17.07.2018

Anniskelualue uudistuu!

Juhlavuoden kunniaksi Tikkurila Festivaalin anniskelualue uudistuu!

Olemme tehneet festaroinnista tänä vuonna mahdollisimman helppoa: anniskelualueet on nimittäin yhdistetty toisiinsa kulkureittien avulla. Voit siis liikkua helposti anniskelualueelta toiselle näitä reittejä pitkin. Uudistuksen myötä historiaa on se, ettet ehtisi täyden juoman takia katsomaan omaa lempiartistiasi!

Tämän lisäksi uutta on anniskelualueella sijaitseva  salainen puutarha. Sieltä löydät niin viinibaarin kuin cocktail-baarinkin, josta voit tilata tuoreista hedelmistä tehtyjä drinkkejä. Mitähän muuta siltä löytyy…? Vinkkinä kerromme, että puutarhassa saattaa törmätä jättiläissieniin ja joutua hullun hatuntekijän juhliin. Myös Herttuatar-kuningatar on jättänyt alueeseen oman jälkensä!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla voit säästää palvelumaksun, kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

Jaa somessa