20.06.2017

Kesähinnat alkoivat – varmista paikkasi Tiksissä!

KORKEA AIKA OSTAA LIPPUSI KESÄN KUUMIMPAAN KOTIMAISEN MUSIIKIN TAPAHTUMAAN!

Keväthinnat ovat nyt siirtyneet syrjään kesähintojen astuessa voimaan. Festariliput kannattaa hankkia pikimmiten, sillä portilta ostettuna lippujen hinnat nousevat 10–20 € lipputyypistä riippuen! Kesähintaisia lippuja on saatavilla aina 20.7.2017 saakka.

Hiekkaharjun kentällä 21.–22.7. sinua odottaa kaikki kovimmat kotimaiset rennossa ja värikkäässä tunnelmassa. Lavalla nähdään muun muassa Antti Tuisku, Haloo Helsinki, JVG, Kaija Koo ja Profeetat.

Klikkaa itsesi lippukaupoille LIPPU.FI | TIKETTI.FI

Jaa somessa

31.05.2017

Tikkurila Festivaali – työharjoittelijan unelma!

Sandra Petersen, 26, opiskelee kulttuurintuottajaksi Metropoliassa. Tällä hetkellä hän tekee työharjoittelua Tikkurila Festivaalin tiimissä tuotantoassistenttina. Työtehtävinään Sandra hoitaa ruokamyyntiin, tavaramyyntiin ja cateringiin liittyviä tehtäviä.

Sandra kokee työharjoittelun opettavan todella monipuolisia käytännön taitoja, joita on haastavaa oppia koulun penkillä:

Täällä minä opin juuri niitä asioita, joita haluan päästä tekemään! Työskentely Tikkurila Festivaalin tiimissä opettaa sellaisia tapahtumatuotantoon liittyviä käytännön asioita, joita en ole osannut edes ajatella etukäteen. Lisäksi, täällä pääsen tutustumaan Helsingin alueen toimijoihin.

Kokeneella festarikävijällä on paljon annettavaa ja odotuksia

Sandra on kokenut festarikävijä. Lisäksi hän on työskennellyt tapahtumien parissa jo aiempina vuosina. Ensimmäisessä työharjoittelussaan hän oli mukana järjestämässä Yhteismaa Ry:n ravintolatapahtumaa. Viime kesänä hän puolestaan toimi Vip-emäntänä Tikkurila Festivaalilla.

Vip-emäntänä pääsin ensimmäistä kertaa näkemään festarielämän toisen puolen. Sain kovasti inspiraatiota omaan tekemiseeni, kun näin ihmisten viihtyvän ja ilmapiiri oli niin positiivinen. 

Hänen suurimmat odotukset itse tapahtuman osalta liittyvät oppimiskokemukseen:

Tällä alalla verkostoituminen ja kontaktit ovat tärkeitä. Odotan kovasti, että pääsen näkemään ammattilaiset työssään koko tapahtumaviikon ajan. Erityisesti minua kiinnostaa päästä seuraamaan, miten haasteet ja ongelmatilanteet ratkaistaan. Toivon myös oppivani stressinhallintaa ja aikatauluttamista.

Sandra suosittelee työharjoittelua Tikkurila Festivaalin parissa kaikille

Suosittelen työharjoittelua Tikkurila Festivaalissa kaikille alan opiskelijoille! Ei tarvitse pelätä sitä, että ei ole tarpeeksi hyvä, tekemällä oppii. Hyväksi koettuna vinkkinä kehotan, että kannattaa osallistua tapahtumiin vapaaehtoisen roolissa – se auttoi minua pääsemään tännekin. Ps. ensi vuonna haetaan taas tuotantoassistentteja tiimiin!

Jaa somessa

19.05.2017

Timanttinen lavaohjelma nyt julkistettu!

Odotus päättyy NYT, sillä olemme julkistaneet vuoden 2017 lavaohjelman! Tikkurila Festivaalin 2017 lavoilla nähdään mm. Profeetat, Apulanta, Ellinoora, Jukka Poika, Teflon Brothers, Pete Parkkonen, Roope Salminen & Koirat, Irina sekä Haloo Helsinki! Näistä live-meininki ei enää parane, joten käsittämättömät bileet on takuulla tiedossa!

Tänäkin vuonna Tikkurila Festivaalilla roihuaa suuret tunteet! Iloksemme pääsemme kuuluttamaan Asokotien Festarihäät jälleen Vantaan Energia -stagelle perjantaina 21.7. Suomen suurimpiin festarihäihin etsitään onnellista hääparia hakemusten ja yleisöäänestyksen perusteella. Katso lisätietoja täältä.

Päälavalla kisataan lauantaina 22.7. myös Roskien lajittelun SM-kiertueen jännittävä finaali! Voittajalle on tiedossa avec-matka Singaporeen, maailman siisteimpään kaupunkiin. Lisätietoja kiertueesta löydät täältä.

