20.07.2017

Tiksi saapuu – Oletko valmis?

Tikkurila Festivaali alkaa huomenna! Tässä uutisessa on tärkeää tietoa lipun ostamisesta, rannekkeenvaihdosta ja festareille saapumisesta. Olit sitten ostamassa lippua tai se löytyy jo takataskusta, kannattaa lukea pidemmälle.

KESÄHINNAT PÄÄTTYVÄT

Lippujen kesähinnat päättyvät, kun porttihinnat astuvat voimaan huomenna klo 12.00. Portilta ostettuna lippujen hinnat nousevat 10 €. Seuraavassa tietoa porttihintaisten lippujen saatavuudesta.

PE KLO 12.00 lähtien lippuja SAA hankittua

Tiksi-konteilta: Tikkuraitilta & Helsingin rautatieasemalta
Verkosta täältä.
Tapahtuman portilta

Kurkkaa lauantain VIP-lippujen tilanne TIKETISTÄ. 

PE KLO 12.00 jälkeen lippuja EI SAA hankittua

Prismoista loppuu perjantain ja kahden päivän lippujen myynti.

LA KLO 12.00 jälkeen lippuja EI SAA hankittua
Prismoista loppuu lauantain lippujen myynti.

OHJEITA FESTAREILLE SAAPUMISEEN

Suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle, koska ihmisiä on paljon liikenteessä.
Kannattaakin käydä vaihtamassa lippu ennakkoon rannekkeeseen, jotta vältyt suurimmilta ruuhkilta portilla. Rannekkeita voi vaihtaa klo 10.00 alkaen Tiksi-konteilla ja Original Sokos Hotel Vantaan respassa. Otathan huomioon, että yhden päivän peruslippua EI vaihdeta rannekkeisiin ennakkoon. VIP-lippujen vaihto ainoastaan Original Sokos Hotel Vantaan respassa.

Huomioithan, että omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole sallittua enää pääporttien jälkeen. Ennen narikkaa sinulta ei kuitenkaan viedä pois repussasi olevia juomia tai muita alueella kiellettyjä asioita. Alueelle ei ole sallittua tuoda omia juomia. Ainoastaan tyhjän vesipullon voi viedä mukanaan turvatarkastuksen myötä. Kurkkaa alueella kielletyt tavarat.

LIPUN KOROTUSMAHDOLLISUUS

Seuraavaksi tuoretta tietoa lippujen korotusmahdollisuudesta. Yhden päivän peruslipulla ei pääse poistumaan festarialueelta. Kuitenkin narikassa käynti onnistuu kaikilla lipputyypeillä. Mikäli haluat korottaa lipputyyppiäsi, onnistuu se ainoastaan tapahtuman pääporteilla. Tässä tiedoksi muutkin lipputyypit ja hinnat, jotka voi korottaa porteilla. Huomioithan, että VIP-lippuihin ja VIP-lippujen ei ole mahdollista.

PE peruslippu -> PE Premium-lippu 85 € – 65 € = 20 €
PE peruslippu -> 2 PV lippu 110 € – 65 € = 45 €
LA peruslippu -> LA Premium-lippu 85 € – 65 € = 20 €
LA peruslippu -> 2 PV lippu 110 € – 65 € = 45 €
PE Premium -> 2 PV lippu 110 € – 75 € = 35 €
LA Premium -> 2 PV lippu 110 € – 75 € = 35 €

Jaa somessa