Liput & Vip

Vip-liput

Palkitse henkilökuntaa, tapaa yhteistyökumppaneita tai kerää kaverit kasaan – me huolehdimme lopusta. VIP-vieraille tarjoamme loistavien artistien lisäksi kaikkea hieman enemmän laajalla ja huippusuositulla VIP-alueellamme.

SILVER VIP ja GOLDEN VIP -liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi ja lippu.fi.

BUSINESS VIP -liput ovat tarkoitettu vain yritysasiakkaille, eivätkä ne tule myyntiin perinteisiin lipunmyyntipisteisiin. Business VIP -lippuja voi tiedustella ja tilata osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SILVER VIP (K-18)

SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen (35 €), yöruoan (10 €) sekä juomia.

Lipputyypit & Hinnat alkaen Kesä 3.6 - 13.7
To Silver vip 145€
Pe Silver vip 145€
La Silver vip 145€
To & Pe Silver vip 219€
To & La Silver vip 219€
Pe & La Silver vip 219€
3Pv Silver vip 269€

Osta tiketti.fi

Osta lippu.fi

GOLDEN VIP (K-18)

GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy uutuutena VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

Lipputyypit & Hinnat alkaen Kesä 3.6 - 13.7
To Golden vip 185€
Pe Golden vip 185€
La Golden vip 185€
To & Pe Golden vip 279€
To & LA Golden vip 279€
Pe & La Golden vip 279€
3Pv Golden vip 359€

Osta tiketti.fi

Osta lippu.fi

BUSINESS VIP (K-18)

Ei myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Tilataan erikseen osoitteesta MYYNTI@TIKKURILAFESTIVAALI.FI.

Henkilökohtainen BUSINESS VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille sekä heidän asiakkailleen, sidosryhmilleen ja yhteistyökumppaneilleen. BUSINESS VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille. Vain BUSINESS VIP -vieraillemme varaamme vielä lisäksi erillisen BUSINESS VIP -loungen, josta löytyvät veloituksettomat ravintolapalvelut. BUSINESS VIP -lipun hintaan sisältyy siis ruokailu VIP-alueella + BUSINESS VIP -loungen omat ravintolapalvelut. Huomioithan, että BUSINESS VIP -loungen ulkopuolella ravintolapalvelut ovat kuitenkin maksullisia myös BUSINESS VIP -vieraillemme.

Lipputyypit & Hinnat alkaen Kesä 3.6 - 13.7
TO Business Vip 350€
PE Business Vip 350€
LA Business Vip 350€
TO & PE Business Vip 500€
TO & LA Business Vip 500€
PE & LA Business Vip 500€
3PV Business Vip 600€

OSTA MYYNTI@TIKKURILAFESTIVAALI.FI