20.12.2017

Tiksi toivottaa Sydämellistä Joulua!

Niin se vaan on – vuosi vaihtuu pian ja tulevan kesän juhlafestareihin on enää 7 kuukautta! Tikkurila Festivaalin tiimi haluaa toivottaa kaikille rentouttavaa Joulun aikaa ja iloa tulevalle vuodelle 2018. Tehdään ensi vuodesta vähintään yhtä ikimuistoinen kuin kuluneesta vuodesta 2017! 

JOULULAHJAT VIELÄ HANKKIMATTA?

Kiireinen viikko edessä ja monta lahjaa vielä hankkimatta? Ei huolta – voit hankkia festariliput pukinkonttiin nyt samalta istumalta! Juhlakesän upeassa artistikattauksesssa nähdään muun muassa Jenni Vartiainen, JVGKaija Koo, Elastinen, Olavi Uusivirta, ApulantaTeflon Brothers, Roope Salminen & Koirat, Lauri Tähkä, Evelina, Juha Tapio sekä Pariisin Kevät. Early Bird -hintaisten lippujen myynti päättyy 31.12.2017.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla säästät palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla Jumbon, Tikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä. Vuoden lopussa vanhentuvat kulttuurisetelit kannattaa kiinnittää tähän settiin!

Jaa somessa