09.01.2018

Festarihäille ansaittu tunnustus!

Jo kahtena vuotena yhteistyössä Asokotien kanssa toteutetut Festarihäät voitti oman kategoriansa Vuoden Hääyritys 2017 -äänestyksessä! Tikkurila Festivaalin päälavalla on kahtena heinäkuisena festariperjantaina vihitty hääpari tuhansien silmäparien edessä. Viime kesänä herkissä tunnelmissa toisilleen tahdon sanoivat ihastuttavat Ilkka ja Elina.

Tikkurila Festivaalin arvoihin kuuluu luoda tapahtumalle elämykselliset puitteet ja panostaa asiakaskokemukseen. Festarihäät ovat hienosti noteerattu työ sillä saralla!

Kurkkaa muut palkintojen saajat TÄÄLTÄ.

 

Jaa somessa

09.01.2018

Odotetut 1 päivän liput nyt myynnissä!

Hiekkaharjun 5-vuotisjuhlafestareilla bailataan kotimaisten eturivin timanttien tahtiin. Ja Tiksissähän tunnelma on taattua! Yhden päivän liput näille legendaarisille festareille ovat vihdoin myynnissä – kurkkaa alta lippujen hinnat sekä jo julkaistut perjantain ja lauantain esiintyjät.

YHDEN PÄIVÄN PERUSLIPPU (talvihinta 69 €)
Perjantain ja lauantain peruslippu oikeuttaa ainoastaan yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään.

YHDEN PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU (talvihinta 79 €)
Perjantain ja lauantain Premium-lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

Talvihinnat ovat voimassa helmikuun loppuun saakka.

PERJANTAIN 20.7. ARTISTIT

JVG
Kaija Koo
Lauri Tähkä
Roope Salminen & Koirat
Pariisin Kevät
Evelina

LAUANTAIN 21.7. ARTISTIT

Apulanta
Elastinen
Juha Tapio
Jenni Vartiainen
Olavi Uusivirta
Teflon Brothers

LISÄÄ ARTISTIJULKISTUKSIA ON TULOSSA PIAN!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

S-Etukortilla säästät palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

Jaa somessa

30.12.2017

Early Bird -lipunmyynti päättyy huomenna!

Jäikö Tiksi-lippu saamatta pukinkontista ja nyt harmittaa? Ei huolta – vielä ehdit hankkia Early Bird -hintaiset festariliput itsellesi kun toimit nopeasti! Early Bird -lippujen myynti päättyy HUOMENNA  31.12.2017. Myynnissä olevat liput ovat kahden päivän lippuja. Hinnat nousevat heti tammikuun alusta talvihinnoiksi.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

S-Etukortilla säästät palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä. Vuoden lopussa vanhentuvat kulttuurisetelit kannattaa kiinnittää tähän settiin!

Jaa somessa

20.12.2017

Tiksi toivottaa Sydämellistä Joulua!

Niin se vaan on – vuosi vaihtuu pian ja tulevan kesän juhlafestareihin on enää 7 kuukautta! Tikkurila Festivaalin tiimi haluaa toivottaa kaikille rentouttavaa Joulun aikaa ja iloa tulevalle vuodelle 2018. Tehdään ensi vuodesta vähintään yhtä ikimuistoinen kuin kuluneesta vuodesta 2017! 

JOULULAHJAT VIELÄ HANKKIMATTA?

Kiireinen viikko edessä ja monta lahjaa vielä hankkimatta? Ei huolta – voit hankkia festariliput pukinkonttiin nyt samalta istumalta! Juhlakesän upeassa artistikattauksesssa nähdään muun muassa Jenni Vartiainen, JVGKaija Koo, Elastinen, Olavi Uusivirta, ApulantaTeflon Brothers, Roope Salminen & Koirat, Lauri Tähkä, Evelina, Juha Tapio sekä Pariisin Kevät. Early Bird -hintaisten lippujen myynti päättyy 31.12.2017.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla säästät palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla Jumbon, Tikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä. Vuoden lopussa vanhentuvat kulttuurisetelit kannattaa kiinnittää tähän settiin!

