28.12.2018

Vielä ehdit napata lippusi Early Bird -hinnoin!

Unohtiko pukki toiveesi Tiksin festarilipuista?! Ei hätää – vielä on muutama päivä aikaa toimia ennen talvihintojen voimaanastumista.

Tikkurila Festivaalilla nähdään ensi kesänä jälleen maamme eturivin kärkiartistit sekä tuoreimmat tulokkaat. Stagelle nousevat muun muassa upeat Bomfunk MC’s, Anna Puu, Apulanta, Ellinoora, Eppu Normaali, Evelina, Juha Tapio, JVG, Kaija Koo ja Sanni. Lisää artistijulkaisuja on tulossa alkuvuodesta, joten pysy kuulolla!

 

EARLY BIRD -HINNAT:

3 pv peruslippu 119 € (ovh 149 €)

3 pv Silver VIP 199 € (ovh 249 €)

3 pv Golden VIP 299 € (ovh 349 €)

3 pv Business VIP 499 €

Early Bird -hinnat ovat voimassa vuoden loppuun 31.12. saakka.

HUOM! Business VIP -lippujen tilaukset ainoastaan sähköpostitse myynti@tikkurilafestivaali.fi.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI

Jaa somessa

04.12.2018

Lisää timantteja vierii Vantaalle!

Tikkurila Festivaali kiinnittää yhdeksän artistia lisää ensi kesän festarikattaukseen. Viime viikolla julkistetun Bomfunk MC’s -yhtyeen lisäksi lavalla nähdään Anna Puu, Apulanta, Ellinoora, Eppu Normaali, Evelina, Juha Tapio, JVG, Kaija Koo ja Sanni.

ANNA PUU

Ensimmäistä kertaa Tikkurila Festivaalin lavalle astuva, valloittava Anna Puu tunnetaan kappaleista C’est la vie, Kaunis päivä, Kolme pientä sanaa sekä Säännöt rakkaudelle. Alun perin Idols-laulukilpailusta julkisuuteen noussut artisti on palkittu jo kahdesti vuoden naissolistin Emma-palkinnolla. Puu on julkaissut urallaan kuusi albumia, joista jopa viisi on myynyt kultaa, tuoreimpana vuonna 2018 julkaistu Nälkäinen sydän. 

APULANTA

Apulanta nousee Tikkurila Festivaalin lavalle viikonlopun päättävänä esiintyjänä jo kuudetta kertaa. Kiistattomasti Suomen menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva bändi on valloittanut urallaan huikeat 21 sinkkulistan ykköspaikkaa ja saanut ripustaa jalometallia seinälleen tiuhaan tahtiin. Suosiolle ei näytä olevan loppua, sillä yhtyeen kaikki vuoden 2018 omat keikat olivat ennakkoon loppuunmyytyjä. Vuoden 2018 uutuussinkut Toinen Jumala sekä Elämänpelko ovat olleet menestyksiä heti julkaisuhetkestä lähtien. Keväällä 2019 Apulanta esiintyy loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla Toiset jumalat -nimisessä megakonsertissa.

ELLINOORA

Viimeisimmällä Vain Elämää -ohjelman tuotantokaudella vierailleen Ellinooran tunnetuimpia kappaleita ovat singlet Leijonakuningas ja Elefantin paino – molempia on striimattu Spotifyssä jo huikeat 10 miljoonaa kertaa. Artistin esikoisalbumi Villi Lapsi on myynyt menestyksekkäästi tuplaplatinaa. Vuonna 2017 tämä lahjakkuus vieraili JVG:n Sitä säät mitä tilaat sekä Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen Tanssi se ulos -singleillä.

EPPU NORMAALI

Vantaalle saapuva Eppu Normaali on ihastuttanut suomalaisia jo yli 40 vuoden ajan. Yhtye on jättänyt jälkensä musiikkihistoriaamme – se on julkaissut yhteensä 15 studioalbumia, joista kymmenen on myynyt platinaa ja viisi kultaa. Eppujen tuplakokoelma Repullinen hittejä on Suomen kaikkien aikojen toiseksi myydyin levy. Yhteensä bändi on myynyt yli 1,5 miljoonaa levyä. Vuonna 2017 vietetyn 40-vuotisjuhlan huippuhetkinä nähtiin loppuunmyyty Ratinan stadionin keikka sekä ensi-iltaan tullut Eput-dokumenttielokuva.

