16.07.2018

Vaihda lippusi rannekkeeseen ennakkoon!

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO ALKAA KESKIVIIKKONA!
Vaihda ennakkolippusi rannakkeisiin ajoissa.

Tikkurila Festivaalin rannekevaihtopisteet avautuvat keskiviikkona 18.7.2018. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Huomioithan, että perjantain ja lauantain peruslippua EI vaihdeta ennakkoon, eikä peruslipulla ole oikeutta edestakaiseen liikenteeseen alueelta ulos ja sisään.

Mikäli olet kutsuvieras & akkreditoinut itsesi ja/tai sinulla on nimi listassa (sinulla EI ole fyysistä lippua kädessäsi), niin pääsyliput ja passit saat tapahtuma-alueen kutsuvierasteltasta heti pääporttien jälkeen perjantaina 20.7.2018 klo 13.00 alkaen.

SEURAAVAT FESTIVAALILIPUT VAIHDETAAN RANNEKKEISIIN ENNAKKOON:
• Perjantai Premium
• Lauantai Premium
• Kahden päivän lippu Pe-La
• Kaikki VIP-vieraat saavat rannekkeiden lisäksi henkilökohtaisen VIP-passin

Muistutamme, että sekä rannekkeet että VIP-passit ovat henkilökohtaisia ja käyttäjän omalla vastuulla. Tapahtuman järjestäjä ei ota vastuuta eikä korvaa rikkoutuneita ja/tai kadonneita rannekkeita ja/tai VIP-passeja.

KATSO ENNAKKORANNEKKEENVAIHTOPISTEET JA LISÄTIETOJA SIVUILTAMME.

Jaa somessa