16.07.2018

Vaihda lippusi rannekkeeseen ennakkoon!

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO ALKAA KESKIVIIKKONA!
Vaihda ennakkolippusi rannakkeisiin ajoissa.

Tikkurila Festivaalin rannekevaihtopisteet avautuvat keskiviikkona 18.7.2018. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Huomioithan, että perjantain ja lauantain peruslippua EI vaihdeta ennakkoon, eikä peruslipulla ole oikeutta edestakaiseen liikenteeseen alueelta ulos ja sisään.

Mikäli olet kutsuvieras & akkreditoinut itsesi ja/tai sinulla on nimi listassa (sinulla EI ole fyysistä lippua kädessäsi), niin pääsyliput ja passit saat tapahtuma-alueen kutsuvierasteltasta heti pääporttien jälkeen perjantaina 20.7.2018 klo 13.00 alkaen.

SEURAAVAT FESTIVAALILIPUT VAIHDETAAN RANNEKKEISIIN ENNAKKOON:
• Perjantai Premium
• Lauantai Premium
• Kahden päivän lippu Pe-La
• Kaikki VIP-vieraat saavat rannekkeiden lisäksi henkilökohtaisen VIP-passin

Muistutamme, että sekä rannekkeet että VIP-passit ovat henkilökohtaisia ja käyttäjän omalla vastuulla. Tapahtuman järjestäjä ei ota vastuuta eikä korvaa rikkoutuneita ja/tai kadonneita rannekkeita ja/tai VIP-passeja.

KATSO ENNAKKORANNEKKEENVAIHTOPISTEET JA LISÄTIETOJA SIVUILTAMME.

Jaa somessa

11.07.2018

Luo oma cashless-tilisi ennakkoon!

Enää reilu viikko jäljellä odotusta, kunnes historian viides Tikkurila Festivaali koittaa! Tämän vuoden cashless-uudistuksen myötä käteinen ja kortti eivät toimi maksuvälineinä festivaalialueen ravintoloissa ja myyntipisteillä, vaan maksaminen tapahtuu sirullisilla maksurannekkeilla. Suosittelemme luomaan cashless-tilin ennakkoon ja lataamaan sopiva summan rahaa tilille etukäteen – näin voit keskittyä festareilla olennaiseen! Rannekkeelle voi siirtää rahaa myös tapahtuman aikana festivaalialueen rahanlatauspisteissä. Ei siis huolta, jos et ehdi luoda tiliä etukäteen!

LUO OMA CASHLESS-TILISI TÄÄLLÄ.

HUOM! Tilin luomiseen tarvitset festivaalilipussasi olevan numerokoodin (viivakoodin alapuolella oleva numerosarja). Tilille voi siirtää käyttörahaa valmiiksi ja sieltä löytyvät kuitit kaikista ostotapahtumista. Oma pankkikortti kannattaa myös liittää tiliin. Sen avulla voit helposti lisätä rannekkeelle rahaa myös maksutilanteissa festivaalilla käymättä rahanlatauspisteillä. Rannekkeelle mahdollisesti jäävät käyttämättömät rahat saa takaisin tapahtuman jälkeen.

Olemme koonneet sivuillemme KATTAVAN TIETOPAKETIN siitä, mitä maksurannekkeisiin siirtyminen tarkoittaa festivaaliasiakkaiden kannalta. Lisätietoja cashless-maksamisesta voi tiedustella myös sähköpostilla osoitteesta info@tikkurilafestivaali.fi.

Jaa somessa
Avainsanat:

15.06.2018

Siirrymme maksurannekkeisiin!

Useiden maailman suurimpien festivaalien tapaan Tikkurila Festivaali on tänä vuonna täysin cashless. Tämä tarkoittaa, että kaikki maksaminen festivaalialueella tapahtuu sirullisilla maksurannekkeilla. Uudistuksen myötä kortti tai käteinen EIVÄT TOIMI maksuvälineinä festivaalialueen ravintoloissa ja myyntipisteillä. Rannekkeelle voi siirtää rahaa etukäteen verkossa tai festivaalialueen rahanlatauspisteissä.