EVELINA

Vuonna 2018 naissolistin Emmalla palkittu Evelina nähdään myös Tikkurilassa. Viime kaudella Vain Elämää -ohjelmassa vieraillut tähti tunnetaan hittibiiseistä Vuoristorataa, Tornado, Sun vika sekä Ei filtterii. Tuorein single on nimeltään Vielä Kerran. Tämän kaunottaren ensimmäinen albumi 24K teki suomalaisen äänilevyn historiaa myymällä ensijulkaisuna ensimmäistä kertaa platinaa jo ennen ilmestymistään. Evelinan kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo hurjat yli 75 000 000 kertaa.

JUHA TAPIO

Vantaalle saapuvan Juha Tapion tuorein albumi Kuka näkee sut (2018) on artistin itsensä sanoin täynnä pieniä suuria lauluja: kappaleet ovat välimuotoa artistin aiemmista ääripäistä – isojen areenakeikkojen isoäänisestä rokkaamisesta sekä intiimistä mies ja kitara -tunnelmasta Kevään 2019 Pieniä Taikoja-kiertueella artisti haluaakin bändin säestyksen sekä leirinuotiofiiliksen korostuvan.

JVG

Suomen ehdoton striimikuningas JVG saapuu myös Tikkurila Festivaalille. Kesällä 2018 yhtye kokosi heidän isoimmat hittinsä Tarkenee-keräilyvinyylilevylle. Kyseessä on keräilyharvinaisuus, joka sisältää yhtyeen striimatuimmat kappaleet Tarkenee, Paluu tulevaisuuteen, Hehkuu sekä Älä jätä roikkuu. Pelkästään näiden neljän kappaleen yhteisstriimit ovat Spotifyssa jo yli 53 miljoonaa. Syksyllä 2018 kaksikko teki jälleen historiaa – heidän Tarkenee-megahittinsä pääsi nimittäin ensimmäisenä suomenkielisenä kappaleena mukaan EZ Sportsin legendaariseen NHL-peliin.

KAIJA KOO

Tikkurila Festivaalin lavalla nähtävä Kaija Koo on ansioitunut yhtenä maamme menestyksekkäimmistä artisteista: hänen albumejaan on myyty jo yli puoli miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu kolmesti vuoden naisartistina. Vuonna 2018 Kaija on julkaissut singlet Paa mut cooleriin (feat. Reino Nordin) sekä Mun sydän. Vuoden lopussa julkaistiin myös SANNIn, Jenni Vartiaisen ja Vesalan kanssa yhteistyössä tehty uusi versio kappaleesta Tule lähemmäs beibi. Syksyllä tämä suuren yleisön suosikki nähtiin loppuunmyydyssä Superkonsertissa Hartwall Arenalla. Keväällä 2019 hän esiintyy Superlaiva-risteilyllä Itämerellä.

SANNI

Tikkurila Festivaalilla nähdään ensi kesänä myös omaleimainen SANNI. Artisti loistaa suomalaisen musiikin kirkkaimmassa kärjessä – nuoresta iästään huolimatta hänet on valittu jo kahdesti vuoden naisartistiksi vuosina 2014 ja 2016! Myös artistin viimeisin vuosi on ollut nousukiitoa. Maaliskuussa 2018 stara julkaisi Pornoo-nimisen singlen, joka nousi välittömästi sekä single-, lataus- että striimauslistan kärkeen. Kesäkuussa SANNIlta ilmestyi kaksi uutta singleä, Jacuzzi ja Sit ku mä oon vapaa. Syksyllä 2018 artisti toteutti pitkäaikaisen unelmansa, kun hän valtasi loppuunmyydyn Hartwall Arenan. Samoihin aikoihin julkaistiin myös singlet Kaunis Koti sekä Dracula. Marraskuussa hän esiintyi pääosassa Dracula-singlen pohjalta julkaistussa lyhytelokuvassa. Keväällä 2019 SANNI keikkailee Mun nimi on SANNI -kiertueella.

 

HANKI EARLY BIRD -LIPUT PUKIN KONTTIIN SEURAAVIN HINNOIN:

3 pv peruslippu 119 € (ovh 149 €)
3 pv Silver VIP 199 € (ovh 249 €)
3 pv Golden VIP 299 € (ovh 349 €)

3 pv Business VIP 499 €

Early Bird -hinnat ovat voimassa vuoden loppuun 31.12.2018 saakka.

HUOM! Business VIP -lippujen tilaukset ainoastaan sähköpostitse myynti@tikkurilafestivaali.fi.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI

Jaa somessa

28.11.2018

Early Bird -lipunmyynti käynnistyy!

