyneet.

FLAMINGO VILLAGE – RENTOUDU JA NAUTI!

Flamingo Village tarjoaa juhlijoille virkistävän rentoutushetken festarihuuman keskellä. Kyseessä on kaikille avoin, ilmainen rentoutumis- ja viihdealue, joka on toteutettu yhteistyössä Viihdekeskus Flamingon kanssa. Alueella on mahdollista muun muassa nauttia hierontatuolin mukavuudesta, ehostaa festarilookkia pikameikin ja -kampauksen avulla tai vaikka heittäytyä virtuaalitodellisuuden jännittävään maailmaan. Etsi vapaa riippukeinu tai fatboy ja tee olostasi mukava!

UUDISTUNUT VIP-RUOKALOUNGE

Suunnittelimme ja loimme kesälle 2017 täysin uuden ruokakonseptin: yhdistimme makujen runsauden mahdollisuuteen ruokailla huolettomasti. VIP-ruokamaailman runsaita makuja tuovat esille eri mantereiden teemoitetut pienkeittiöt erilaisine annoksineen. Annokset valmistetaan tuoreena, paikan päällä.

Rentouden ja rauhallisuuden mahdollistaa uusi VIP-ruokaranneke, joka sisältyy Business VIP ja Golden VIP -lippuihin. Myös Silver VIPit voivat syödä kertaalleen VIP-ruokaloungessa ostettuaan etukäteen ruokalipun anniskelupisteestä. Ranneke oikeuttaa käymään VIP-ruokamaailmassa koko tapahtumapäivän, illan ja yön – aina kun nälkä yllättää!

UUSIA RUOKATOIMIJOITA JOKAISEEN MAKUUN

Tiksin ruokamaailmasta, eli Chipotle Food Worldistä löytyy monipuolinen valikoima katuruokaravintoloita! Ravintolamme suosivat läheltä tulevia, luonnonmukaisia aineksia ja tarjoilevat myös vegevaihtoehtoja. Tämän vuoden uusia tulokkaita ovat kasvisruokaravintola Levant, Nauhgty BRGR ja #Tiksiranet.

Näiden lisäksi uutuutena alueella myös Jungle Juice Barin piristävät terveelliset smoothiet ja Spiraaliperuna, joka valmistaa juuressipsejä käsityönä bataatista, punajuuresta ja perunasta. Piipahda ihmeessä myös ReCafe:ssa! Kyseisessä festarikahvilassa nuoret lahjakkaat baristat valmistavat sinulle 100% eettistä Arvid Nordquist -kahvia aina perinteisestä maitokahvista cappuccinoon.

SUURENTUNEET ANNISKELUALUEET & WILD WEST

Tämän kaiken lisäksi molemmat anniskelualueemme ovat nyt kooltaan suurempia! Koristeena kakun päällä SuomiPop -stage goes Wild West – tule tutustumaan villin lännen ihmeelliseen maailmaan!

Jaa somessa