Jaa somessa
Avainsanat:

14.12.2017

Hyödynnä S-Etukorttitarjous jouluksi!

Joulushoppailujen lomassa on helppo hankkia festariliput tarjoushintaan!

Jumbon, Tikkurilan ja Itäkeskuksen Prismat myyvät Tikkurila Festivaalin lippuja S-Etukorttitarjouksella. Tällä tarjouksella säästät palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla edellä mainituissa Prismoissa. Lipunmyynti tapahtuu Prismojen infopisteillä. HUOM! Ei myynnissä VIP-lippuja.

Early Bird -lipunmyynti jatkuu vuoden loppuun 31.12.2017 saakka, joten hankithan omasi vielä kun ehdit. Myös vuoden lopussa vanhentuvat kulttuurisetelit kannattaa kiinnittää tähän settiin. Ei muuta kun kipin kapin siis shoppailemaan!

Jaa somessa

14.12.2017

Uusia juhlavuoden tähtiä julkaistu!

Tikkurila Festivaali on julkaissut neljä uutta artistia ensi kesän juhlakattaukseen! Stagea tähdittävät aiemmin julkaistujen artistien lisäksi Teflon Brothers, Roope Salminen & Koirat, Lauri Tähkä sekä Pariisin Kevät. 

Roope Salminen & Koirat on suurta livesuosiota nauttiva bändi, joka tunnetaan sinkuistaan Madafakin darra, Tanssi se ulos (feat Ellinoora), Snadi sekä Sinulle mutsi. Lauri Tähkä puolestaan on voittanut urallaan lukuisia musiikkipalkintoja ja hänet on nähty useissa musiikkiohjelmissa, kuten Vain Elämää, Voice of Finland sekä Elastinen Feat. Teflon Brothersin uusin albumi, Circus, on ensimmäinen suomalainen albumi, joka on ylittänyt tuplaplatinarajan jo ennen julkaisupäiväänsä. Pariisin Kevät taas tunnetaan hurmoksellisen tanssittavista melodioista – yhtyeen tuorein albumi Kuume nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle!

HANKI FESTARILIPUT PUKINKONTTIIN EARLY BIRD -HINNOIN

Lipunmyynti käy kiivaaseen tahtiin näin joulun alla – hanki sinäkin omasi pukin konttiin nyt! Early Bird -hintaisten lippujen myynti päättyy 31.12.2017. Myynnissä olevat liput ovat kahden päivän lippuja. Tarjoamme ne seuraavin ennakkohinnoin:

2 PÄIVÄN LIPPU 99 €
2 PÄIVÄN SILVER VIP 159 €
2 PÄIVÄN GOLDEN VIP 235 €
2 PÄIVÄN BUSINESS VIP 400 €

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

Jaa somessa

30.11.2017

Early Bird -liput myynnissä tuoreiden artistijulkaisujen myötä!

Tikkurila Festivaali on julkaissut ensimmäiset vuoden 2018 5-vuotisjuhlafestareilla esiintyvät artistit! Heinäkuun 20.−21. viikonloppuna stagella tullaan näkemään JVG, Kaija Koo, Apulanta, Evelina, Elastinen, Juha Tapio, Jenni Vartiainen sekä Olavi Uusivirta. Tapahtuman Early Bird -lipunmyynti alkoi tänään. 

Hiekkaharjun Urheilupuistossa jo aiempien vuosien tapaan nähdään kulttimaineen saavuttaneet Apulanta ja JVG. Suomen mittakaavassa ainutlaatuisena festivaaliperinteenä Apulanta nousee jo viidettä kertaa Tikkurila Festivaalin lavalle viikonlopun päättävänä esiintyjänä!

Todella upeita ja kovasti toivottuja uusia nimiä nyt julkaistavista artisteista ovat Evelina, Jenni Vartiainen ja Juha Tapio. Nousukiidossa oleva Evelina tunnetaan muun muassa hittibiiseistään Vuoristorataa, Sireenit, Sushi ja Ei filtterii. Artistin 24K-albumi teki suomalaisen äänilevyn historiaa myymällä ensijulkaisuna ensimmäistä kertaa platinaa jo ennen sen ilmestymistä. Jenni Vartiainen on puolestaan urallaan voittanut jo yhdeksän Emma-palkintoa ja kuuluu kaupallisesti menestyneimpien kotimaisten artistien joukkoon.

Viime kesänä Profeetat-kaksikossa Tikkurila Festivaalilla esiintynyt energiapakkaus Elastinen nähdään myös ensi vuonna Tiksin stagella. Uunituoreen livelevyn Olavi Elää julkaissut Olavi Uusivirta keikkailee parhaillaan uransa ensimmäisellä konserttisalikiertueella. Kaija Koo puolestaan on mielettömällä äänellään ansioitunut yhtenä maamme menestyksekkäimmistä artisteista. Hänen albumeitaan on myyty jo yli puoli miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu kolmesti vuoden naisartistina.

EARLY BIRD -LIPUT

Artistijulkaisujen myötä tarjolla on Early Bird -lippuja ensi kesän 5-vuotisjuhlafestareillemme. Liput ovat myynnissä aikavälillä 30.11.–31.12.2017.

Early Bird -liput ovat kahden päivän lippuja. Tarjoamme ne seuraavin ennakkohinnoin:

2 PÄIVÄN LIPPU 99 €
2 PÄIVÄN SILVER VIP 159 €
2 PÄIVÄN GOLDEN VIP 235 €
2 PÄIVÄN BUSINESS VIP 400 €

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

KLIKKAA HETI LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI | TICKETMASTER

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

Jaa somessa

31.10.2017

Blind Bird 2018 -liput nyt myynnissä!

Ilon päivä on koittanut! Suuresta kysynnästä johtuen tarjolla on nyt toinen erä Blind Bird -lippuja ensi kesän 5-vuotis juhlafestareillemme. Liput ovat myynnissä 31.10.–3.11.

Tarjolla olevat Blind Bird -liput ovat kahden päivän lippuja. Luovumme niistä seuraavin hinnoin:

2 PÄIVÄN LIPPU 89 € (ovh 115 €)
2 PÄIVÄN SILVER VIP 145 € (ovh 205 €)
2 PÄIVÄN GOLDEN VIP 225 € (ovh 285 €)

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

Varmista paikkasi kesän 2018 kuumimmille kotimaisen musiikin festareille nyt!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI

 

Jaa somessa

15.09.2017

Timanttinen After Movie 2017 julkaistu!

Olitko mukana juhlimassa loppuunmyydyssä Tiksissä? Vai seurasitko kenties tapahtuman meininkiä somesta käsin?

Olit tai et – nyt pääset fiilistelemään kesän timanttisia tunnelmia! Tsekkaa uunituoreelta After Movielta loppuunmyydyn ja kävijäennätyksensä rikkoneen tapahtuman tunnelmia ja bongaa itsesi sekä kaverisi juhlijoiden joukosta.

Ensi vuonna juhlitaan Tikkurila Festivaalin 5-vuotissynttäreitä, olethan sinäkin mukana?

 

Jaa somessa

25.08.2017

Tikkurila Festivaali 2017 – todellinen jymymenestys!

Kesän 2017 Tikkurila Festivaali teki kaikkien aikojen kävijäennätyksensä! Tapahtuma myytiin loppuun molempina päivinä, kun paikalle saapui yhteensä 25 000 festivaalivierasta. Samalla festivaali nousi kesän suurimpien puhtaasti kotimaiseen musiikkiin keskittyvien tapahtumien joukkoon.

– Osasimme ennakoida hyvää kävijämäärää ennätyksellisen ennakkomyynnin pohjalta, mutta viidenneksen kasvu viime vuoteen ja loppuunmyyty tapahtuma olivat meille todellinen yllätys, kertoo Tikkurila Festivaalin perustaja Jan Grehn. – Hieno menestys antaa meille upeat eväät rakentaa entistäkin komeampi tapahtuma vuonna 2018.

Tikkurila Festivaali haluaa kiittää kaikkia tämän kesän tapahtumasta.
Nähdäänhän taas ensi vuonna?!

Jaa somessa