Lue lisää cashless-maksamisesta TÄÄLTÄ.

Jaa somessa

16.05.2018

Juhlavuoden aikataulu julkaistu!

JUHLAVUODEN OHJELMAN KRUUNAAVAT DUUDSONIEN SHOW SEKÄ ROSKIEN LAJITTELUN SM-FINAALI.

Olemme aiemmin julkaisseet stageamme tähdittävän eturivin kotimaiset artistit – Cheek, Sanni, Apulanta, Jenni Vartiainen ja JVG muutamat mainitaksemme. Iloksemme voimme kertoa, että juhlavuoden ohjelman kruunaavat Duudsonien HP:n ja Jarpin energinen lavashow sekä jo perinteeksi muodostunut Roskien lajittelun SM-finaali. Tsekkaa Tikkurila Festivaalin koko ohjelma >>

TUBETTAJAT MUKANA DUUDSONIEN SHOWSSA

Juhlavuoden uutuusohjelmana nähdään energinen kahden Duudsonin ja pohjoisen pallonpuoliskon parhaan DJ:n vetämä SHOW. HP:n ja Jarpin erikoisvieraina stagella nähdään ensimmäistä kertaa myös huippusuositut tubettajat Lakko ja Herbalisti. Tämä vuosien varrella lähes täyrelliseksi hioutunut piristysruiske ei jätä ketään kylmäksi – tiedossa on taattua Duudsoni-energiaa live-stunteista hyvään fiilikseen!

KUKA ON SUOMEN PARAS LAJITTELIJA?

Tänä vuonne kolmatta kertaa järjestettävät Vantaan Energian Roskien lajittelun SM-kisat huipentuvat Tikkurila Festivaalilla! Kutkuttavan jännittävässä finaalissa taistellaan maineen ja kunnian lisäksi kahden hengen matkasta Singaporeen. Osakilpailuja käydään kesän aikana kahdeksassa eri kaupungissa ympäri Suomea.

HALUATKO SINÄ OLLA ROSKAMESTARI 2018? TUTUSTU KIERTUEESEEN JA OSALLISTU >>

 

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla voit myös säästää palvelumaksun, kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

 

Jaa somessa

30.04.2018

Tarjolla uusia festariherkkuja!

Ruoka on erittäin tärkeä osa festareita – miten olisi mahdollista juhlia lempiartistien tahtiin koko päivän ilman maittavaa evästä? On siis aika julkaista Tikkurila Festivaalin tulevat ruokamyyjät!

Juhlavuoden ruokamaailmastamme löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita katuruokaravintoloita. Kestosuosikkien lisäksi olemme löytäneet valikoimaamme uusia herkullisia ja terveellisiä festariruokia. Maistele käsityönä freeseistä aineksista valmistettua street gourmeeta aina intohimolla valmistetusta thai-ruuasta fish’n chipseihin!

Ruokauutuuksien joukosta löytyvät niin maukas ja terveellinen Rulla, suuren suosion saavuttanut Pizzarium, Indonesian runsaan ja herkullisen katuruokakulttuurista tuttu Bali Brunch sekä City-lehden suuren ravintolaäänestyksen Paras ruoka -kategorian voittanut Treffi Pub & Bistro. Lisäksi vastikään Helsingin katu-uskottavimpien burgereiden tarjoajaksi valittu Social Burgerjoint on uutuusherkkujemme joukossa! Kestosuosikkiemme joukosta puolestaan löytyvät Suomen tuhmimpia burgereita tarjoileva Naughty BRGR, ravinteikasta ja maistuvaa thairuokaa edustava Thai Papaya, Premium Street Foodia tekevä Papa’s Smokery sekä aitoja Fish’n Chipsejä valmistava Fisu & Ranet.

Tutustu ruokamyyjiimme tarkemmin TÄÄLTÄ.

 

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

S-Etukortilla voit säästää palvelumaksun, kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

 

Jaa somessa
Avainsanat:

11.04.2018

Hyödynnä Hullujen Päivien tarjous!