Tikkurila Festivaalin Early Bird -lipunmyynti käynnistyy tänään!
Hanki festariliput pukinkonttiin alla esitetyin hinnoin.

EARLY BIRD -HINNAT

3 pv peruslippu 119 € (ovh 149 €)
3 pv Silver VIP 199 € (ovh 249 €)
3 pv Golden VIP 299 € (ovh 349 €)

3 pv Business VIP 499 €

Early Bird -hinnat ovat voimassa vuoden loppuun 31.12.2018 saakka.

HUOM! Business VIP -lippujen tilaukset ainoastaan sähköpostitse myynti@tikkurilafestivaali.fi.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI

Jaa somessa

28.11.2018

Bomfunk MC’s saapuu Tikkurila Festivaalille!

On tullut ensi kesän Tikkurila Festivaalin ensimmäisen artistijulkaisun aika! Iloksemme voimme ilmoittaa, että kultaa ja platinaa vuosituhannen vaihteessa ympäri Eurooppaa myynyt Bomfunk MC’s saapuu Hiekkaharjuun.

Tulevana kesänä stagellemme astuu yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä bändeistä. Bomfunk MC’s nousi vuosituhannen vaihteessa komeetan lailla popmusiikin huipulle ympäri maailmaa. Heidän In Stereo -esikoisalbumin julkaisusta tulee vuonna 2019 kuluneeksi kaksikymmentä vuotta. Kyseiseltä albumilta irrotettu Freestyler-megahitti nousi listaykköseksi yli kymmenessä eri maassa ja oli Euroopan myydyin single vuonna 2000.

Raymondin ja Gismon lisäksi Tikkurila Festivaalilla nähdään yhtyeen tuottajana alusta asti toiminut JS16 (Jaakko Salovaara). Uransa aikana kolme albumia julkaissut yhtye on viettänyt hiljaiseloa toistaiseksi viimeisimmäksi jääneen vuoden 2006 kiertueensa jälkeen. Voi vain arvailla, millaiset bileet käynnistyvät tämän poppoon saapuessa juhlistamaan kaksikymmenvuotismerkkipaaluaan tauon jälkeen Tikkurila Festivaalille!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI

Jaa somessa

30.10.2018

VIP Blind Bird 2019 alkaa huomenna!

Suomen suosituin ja viime vuosina loppuunmyyty VIP on nyt ainutlaatuisessa Blind Bird -tarjouksessa! Jäitkö viime vuonna ilman lippuja, koska et toiminut tarpeeksi ajoissa? Hyödynnä keskiviikkona alkavat VIP Blind Bird -hinnat ja varmista ensi kesän paikkasi Suomen suosituimmassa Vipissä! Tarjous on voimassa 31.10.–2.11.

VIP BLIND BIRD -HINNAT

3 päivää Silver VIP 179€ (ovh. 250€)
3 päivää Golden VIP 279€ (ovh. 360€)

Lippuja on myynnissä erittäin rajoitettu erä, joten toimi NYT!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI

Jaa somessa

10.10.2018

Hyödynnä Hullujen Päivien haamuhinta!

TÄLLÄ VIIKOLLA HULLUTELLAAN!

Loppuunmyydyt 5-vuotisjuhlat ovat takana päin ja on aika kääntää katseet ensi kesään. Tiesitkö, että ensi kesänä Tikkurila Festivaalia juhlitaan kolmen päivän ajan?

Olemme mukana tänään alkavilla Hulluilla Päivillä. Hyödynnä Hullujen Päivien haamutarjous 10.–14.10. Stockmann-tavarataloissa ja varmista paikkasi tulevan kesän parhaissa kemuissa!
Hulluttele siis kanssamme ja hanki sunnuntaihin mennessä:

3 PV LIPPU
Hullujen Päivien huimaan tarjoushintaan 99,00 € (norm. 145,00 €).

Tarjous on voimassa 10.–14.10.2018 kaikissa Stockmann-tavaratalojen palvelupisteissä.
HUOM! Tarjousliput ovat ostettavissa VAIN Stockmann-tavarataloissa.

Jaa somessa

25.07.2018

Cashless-rahojen palauttaminen

Kiitos, kun olitte vieraanamme juhlimassa 5-vuotista Tikkurila Festivaalia! Lisäksi haluamme kiittää teitä siitä, kun yhdessä kanssamme toimitte edelläkävijöinä tuomassa cashless-järjestelmää Suomeen. Olemme saavuttaneet yhdessä tärkeitä kokemuksia!

