Tikkurila Festivaali goes Cashless

Cashless on lompakko rannekkeessasi. Maksat sillä kaikki ostokseksi Tikkurila Festivaalilla.

Mikä on cashless-maksutapa?

Cashless on maksamista sirullisella maksurannekkeella, ilman korttia tai käteistä. Useiden suurten kansainvälisten festivaalien tavoin Tikkurila Festivaali siirtyy käyttämään cashless-maksutapaa. Tämä tarkoittaa sitä, että festivaalialueella KÄTEINEN TAI PANKKIKORTTI EIVÄT KÄY MAKSUVÄLINEENÄ, vaan jokainen ostotapahtuma tehdään maksurannekkeen avulla.

Ranneke toimii tuttuun tapaan myös kulkutunnisteena eli kaikki festivaaliliput siirretään rannekkeen sirulle.

Luo tili ja välty jonottamiselta!

Eniten hyötyä maksurannekkeestasi saat lataamalla rahaa ennakkoon jo kotoa käsin. Tämä tapahtuu festivaalitilin avulla.

Tilin avulla:

  • Voit ladata rahaa jo kotona odottamaan festivaaliostoksia
  • Et jonota turhaan festivaalialueen rahanlatauspisteillä
  • Saat kuitit kätevästi talteen sähköisesti tilillesi

LATAA RAHAA TILILLE TÄSTÄ

Tilin voi luoda tästä linkistä.
HUOM. Tilin luomiseen tarvitset festivaalilipussasi olevan numerokoodin (viivakoodin alapuolella oleva numero- /kirjainsarja. HUOM! Saattaa sisältää myös välilyöntejä tai erikoismerkkejä.)

Rahan lataaminen rannekkeelle

Festivaalitilin avulla voit ladata rannekkeellesi rahaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla (verkkopankki, luottokortti, mobiilimaksu..).

RAHAN LATAAMINEN ENNAKKOON RANNEKKEELLE

LUO TILI JA LATAA RAHAA RANNEKKEELLESI TÄÄLTÄ. HUOM! Tilin luomiseen tarvitset festivaalilipussasi olevan numerokoodin (viivakoodin alapuolella oleva numero-/kirjainsarja. HUOM! Saattaa sisältää myös välilyöntejä tai erikoismerkkejä).

Rahan lataaminen rannekkeelle on maksutonta ja rahat siirtyvät rannekkeelle viiveettä. Yhdelle rannekkeelle voi ladata kerralla maksimissaan 500 euroa. Käyttämättömät rahat saat takaisin festivaalin jälkeen.

RAHAN LATAAMINEN FESTIVAALIALUEELLA

Voit ladata rahaa myös festivaalialueen rahanlatauspisteillä (eli top-up-pisteellä) käteisellä ja kortilla. Rahan lataamisesta festivaalialueella veloitamme 1 euron palvelumaksun/latauskerta. Festivaalialueella on useita rahanlatauspisteitä, joiden sijainnit löydät festivaalialueen kartalta.

Rannekkeen vaihto ja aktivointi

Voit vaihtaa rannekkeesi ENNAKKOON tai TAPAHTUMAPORTILLA.
Ennakkoon vaihto tapahtuu Tiksikontilla – HUOM. Tiksikontin uusi sijainti vuonna 2018 on Tikkurilan tori, Vantaa (Asematie 3 B).

Kun vaihdat lipun rannekkeeseen, rannekkeen siru aktivoidaan samalla. Sirulle siirtyvät festivaalilippusi sekä ennakkoon lataamasi rahat.

Maksaminen rannekkeella

Rannekkeella maksaminen muistuttaa lähimaksua. Ostokset maksetaan koskettamalla rannekkeella kassan maksupäätettä. Näet rannekkeella olevan saldon jokaisen ostoksen yhteydessä.

Ostosten kuitit löytyvät festivaalitililtäsi. Jos et ole luonut tiliä, kuitit saa verkkosivuilta rannekkeessa olevan numerokoodin avulla.

Rahojen palauttaminen

Jos rahaa jäi festivaaleilla käyttämättä, ei hätää! Voit hakea käyttämättä jääneet rahasi takaisin tapahtuman jälkeen tältä sivulta löytyvän palautuslomakkeen avulla. Täytä palautuslomakkeeseen nimesi, pankkiyhteystietosi ja festarirannekkeen sirusta löytyvä tunnistenumero. Rahat tulee hakea takaisin 4 viikkoa tapahtuman loppumisesta.

HUOM! Tarvitset rannekkeesi numerokoodia rahojen palauttamiseen, joten pidä ranneke tallessa.

Avaamme palautuslomakkeen linkin tapahtuman jälkeen.

  • Emme palauta alle 2€ summia
  • Rahojen palautuksesta veloitamme 1€ palvelumaksun

Hae palautukset 24.8.2018 mennessä.

Miksi cashless?

Otamme cashless-maksutavan käyttöön kolmesta syystä:

  • Turvallisuus: cashless on turvallinen tapa maksaa. Ranneke ei helposti katoa kädestäsi ja kuitit säilyvät sähköisesti.
  • Nopeus ja helppous: cashless on nopein ja helpoin tapa maksaa ostokset.
  • Jonojen vähentyminen: cashless vähentää jonoja festivaalialueella.

Turvallisuus

Cashless on turvallinen ja toimintavarma järjestelmä. Maksurannekkeen toimintaperiaate muistuttaa pankkikorttien lähimaksuominaisuutta. Koska ranneke kulkee mukana kiinnitettynä ranteessa, maksaminen on jopa lähimaksua nopeampaa. Kädessä kiinni oleva ranneke on hankala kadottaa ja sen väärinkäyttäminen on miltei mahdotonta. Ranneketta ei saa irti rikkomatta sitä, jolloin maksuvälineesi kulkee mukana huolettomasti festivaalin ajan.

Ranneke ja sen siru kestävät vettä, aurinkorasvaa ja yleistä festivaalielämää.

Jos huomaat rannekkeesi hävinneen tai rannekkeesi ei toimi, siirry selvittämään asia pääportin infoon.

Kaikki festivaalitiliin liitetyt tiedot kuten luottokortti tai PayPal-tili ovat turvassa suojatulla palvelimella.

Lisätietoa cashless-rannekkeesta

Rahankulusta vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout on turvallinen maksutapa. Maksupalvelun tuottavalla Checkout Finland Oy:llä (y-tunnus 2196606-6) on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää asiakkaiden maksut Tikkurila Festivaalille. Mikäli tiliotteella tai luottokorttilaskulla näkyy Checkout Finland Oy, Checkout on välittänyt maksun.

Tikkurila Festivaali toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Tikkurila Festivaali huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikä haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun tulee olla yhteydessä suoraan Tikkurila Festivaaliin, josta tuote on ostettu.

Lisätietoa cashless-maksamisesta: info@tikkurilafestivaali.fi

Pankkimaksut

Tikkurila Festivaalin cashless-sivulla käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Palvelussa voi maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin. Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteella maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksun verkkokauppiaalle. Tikkurila Festivaalin cashless-sivulta ohjataan suoraan omaan pankkiin suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Tikkurila Festivaalin cashless-sivulla voi maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard – korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Tikkurila Festivaalille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf