30.10.2018

VIP Blind Bird 2019 alkaa huomenna!

Suomen suosituin ja viime vuosina loppuunmyyty VIP on nyt ainutlaatuisessa Blind Bird -tarjouksessa! Jäitkö viime vuonna ilman lippuja, koska et toiminut tarpeeksi ajoissa? Hyödynnä keskiviikkona alkavat VIP Blind Bird -hinnat ja varmista ensi kesän paikkasi Suomen suosituimmassa Vipissä! Tarjous on voimassa 31.10.–2.11.

VIP BLIND BIRD -HINNAT

3 päivää Silver VIP 179€ (ovh. 250€)
3 päivää Golden VIP 279€ (ovh. 360€)

Lippuja on myynnissä erittäin rajoitettu erä, joten toimi NYT!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI

Jaa somessa

10.10.2018

Hyödynnä Hullujen Päivien haamuhinta!

TÄLLÄ VIIKOLLA HULLUTELLAAN!

Loppuunmyydyt 5-vuotisjuhlat ovat takana päin ja on aika kääntää katseet ensi kesään. Tiesitkö, että ensi kesänä Tikkurila Festivaalia juhlitaan kolmen päivän ajan?

Olemme mukana tänään alkavilla Hulluilla Päivillä. Hyödynnä Hullujen Päivien haamutarjous 10.–14.10. Stockmann-tavarataloissa ja varmista paikkasi tulevan kesän parhaissa kemuissa!
Hulluttele siis kanssamme ja hanki sunnuntaihin mennessä:

3 PV LIPPU
Hullujen Päivien huimaan tarjoushintaan 99,00 € (norm. 145,00 €).

Tarjous on voimassa 10.–14.10.2018 kaikissa Stockmann-tavaratalojen palvelupisteissä.
HUOM! Tarjousliput ovat ostettavissa VAIN Stockmann-tavarataloissa.

Jaa somessa

25.07.2018

Cashless-rahojen palauttaminen

Kiitos, kun olitte vieraanamme juhlimassa 5-vuotista Tikkurila Festivaalia! Lisäksi haluamme kiittää teitä siitä, kun yhdessä kanssamme toimitte edelläkävijöinä tuomassa cashless-järjestelmää Suomeen. Olemme saavuttaneet yhdessä tärkeitä kokemuksia!

Tässä sinulle ohjeet maksurannekkeelle jääneiden rahojen palauttamisesta.

TOIMINTAOHJEET CASHLESS-RAHOJEN PALAUTTAMISEEN

1. Täytä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi
2. Täytä lomakkeeseen festivaalirannekkeen sirusta löytyvä tunnistenumerosi (pidempi merkkisarja)
3. Täytä lomakkeeseen virallinen nimesi
4. Täytä lomakkeeseen pankkiyhteystietosi IBAN-muodossa (FI-alkuinen)
5. Tarkista tietosi ja vahvista lomakkeen lähetys

RAHOJENPALAUTUSLOMAKE

Huomioithan, että palautukset tulevat ilmoittamallesi tilille viikon sisällä palautuksen hakemisesta, riippuen pankkisi käytännöistä.
Haethan palautukset 24.8.2018 mennessä!

Jaa somessa
Avainsanat:

23.07.2018

Blind Bird 2019 -liput nyt myynnissä!

BLIND BIRD -LIPUT VUODEN 2019 KOLMIPÄIVÄISEEN TIKKURILA FESTIVAALIIN ON NYT MYYNNISSÄ!

Hyödynnä Blind Bird -tarjous ja hanki liput ensi vuoden Tikkurila Festivaaliin NYT! Tarjous on voimassa 23.7.–31.7.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE ➡️ TIKETTI / Lippupiste

Jaa somessa

19.07.2018

Testaa Akseli Herlevin K18-burgeri!

Millainen burgeri muodostaisi täydellisen makuparin perinteisen greippilonkeron kanssa? Burgerimies Akseli Herlevi löysi vastauksen elementeistä, jotka täydentävät juoman makua. Lopputuloksena on perinteistä burgeria voimakkaamman makuinen festariburgeri, joka ei jää jalkoihin greipin hapokkuudelle. Lonkeroburgeri on Tikkurila Festivaalin K18-nimikkoruoka, joka on kehitetty festivaalin 5-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Festaritunnelmaan voi virittäytyä jo kotona kokkaamalla niitä itse Herlevin reseptillä.