TÄMÄN VIIKON FIILIS ON IHAN KELTAINEN, KOSKA OLEMME MUKANA HULLUILLA PÄIVILLÄ!
Tule hulluttelemaan kanssamme ja hanki:

PERJANTAI PREMIUM-LIPPU / LAUANTAI PPREMIUM-LIPPU
Hullujen Päivien huimaan tarjoushintaan 60 € (normaalisti 82 €).

Tarjous on voimassa 11.–15.4.2018 kaikissa Stockmann-tavaratalojen palvelupisteissä. Tarjousliput ovat siis ostettavissa VAIN Stockmann-tavarataloissa.
PREMIUM-pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, jolla liikut vapaasti festarialueelta ulos ja takaisin sisään joko perjantain 20.7. tai lauantain 21.7. aikana.

Meillä Tiksissä sinua odottaa juhlavuoden mieletön tunnelma – TARKISTA FESTARIOHJELMA ja valitse oma hullun hyvä päiväsi!

Jaa somessa

26.02.2018

Talvihinnat voimassa enää 2 päivää!

Tikkurila Festivaalin liput juhlafestareille käyvät kaupaksi ennätysvahdilla! Talvihintaisten lippujen myynti päättyy YLIHUOMENNA 28.2.2018, jonka jälkeen hinnat nousevat. Huomioithan, että suuresta kysynnästä johtuen emme voi taata kaikkien lipputyyppien saatavuutta porteilta. Ei muuta kuin kipin kapin suunta siis lippukaupoille ja varmistamaan paikka bileisiin, joita tähdittävät Cheek, Sanni ja muut kotimaiset eturivin timantit!

S-Etukortilla voit myös säästää palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla Jumbon, Tikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

Jaa somessa
Avainsanat:

14.02.2018

Sanni kruunaa artistikattauksen!

Tikkurila Festivaalin 5-vuotisjuhlakesän artistikattaus on nyt valmis! Joukkoon liittyvät aiemmin julkaistujen artistien lisäksi Sanni, Nelli Matula ja Mira Luoti.

SANNI
Nuoresta iästään huolimatta Tikkurila Festivaalilla esiintyvä Sanni loistaa valovoimaisena suomalaisen musiikin kirkkaimmassa kärjessä. Tämä Vain Elämää -ohjelmassakin kahdella kaudella vieraillut rohkea artisti on valittu vuoden naisartistiksi kaksi kertaa vuosina 2014 ja 2016. Lisäksi tähden kaikki albumit ovat olleet menestyksiä: Vuonna 2015 ilmestynyt Lelu on ylittänyt platinamyyntirajan. Debyyttialbumi Sotke mut sekä tuorein albumi SANNI ovat puolestaan myyneet tuplaplatinaa. Sanni toteuttaa tulevana syksynä pitkäaikaisen unelmansa, kun hän valtaa Hartwall Arenan artistin omin sanoin hänen uransa isoimpana iltana.

NELLI MATULA
Nelli Matula, kotimaisten musiikin tuoreimpia tulokkaita, lukeutuu Tikkurila Festivaalin uusiin artisteihin. Vuosi 2017 oli Nellille melkoinen: Hän sai Emma-ehdokkuuden vuoden tulokas -kategoriassa, feattasi muun muassa Profeettojen ja Robinin kappaleissa, osallistui Tähdet, Tähdet -ohjelmaan ja oli mukana työstämässä kesäkumibiisi Tyynysotaa. Artistin singleistä Kato Vaan ja Lemmikki ovat striimanneet Spotifyssä kultaa. Lemmikki-kappaleen musiikkivideo on saavuttanut lisäksi huikeat 3,8 miljoonaa katselua Youtubessa! Lahjakkuuden tuorein single Tää ei oo ohi julkaistiin joulukuussa 2017.

