11.07.2018

Luo oma cashless-tilisi ennakkoon!

Enää reilu viikko jäljellä odotusta, kunnes historian viides Tikkurila Festivaali koittaa! Tämän vuoden cashless-uudistuksen myötä käteinen ja kortti eivät toimi maksuvälineinä festivaalialueen ravintoloissa ja myyntipisteillä, vaan maksaminen tapahtuu sirullisilla maksurannekkeilla. Suosittelemme luomaan cashless-tilin ennakkoon ja lataamaan sopiva summan rahaa tilille etukäteen – näin voit keskittyä festareilla olennaiseen! Rannekkeelle voi siirtää rahaa myös tapahtuman aikana festivaalialueen rahanlatauspisteissä. Ei siis huolta, jos et ehdi luoda tiliä etukäteen!

LUO OMA CASHLESS-TILISI TÄÄLLÄ.

HUOM! Tilin luomiseen tarvitset festivaalilipussasi olevan numerokoodin (viivakoodin alapuolella oleva numerosarja). Tilille voi siirtää käyttörahaa valmiiksi ja sieltä löytyvät kuitit kaikista ostotapahtumista. Oma pankkikortti kannattaa myös liittää tiliin. Sen avulla voit helposti lisätä rannekkeelle rahaa myös maksutilanteissa festivaalilla käymättä rahanlatauspisteillä. Rannekkeelle mahdollisesti jäävät käyttämättömät rahat saa takaisin tapahtuman jälkeen.

Olemme koonneet sivuillemme KATTAVAN TIETOPAKETIN siitä, mitä maksurannekkeisiin siirtyminen tarkoittaa festivaaliasiakkaiden kannalta. Lisätietoja cashless-maksamisesta voi tiedustella myös sähköpostilla osoitteesta info@tikkurilafestivaali.fi.

Jaa somessa