09.01.2018

Odotetut 1 päivän liput nyt myynnissä!

Hiekkaharjun 5-vuotisjuhlafestareilla bailataan kotimaisten eturivin timanttien tahtiin. Ja Tiksissähän tunnelma on taattua! Yhden päivän liput näille legendaarisille festareille ovat vihdoin myynnissä – kurkkaa alta lippujen hinnat sekä jo julkaistut perjantain ja lauantain esiintyjät.

YHDEN PÄIVÄN PERUSLIPPU (talvihinta 69 €)
Perjantain ja lauantain peruslippu oikeuttaa ainoastaan yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään.

YHDEN PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU (talvihinta 79 €)
Perjantain ja lauantain Premium-lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

Talvihinnat ovat voimassa helmikuun loppuun saakka.

PERJANTAIN 20.7. ARTISTIT

JVG
Kaija Koo
Lauri Tähkä
Roope Salminen & Koirat
Pariisin Kevät
Evelina

LAUANTAIN 21.7. ARTISTIT

Apulanta
Elastinen
Juha Tapio
Jenni Vartiainen
Olavi Uusivirta
Teflon Brothers

LISÄÄ ARTISTIJULKISTUKSIA ON TULOSSA PIAN!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

S-Etukortilla säästät palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

Jaa somessa