MIRA LUOTI
Niin ikään Mira Luoti nähdään ensimmäistä kertaa Tikkurila Festivaalin stagella. PMMP-yhtyeestä alun perin tunnettu naisartisti jatkoi uraansa sooloilun merkeissä vuonna 2016. Saman vuoden syyskuussa hän julkaisi albumin Tunnelivisio, jolta löytyy muun muassa singlet Pinnan alla, Puhu mulle hulluudesta, Musta laatikko, Lähiölaulu, sekä Sitä tipahtaa pimeyteen. Artistin tuorein hittibiisi Meikkaava messias julkaistiin syksyllä 2017 ja on saanut hyvän vastaanoton. Laulamisen lisäksi myös teatteri ja näytteleminen ovat Miralle lähellä sydäntä. Artistin elämään päästään tutustumaan tarkemmin myös kevään aikana esitettävällä kahdeksannella Vain Elämää -ohjelman kaudella.

Kurkkaa aiemmin julkaistut artistit TÄÄLTÄ.

 

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

S-Etukortilla säästät palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

Jaa somessa

22.01.2018

Suomen kirkkain tähti tulee Tiksiin!

Tikkurila Festivaalin 5-vuotisjuhlakesänä bailataan Suomen suosituimman artistin tahtiin – tätä kirkkaimman tähden kenties viimeistä pääkaupunkiseudun festarikeikkaa et halua missata!

Tiksin pääesiintyjänä tullaan näkemään maamme musakentän ehdoton timantti – ja kuka muu se muka voisi olla kuin Che-Che-Cheek! Tämä suomalaisten sydämiin räpännyt ainutlaatuinen supertaituri on lähes kaikilla mittareilla maamme suosituin artisti. Cheek on muun muassa Spotifyn Suomen striimatuin artisti, hänellä on eniten kultaa myyneitä kappaleita ja lisäksi hyllyllä komeilee jo 11 Emma-palkintoa loppuunmyydyistä stadikkakeikoista puhumattakaan. Koko maailman mittakaavassa tämä legenda on ensimmäinen artisti tällä planeetalla, jonka kappaleet ovat vallanneet Spotifyn koko kärkikymmenikön!

Vaikka timantit ovatkin ikuisia, on artisti ilmoittanut päättävänsä upean uransa loppuunmyydyissä Valot Sammuu -konserteissa Lahden Mäkimontussa tulevan kesän lopussa. Cheek on viime vuosien aikana toteuttanut unelmansa viimeisestä trilogiasta, johon kuuluvat elämänkerrallinen Alpha Omega -albumi, elämäkertakirja JHT Musta lammas sekä tammikuun lopussa julkaistava elämäkerrallinen elokuva Veljeni vartija. Mikäli Cheekin ura todella loppuu tähän, jää Tikkurila Festivaalin veto siinä tapauksessa uran viimeiseksi pääkaupunkiseudun festarikeikaksi!

Kurkkaa aiemmin julkaistut artistit TÄÄLTÄ.

LISÄÄ ARTISTIJULKISTUKSIA ON TULOSSA KEVÄÄLLÄ!

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE  LIPPU.FI | TIKETTI.FI | TICKETMASTER.FI

HUOM! Business VIP -liput ovat saatavilla ainoastaan yrityksille. Niihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@tikkurilafestivaali.fi.

S-Etukortilla säästät palvelumaksun (3,50 €), kun käyt lippuostoksilla JumbonTikkurilan tai Itäkeskuksen Prismassa. HUOM: S-etukorttitarjous ei koske VIP-lippuja eikä ole voimassa muissa lipunmyynti- ja palvelupisteissä.

Jaa somessa
Avainsanat:

19.01.2018

Tiksin talkoolaishaku on alkanut!

Haemme jälleen reippaita ja iloisia talkoolaisia Team Tiksiin!

Miksi tiimiin kannattaisi hakea mukaan? Tiksin talkoolaisena olet osa ihanaa yhteisöämme ja tutustut uusiin ihmisiin. Pääset myös näkemään paraatipaikalta festarielämän kulissien taakse! Talkoohenki on meillä mieletöntä ja vapaaehtoiset ovat tapahtuman suurin voimavara. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä eri ajankohtina – muun muassa promootiotyötä ennen festareita, festariviikolla apua rakentamiseen  sekä tapahtuman aikana asiakaspalvelutehtäviä.

Hae mukaan sydämelliseen tiimiimme TÄÄLTÄ!

Jaa somessa
Avainsanat: