17.07.2017

Suurin osa VIP-lipuista loppuunmyyty!

Perjantain ja kahden päivän Silver & Golden VIP -liput on nyt loppuunmyyty! Tämän lisäksi lipunmyynti myös kaikkien muiden lipputyyppien osalta on ennätysvauhdissa.

VIP-lipuista lauantain Silver ja Golden -lippuja on vielä saatavilla. Jäljellä olevien VIP-lippujen hankkiminen on vielä mahdollista TIKETIN ja LIPPUPISTEEN lisäksi perinteisellä Tiksi-kontilla Tikkurilan Tikkuraitilla, uudella Tiksi-kontilla Helsingin rautatieasemalle sekä Original Sokos Hotel Vantaan respasta.

Mikäli siis Tikkurila Festivaaliin VIP-lipun haluat käsiisi, suosittelemme olemaan todella nopeasti liikkeellä ja lippukaupoilla! VIP-lippuja ei ole enää portilla myynnissä, joten ennakkoon ostaminen on ainoa vaihtoehto. Business VIP -lippuja voi edelleen hankkia osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi

Kannattaa huomioida myös, että normilippujen osalta kesähinnat ovat voimassa torstaihin 20.7. asti. Portilta ostettuna lippujen hinnat ovat kalliimpia.

Jaa somessa