5-vuotisjuhlan kunniaksi Naughty BRGR -ravintoloita pyörittävä Akseli Herlevi suunnitteli festareille oman nimikkoruoan, ultimate Tiksi-burgerin. Reseptin lähtökohdaksi otettiin perinteinen greippilonkero, joka on ruokajuomana haastavan hapokas.

– Olisi liian helppoa sekoittaa majoneesiin lonkeroa. Sen sijaan burgeriin haettiin oikeita makuja majoneesilla, johon on raastettu reippaasti sitruunankuorta sekä lisätty sitruunan mehua ja pippuria. Koska giniä tarjoillaan usein kurkun kanssa, burgeriin tulee runsaasti kurkkusiivuja. Ne maustetaan korianterinsiemenillä, joita käytetään gineissä mausteena, Herlevi paljastaa.

– Perusburgeria voimakkaammat maut eivät jää greippilonkeron jalkoihin, vaan tämä burgeri on suunniteltu nimenomaan lonkeron kanssa nautittavaksi. Elämyksellinen K18-makupari aikuiseen makuun syntyy ruoan ja juoman yhdistelmästä, Herlevi kertoo.

Lonkeroburgerin voit tilata ruokamaailmasta, Naughty BRGR -pisteeltä. Ei muuta kun testaamaan!

Jaa somessa

17.07.2018

Anniskelualue uudistuu!

Juhlavuoden kunniaksi Tikkurila Festivaalin anniskelualue uudistuu!

Olemme tehneet festaroinnista tänä vuonna mahdollisimman helppoa: anniskelualueet on nimittäin yhdistetty toisiinsa kulkureittien avulla. Voit siis liikkua helposti anniskelualueelta toiselle näitä reittejä pitkin. Uudistuksen myötä historiaa on se, ettet ehtisi täyden juoman takia katsomaan omaa lempiartistiasi!

Tämän lisäksi uutta on anniskelualueella sijaitseva  salainen puutarha. Sieltä löydät niin viinibaarin kuin cocktail-baarinkin, josta voit tilata tuoreista hedelmistä tehtyjä drinkkejä. Mitähän muuta siltä löytyy…? Vinkkinä kerromme, että puutarhassa saattaa törmätä jättiläissieniin ja joutua hullun hatuntekijän juhliin. Myös Herttuatar-kuningatar on jättänyt alueeseen oman jälkensä!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla voit säästää palvelumaksun, kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

Jaa somessa

16.07.2018

Vaihda lippusi rannekkeeseen ennakkoon!

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO ALKAA KESKIVIIKKONA!
Vaihda ennakkolippusi rannakkeisiin ajoissa.

Tikkurila Festivaalin rannekevaihtopisteet avautuvat keskiviikkona 18.7.2018. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Huomioithan, että perjantain ja lauantain peruslippua EI vaihdeta ennakkoon, eikä peruslipulla ole oikeutta edestakaiseen liikenteeseen alueelta ulos ja sisään.

Mikäli olet kutsuvieras & akkreditoinut itsesi ja/tai sinulla on nimi listassa (sinulla EI ole fyysistä lippua kädessäsi), niin pääsyliput ja passit saat tapahtuma-alueen kutsuvierasteltasta heti pääporttien jälkeen perjantaina 20.7.2018 klo 13.00 alkaen.

SEURAAVAT FESTIVAALILIPUT VAIHDETAAN RANNEKKEISIIN ENNAKKOON:
• Perjantai Premium
• Lauantai Premium
• Kahden päivän lippu Pe-La
• Kaikki VIP-vieraat saavat rannekkeiden lisäksi henkilökohtaisen VIP-passin

Muistutamme, että sekä rannekkeet että VIP-passit ovat henkilökohtaisia ja käyttäjän omalla vastuulla. Tapahtuman järjestäjä ei ota vastuuta eikä korvaa rikkoutuneita ja/tai kadonneita rannekkeita ja/tai VIP-passeja.

KATSO ENNAKKORANNEKKEENVAIHTOPISTEET JA LISÄTIETOJA SIVUILTAMME.

Jaa somessa

11.07.2018

Luo oma cashless-tilisi ennakkoon!

