30.04.2018

Tarjolla uusia festariherkkuja!

Ruoka on erittäin tärkeä osa festareita – miten olisi mahdollista juhlia lempiartistien tahtiin koko päivän ilman maittavaa evästä? On siis aika julkaista Tikkurila Festivaalin tulevat ruokamyyjät!

Juhlavuoden ruokamaailmastamme löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita katuruokaravintoloita. Kestosuosikkien lisäksi olemme löytäneet valikoimaamme uusia herkullisia ja terveellisiä festariruokia. Maistele käsityönä freeseistä aineksista valmistettua street gourmeeta aina intohimolla valmistetusta thai-ruuasta fish’n chipseihin!

Ruokauutuuksien joukosta löytyvät niin maukas ja terveellinen Rulla, suuren suosion saavuttanut Pizzarium, Indonesian runsaan ja herkullisen katuruokakulttuurista tuttu Bali Brunch sekä City-lehden suuren ravintolaäänestyksen Paras ruoka -kategorian voittanut Treffi Pub & Bistro. Lisäksi vastikään Helsingin katu-uskottavimpien burgereiden tarjoajaksi valittu Social Burgerjoint on uutuusherkkujemme joukossa! Kestosuosikkiemme joukosta puolestaan löytyvät Suomen tuhmimpia burgereita tarjoileva Naughty BRGR, ravinteikasta ja maistuvaa thairuokaa edustava Thai Papaya, Premium Street Foodia tekevä Papa’s Smokery sekä aitoja Fish’n Chipsejä valmistava Fisu & Ranet.

Tutustu ruokamyyjiimme tarkemmin TÄÄLTÄ.

 

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla voit säästää palvelumaksun, kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

 

Jaa somessa