Tässä sinulle ohjeet maksurannekkeelle jääneiden rahojen palauttamisesta.

TOIMINTAOHJEET CASHLESS-RAHOJEN PALAUTTAMISEEN

1. Täytä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi
2. Täytä lomakkeeseen festivaalirannekkeen sirusta löytyvä tunnistenumerosi (pidempi merkkisarja)
3. Täytä lomakkeeseen virallinen nimesi
4. Täytä lomakkeeseen pankkiyhteystietosi IBAN-muodossa (FI-alkuinen)
5. Tarkista tietosi ja vahvista lomakkeen lähetys

RAHOJENPALAUTUSLOMAKE

Huomioithan, että palautukset tulevat ilmoittamallesi tilille viikon sisällä palautuksen hakemisesta, riippuen pankkisi käytännöistä.
Haethan palautukset 24.8.2018 mennessä!

Jaa somessa
Avainsanat:

23.07.2018

Blind Bird 2019 -liput nyt myynnissä!

BLIND BIRD -LIPUT VUODEN 2019 KOLMIPÄIVÄISEEN TIKKURILA FESTIVAALIIN ON NYT MYYNNISSÄ!

Hyödynnä Blind Bird -tarjous ja hanki liput ensi vuoden Tikkurila Festivaaliin NYT! Tarjous on voimassa 23.7.–31.7.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE ➡️ TIKETTI / Lippupiste

Jaa somessa

19.07.2018

Testaa Akseli Herlevin K18-burgeri!

Millainen burgeri muodostaisi täydellisen makuparin perinteisen greippilonkeron kanssa? Burgerimies Akseli Herlevi löysi vastauksen elementeistä, jotka täydentävät juoman makua. Lopputuloksena on perinteistä burgeria voimakkaamman makuinen festariburgeri, joka ei jää jalkoihin greipin hapokkuudelle. Lonkeroburgeri on Tikkurila Festivaalin K18-nimikkoruoka, joka on kehitetty festivaalin 5-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Festaritunnelmaan voi virittäytyä jo kotona kokkaamalla niitä itse Herlevin reseptillä.

5-vuotisjuhlan kunniaksi Naughty BRGR -ravintoloita pyörittävä Akseli Herlevi suunnitteli festareille oman nimikkoruoan, ultimate Tiksi-burgerin. Reseptin lähtökohdaksi otettiin perinteinen greippilonkero, joka on ruokajuomana haastavan hapokas.

– Olisi liian helppoa sekoittaa majoneesiin lonkeroa. Sen sijaan burgeriin haettiin oikeita makuja majoneesilla, johon on raastettu reippaasti sitruunankuorta sekä lisätty sitruunan mehua ja pippuria. Koska giniä tarjoillaan usein kurkun kanssa, burgeriin tulee runsaasti kurkkusiivuja. Ne maustetaan korianterinsiemenillä, joita käytetään gineissä mausteena, Herlevi paljastaa.

– Perusburgeria voimakkaammat maut eivät jää greippilonkeron jalkoihin, vaan tämä burgeri on suunniteltu nimenomaan lonkeron kanssa nautittavaksi. Elämyksellinen K18-makupari aikuiseen makuun syntyy ruoan ja juoman yhdistelmästä, Herlevi kertoo.

Lonkeroburgerin voit tilata ruokamaailmasta, Naughty BRGR -pisteeltä. Ei muuta kun testaamaan!

Jaa somessa

17.07.2018

Anniskelualue uudistuu!

Juhlavuoden kunniaksi Tikkurila Festivaalin anniskelualue uudistuu!

Olemme tehneet festaroinnista tänä vuonna mahdollisimman helppoa: anniskelualueet on nimittäin yhdistetty toisiinsa kulkureittien avulla. Voit siis liikkua helposti anniskelualueelta toiselle näitä reittejä pitkin. Uudistuksen myötä historiaa on se, ettet ehtisi täyden juoman takia katsomaan omaa lempiartistiasi!

Tämän lisäksi uutta on anniskelualueella sijaitseva  salainen puutarha. Sieltä löydät niin viinibaarin kuin cocktail-baarinkin, josta voit tilata tuoreista hedelmistä tehtyjä drinkkejä. Mitähän muuta siltä löytyy…? Vinkkinä kerromme, että puutarhassa saattaa törmätä jättiläissieniin ja joutua hullun hatuntekijän juhliin. Myös Herttuatar-kuningatar on jättänyt alueeseen oman jälkensä!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla voit säästää palvelumaksun, kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

Jaa somessa