Enää reilu viikko jäljellä odotusta, kunnes historian viides Tikkurila Festivaali koittaa! Tämän vuoden cashless-uudistuksen myötä käteinen ja kortti eivät toimi maksuvälineinä festivaalialueen ravintoloissa ja myyntipisteillä, vaan maksaminen tapahtuu sirullisilla maksurannekkeilla. Suosittelemme luomaan cashless-tilin ennakkoon ja lataamaan sopiva summan rahaa tilille etukäteen – näin voit keskittyä festareilla olennaiseen! Rannekkeelle voi siirtää rahaa myös tapahtuman aikana festivaalialueen rahanlatauspisteissä. Ei siis huolta, jos et ehdi luoda tiliä etukäteen!

LUO OMA CASHLESS-TILISI TÄÄLLÄ.

HUOM! Tilin luomiseen tarvitset festivaalilipussasi olevan numerokoodin (viivakoodin alapuolella oleva numerosarja). Tilille voi siirtää käyttörahaa valmiiksi ja sieltä löytyvät kuitit kaikista ostotapahtumista. Oma pankkikortti kannattaa myös liittää tiliin. Sen avulla voit helposti lisätä rannekkeelle rahaa myös maksutilanteissa festivaalilla käymättä rahanlatauspisteillä. Rannekkeelle mahdollisesti jäävät käyttämättömät rahat saa takaisin tapahtuman jälkeen.

Olemme koonneet sivuillemme KATTAVAN TIETOPAKETIN siitä, mitä maksurannekkeisiin siirtyminen tarkoittaa festivaaliasiakkaiden kannalta. Lisätietoja cashless-maksamisesta voi tiedustella myös sähköpostilla osoitteesta info@tikkurilafestivaali.fi.

Jaa somessa
Avainsanat:

15.06.2018

Siirrymme maksurannekkeisiin!

Useiden maailman suurimpien festivaalien tapaan Tikkurila Festivaali on tänä vuonna täysin cashless. Tämä tarkoittaa, että kaikki maksaminen festivaalialueella tapahtuu sirullisilla maksurannekkeilla. Uudistuksen myötä kortti tai käteinen EIVÄT TOIMI maksuvälineinä festivaalialueen ravintoloissa ja myyntipisteillä. Rannekkeelle voi siirtää rahaa etukäteen verkossa tai festivaalialueen rahanlatauspisteissä.

Lue lisää cashless-maksamisesta TÄÄLTÄ.

Jaa somessa

16.05.2018

Juhlavuoden aikataulu julkaistu!

JUHLAVUODEN OHJELMAN KRUUNAAVAT DUUDSONIEN SHOW SEKÄ ROSKIEN LAJITTELUN SM-FINAALI.

Olemme aiemmin julkaisseet stageamme tähdittävän eturivin kotimaiset artistit – Cheek, Sanni, Apulanta, Jenni Vartiainen ja JVG muutamat mainitaksemme. Iloksemme voimme kertoa, että juhlavuoden ohjelman kruunaavat Duudsonien HP:n ja Jarpin energinen lavashow sekä jo perinteeksi muodostunut Roskien lajittelun SM-finaali. Tsekkaa Tikkurila Festivaalin koko ohjelma >>

TUBETTAJAT MUKANA DUUDSONIEN SHOWSSA

Juhlavuoden uutuusohjelmana nähdään energinen kahden Duudsonin ja pohjoisen pallonpuoliskon parhaan DJ:n vetämä SHOW. HP:n ja Jarpin erikoisvieraina stagella nähdään ensimmäistä kertaa myös huippusuositut tubettajat Lakko ja Herbalisti. Tämä vuosien varrella lähes täyrelliseksi hioutunut piristysruiske ei jätä ketään kylmäksi – tiedossa on taattua Duudsoni-energiaa live-stunteista hyvään fiilikseen!

KUKA ON SUOMEN PARAS LAJITTELIJA?

Tänä vuonne kolmatta kertaa järjestettävät Vantaan Energian Roskien lajittelun SM-kisat huipentuvat Tikkurila Festivaalilla! Kutkuttavan jännittävässä finaalissa taistellaan maineen ja kunnian lisäksi kahden hengen matkasta Singaporeen. Osakilpailuja käydään kesän aikana kahdeksassa eri kaupungissa ympäri Suomea.

HALUATKO SINÄ OLLA ROSKAMESTARI 2018? TUTUSTU KIERTUEESEEN JA OSALLISTU >>

 

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla voit myös säästää palvelumaksun, kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

 

Jaa somessa