Festariliput kannattaa ostaa viipymättä, sillä keväthinnat ovat voimassa enää 4.6. saakka!
Klikkaa heti lippukaupoille LIPPU.FI | TIKETTI.FI

Jaa somessa

27.04.2017

Apulanta – Tikkurila Festivaalin päättävänä esiintyjänä jo neljättä kertaa!

Kymmenittäin hittibiisejä julkaissut heinolalainen punkbändi Apulanta lukeutuu maamme kaikkien aikojen suosituimpiin rock-yhtyeisiin. Yhtye on nähty Tikkurila Festivaalin päättävänä esiintyjänä joka vuosi tapahtuman ensimmäisestä järjestämisvuodesta lähtien.

Apulanta tulee tarjoilemaan kesän festarikävijöille parastaan tänäkin vuonna. Yhtyeellä on selkeästi iso vaihde päällä – he päätyivätkin antamaan keikkabussinsa vuokralle, koska lavasteet eivät olisi enää mitenkään mahtuneet siihen.

– Me lähdemme siitä, että yleisölle tulee tarjoilla paras mahdollinen kokemus ja elämys, kun kerran ihmiset suovat meille vapaa-aikaansa tulemalla katsomaan esiintymistämme, iloitsee yhtyeen rumpali Sipe Santapukki.

EKOLOGISUUS MERKITTÄVÄSSÄ ROOLISSA

Apulantaa ja Tikkurila Festivaalia yhdistää yhteinen arvomaailma. Molemmille on todella tärkeää, että toiminta on ekologista ja vastuullista. Apulannan päämaja Apulandia saa osan sähköstään omasta aurinkovoimalasta. Toukokuusta lähtien Apulandian pihalla on myös sähköautojen latauskenttä, jossa kahvilan asiakkaat saavat ladata akkunsa täyteen ilmaiseksi.

– Olen istunut jo kuusi vuotta energiafoorumissa, joka etsii uusia, luovia, lobbausvapaita ja rajoja rikkovia keinoja tehokkaamman energiankäytön sekä hiilivapaan energiantuotannon puolesta. Foorumi jakaa myös Vuoden ilmastoteko -palkinnon vuosittain, Santapukki kertoo.

 

Jaa somessa

12.04.2017

Golden VIPit superkampanjassa vain tänään!

Tasan 100 päivän kuluttua Tikkurila Festivaalin lavalle nousevat Profeetat, Haloo Helsinki, Vesala, Pete Parkkonen, Kaija Koo, Apulanta ja monta muuta kotimaan kirkkainta tähteä. Varmista oma paikkasi tänään!

100 päivää Tiksiin merkkipäivän kunniaksi luovumme 2 PÄIVÄN GOLDEN VIP -lipuista hintaan 230 € (norm. 250 €).

GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelle sekä VIP-alueelle koko festarin ajan. VIP-alue löytyy aivan festivaalialueen ytimestä ja sieltä on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille. VIP-alueelta löytyvät vain vipeille varatut lounget, baarit, vessat ja ministage.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy ruokailu VIP-loungessa. Tuomme VIP-loungeen eri mantereilta inspiraationsa saavia pienkeittiöitä, joiden annoksista voit nauttia koko festarin ajan aina kun nälkä yllättää.

Tarjous on voimassa vain tänään 12.4.2017, joten klikkaa heti lippukaupoille Lippu.fi | Tiketti.fi

Jaa somessa

10.04.2017

Vapaaehtoiset – Tikkurila Festivaalin sydän ja voimavara

Tikkurila Festivaalin järjestämiseen osallistuu vuosittain noin 250 vapaaehtoista.

Johanna Niskanen on ollut tapahtuman vapaaehtoisena jo ensimmäisestä järjestämisvuodesta lähtien. Kahdeksantoistavuotiaan vantaalaisen mielestä parasta Tikkurila Festivaalissa on upea tunnelma sekä asiakkailta saatu kiitos ja palaute. Kolmen vuoden aikana Johannalla on kertynyt kokemusta muun muassa alueen puhtaanapidosta ja kierrätyksestä, infopisteessä opastamisesta, polkupyöräparkissa pyöristä huolehtimisesta, rannekkeiden jaosta sekä lipunmyynnistä. Työkokemus onkin hänen mielestä yksi vapaaehtoisena toimimisen tärkeimmistä anneista.

”Moni kysyy minulta, miksi teen vapaaehtoistyötä, kun eihän siitä saa edes rahallista korvausta. Festarilippujen lisäksi tästä saa kuitenkin tärkeää työkokemusta ja unohtumattomia elämyksiä, joita ei rahalla saa. Se tunne, mikä meidän työporukasta välittyy, on ihan mieletön. On hienoa päästä näkemään tapahtuma järjestäjän silmin!”

Tämän kesän vapaaehtoishaku on vielä auki, ja erityisesti tapahtuman purkupäiville 23.–25.7 haetaan tekijöitä. Hae mukaan vapaaehtoiseksi täällä!

Jaa somessa

05.04.2017

Olemme mukana Hulluilla Päivillä!

Tämän viikon fiilis on ihan keltainen, koska olemme mukana Hulluilla Päivillä!

Tule hulluttelemaan meidän kanssa ja osta

1 päivän Premium -lippu
Hullujen Päivien tarjoushintaan 55 € (normaalisti 73 €).

Tarjous on voimassa 5.–9.4.2017 kaikissa Stockmann-tavaratalojen palvelupisteissä. Tarjousliput ovat siis ostettavissa VAIN Stockmann-tavarataloissa.

Premium-pääsylippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen, jolla liikut vapaasti festarialueelta ulos ja takaisin sisään joko perjantain 21.7. tai lauantain 22.7. aikana.

Meillä Tiksissä sinua odottavat tietysti kotimaan huippuartistit ja kesän iloisimmat festarit.

Tarkista ohjelma ja valitse oma hullun hyvä päiväsi!

Jaa somessa

22.03.2017

Uudenlainen ruokaelämys VIP-Loungessa

Tänä kesänä toteutamme aivan uudenlaisen VIP-ruokakonseptin, jossa herkutellaan rennosti oman maun mukaan koko festarin ajan!

Meille ruoka on intohimo. Siksi haluamme tarjota sinulle unohtumattoman ruokaelämyksen: Tuomme Tikkurila Festivaalin VIP-Loungeen useita pienkeittiöitä, joilla on omat teemansa ja makunsa. Ruoka valmistetaan annoksittain ja huolella paikan päällä.

tf17_vipmenu_20170316_hs

GOLDEN JA BUSINESS VIP -asiakkaanamme voit nautiskella pienkeittiöiden annoksista oman mielesi mukaan koko festivaalin ajan! Voit maistella mielenkiintoisia makuja rauhassa pitkin päivää ja yötä – aina kun nälkä tai himo yllättää.

Kokkimme valmistavat annokset myös gluteenittomina tai vegaanisina tilauksestasi.

tf17_vipmenu_20170320_om

Golden ja Business VIP -lippujen hintaan siis sisältyy ruokaranneke, jolla tämä non-stop herkuttelu onnistuu.

Silver VIP -lippuihin ei sisälly ruokailua, eikä ruokarannekkeita myydä erikseen. Silver VIP -asiakkaana voit kuitenkin ostaa paikan päältä yhden yksittäisen ruokailukerran VIP-Loungessa. Silver VIP -lipun voi myös päivittää Golden-tasolle ennen tapahtumaa. Jos haluat päivittää lippusi, ota yhteys lipunmyyjääsi.

OSTA VIP-LIPUT KEVÄTHINNOILLA 31.5.2017 MENNESSÄ!

VIP-ruokauutuus julkaistiin ensimmäisenä uutiskirjeessämme. Kirjeemme tilaajana kuulet ensimmäisenä uutuuksista, erikoistarjouksista ja muista mukavista Tiksi-uutisista! Voit tilata uutiskirjeen tästä.

Jaa somessa

16.03.2017

Festarilippujen keväthinnat ovat nyt voimassa!

Osta lippusi Tikkurila Festivaaleille nyt!

Ole nopea ja hyödynnä tilaisuutesi heti, sillä mahdollisia erikoistarjouksia lukuun ottamatta lippujen hinnat nousevat 4.6.2017 alkaen.

Hiekkaharjun kentällä 21.–22.7. sinua odottaa kaikki kovimmat kotimaiset rennossa ja värikkäässä tunnelmassa. Lavalla nähdään muun muassa Antti Tuisku, JVG ja Profeetat!

Suuntaa lippukaupoille LIPPU.FI | TIKETTI.FI

Jaa somessa

16.03.2017

Hotellipaketit nyt myynnissä!

Nyt on tilaisuutesi varata sekä festariliput että majoitus Original Sokos Hotel Vantaasta samalla kertaa. Toimi nopeasti, sillä paketteja on saatavilla vain rajoitettu erä!

 

1 PÄIVÄN PAKETTI

Hinta alk. 106,50 €/hlö/vrk/kahden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • runsas buffet-aamiainen
  • ilta-asiakassauna
  • 1 päivän Premium-lippu saapumispäivälle (1 kpl/majoittuja)

VARAA LIPUT

 

2 PÄIVÄN PAKETTI

Hinta alk. 93 €/hlö/vrk/kahden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • runsas buffet-aamiainen
  • Ilta-asiakassauna
  • Festariliput perjantaille ja lauantaille (1/majoittuja)

VARAA LIPUT

 

Jaa somessa