Liput & Vip

Vip-liput

Palkitse henkilökuntaa, tapaa yhteistyökumppaneita tai kerää kaverit kasaan – me huolehdimme lopusta. VIP-vieraille tarjoamme loistavien artistien lisäksi kaikkea hieman enemmän laajalla ja huippusuositulla VIP-alueellamme.

SILVER VIP ja GOLDEN VIP -liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi ja lippu.fi.

BUSINESS VIP -liput ovat tarkoitettu vain yritysasiakkaille, eivätkä ne tule myyntiin perinteisiin lipunmyyntikanaviin. Business VIP -lippuja voi tiedustella ja tilata osoitteesta tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SILVER VIP (K-18)

SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen (35 €), yöruoan (10 €) sekä juomia.

Lipputyypit & Hinnat alkaen Blind Bird 5.-11.8. Early Bird Talvihinnat Keväthinnat Kesähinnat
To Silver vip - - - 135 € -
Pe Silver vip - - - 135 € -
La Silver vip - - - 135 € -
To & Pe Silver vip - - - 199 € -
Pe & La Silver vip - - - 199 € -
3Pv Silver vip - - - 249 € -

GOLDEN VIP (K-18)

GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

Golden VIP-lipun hintaan sisältyy VIP-tason ruokailu. VIPin ruokamaailmassa voit syödä Golden VIP-rannekkeella joko isoon tai pieneen nälkään koko tapahtuman ajan. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

Lipputyypit & Hinnat alkaen Blind Bird 5.-11.8. Early Bird Talvihinnat Keväthinnat Kesähinnat
To Golden vip - - - 175 € -
Pe Golden vip - - - 175 € -
La Golden vip - - - 175 € -
To & Pe Golden vip - - - 269 € -
Pe & La Golden vip - - - 269 € -
3Pv Golden vip - - - 349 € -

BUSINESS VIP (K-18)

Business Vip-liput eivät ole myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Business VIP-lippuja voi tilata osoitteesta TAPAHTUMAMYYNTI@NELONENMEDIA.FI.

Henkilökohtainen BUSINESS VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille ja heidän asiakkailleen, sidosryhmilleen sekä yhteistyökumppaneilleen. BUSINESS VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille. Vain BUSINESS VIP -vieraillemme varaamme vielä lisäksi erillisen BUSINESS VIP -loungen, josta löytyvät veloituksettomat ravintolapalvelut. BUSINESS VIP -lipun hintaan sisältyy siis ruokailu VIP-alueella + BUSINESS VIP -loungen omat ravintolapalvelut. Huomioithan, että BUSINESS VIP -loungen ulkopuolella ravintolapalvelut ovat kuitenkin maksullisia myös BUSINESS VIP -vieraillemme.

Lipputyypit & Hinnat alkaen Keväthinnat
TO Business Vip 325 €
PE Business Vip 325 €
LA Business Vip 325 €
TO & PE Business Vip 475 €
PE & LA Business Vip 475 €
3PV Business Vip 575 €