CHIPOTLE FOOD WORLD

Ruokamaailmastamme löydät maan parhaat katuruokaravintolat!

Olemme valinneet mukaan vain kaikkein kiinnostavimmat foodtruckit, kahvilat ja baarit. Maistele käsityönä freeseistä aineksista valmistettua street gourmeeta aina intohimolla valmistetusta thai-ruuasta huippukokin fish’n chipseihin. Ravintolamme suosivat läheltä tulevia, luonnonmukaisia aineksia ja tarjoilevat myös vegevaihtoehtoja. Tänä vuonna laajennamme anniskelualuetta, jotta täysi-ikäisten virkistyminen kävisi yhä sujuvammin. Ruokamaailmamme maustaa ainutlaatuinen premium-klassikko TABASCO® Chipotle Pepper Sauce.

tf17_www_chipotlefoodworld_1000x500_20170131_ht

Papa’s Smokery BBQ

Papa’s Smokery BBQ tarjoilee makuhermoja hivelevällä tavalla puisessa barbeque-smokehousessa ”low & slow” -periaatteella savustettuja lihoja. Papa’s Smokery BBQ:n tarina alkaa maalaistalon pienestä pojasta, joka sai nauttia ruokapöydässä oman pihan ja peltojen juurevista mauista. Tuoksujen täyttämässä kotikeittiössä syttyi väkevä kiinnostus katuruokakulttuuriin sekä barbequen saloihin. Niinpä Papa valmisti hulppean smokerin, jonka herkkuista syntyviä annoksia Tikkurilassakin maistellaan.

Naughty BRGR

Naughty BRGR syntyi Top Chef -voittaja Akseli Herlevin kovan työn tuloksena. Nyt ravintolat sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella – ja Tiksissä! Suomen tuhmimpien burgereiden maun juuret ovat syvällä Amerikassa ja reseptiikkaa kerätään ympäri maailman. Tärkeintä ovat parhaat aineksiset, jatkuva reseptien kehittäminen, asenne ja paras henkilökunta. Pihvit ovat suomalaista rotukarjan lihaa, joka on jäljitettävissä aina tilalle asti. Nimikkoburgeri Naughty on jo noussut legendaksi suolaisen sinihomejuuston ja makean pekonihilloin taivaallisella yhdistelmällä.

Fisu&Ranet

Fisu&Ranet-kärryn takaa löytyy muun muassa Fishmarketissa, Havisissa sekä G.W Sundmanssissa vaikuttanut kokki ja keittiömestari, jonka intohimona on tarjoilla festarikansalle huippulaadukas ja ekologinen fish’n chips -nautinto. Fisu&Ranet on syntynyt perheen ja kavereiden apuvoimin rakkaudesta festareihin ja halusta viedä niiden ruokatarjontaa eteenpäin. Ensimmäinen keikka neljän vuoden takaisessa Puisto Bluesissa käynnisti yhä kasvavan kiertueen.

#TIKSIRANET

#TIKSIRANET premium loaded fries keskittyy siihen mikä elämässä on oikeasti olennaista – suomalaisista perunoista tehtyihin parhaisiin ranskalaisiin runsailla käsityölisukkeilla! Tältä snägäriltä ei ole päässyt unohtumaan totuus siitä, että joskus enemmän on enemmän. Tikkurilassa maistellaan muun muassa raneja aasiatwistillä sekä vegetyyliin cheddarilla ja nyhtökauralla höystettynä. Grilliruokien kuninkuuslaji – makkaraperunat – valmistuu tyylille uskollisesti täysilihamakkaralla ja reiluilla lisukkeilla.

Levant

Bulevardilta ja Vaasankadulta tutun kasvisruokaravintola Levantin makumaailma koostuu syyrialais-libanonilaisesta fuusioruoasta. Erikoisuuksiin kuuluvat muun muassa herkulliset mezelautaset ja pitarullat.

Thai Papaya

Thai Papaya tarjoilee aitoa thai-ruokaa, joka on nopeassa tahdissa kerännyt ympärilleen sitä puoliuskontonaan palvovien fanien joukon. Thai Papaya sai alkunsa Lennu ja Lotta Viherjuuren unelmasta ja vuosien takaisesta Ravintolapäivästä. Nykyisin Thai Papayan ruokarekka on tuttu näky Helsingin lähiöissä, katuruokatapahtumissa ja festareilla. Kovan suosion myötä Thai Papaya on avannut myös lounaspaikan Helsingin Herttoniemeen.

Kimchi Wagon

Kimchi Wagon on Sam McCormickin korealainen katuruokakonsepti, jonka jujuna ovat rohkeat ja runsaat maut vastapainonaan tuoreet yrtit ja siemenet. Sam McCormick on kansainvälinen ruoka-alan guru, jonka elämä on täydellinen fusion kitchen. Kimchi Wagonin maut syntyvät käsityönä yhdistelmästä paikallisia, kausittaisia ja luomutuotettuja aineksia. Tikkurila Festivaalissa fanit pääsevät nauttimaan aidoista, voimakkaista, tuoreista ja jännittävistä annoksista, jotka tarjoillaan talon rakastetulla kimchillä ja luovasti oman maun mukaan valituilla värikkäillä lisukkeilla.

Social Food

Social Food on Master Chef -voittaja Mika Tuomosen perustama ruokaa-rakkaudella-firma. Nuorehko ravintolatulokas on ehtinyt kokeilla menuja laidasta laitaan, mutta kaikki on aina tehty suurella intohimolla. Tikkurilassa on tarjolla laadukkasta katuruokaa, jonka salaisuus on yksinkertainen: rakasta mitä teet ja tee se intohimolla! Rakkaus ruokaan ja halu tarjota asiakkaille ikimuistoinen elämys ovat olleet ravintolan kantavat ajatukset alusta asti. Kesä on asenne!

Hodarifillari

Hodarifillari sai alkunsa Ravintolapäivään perustetusta omaleimaisesta, katuruokakulttuuria ylistävästä pop up -ravintolasta. Hodarifillari tarjoilee polkupyörän päälle rakennetussa kojussa laadukkaista raaka-ainesta mitä monipuolisimmilla resepteillä valmistettuja todellisia premium-hodarareita. Kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomen ovat jo hullaantuneet näihin kunnon hodareihin.

Kuivalihakundi

Kuivalihakundi tuo festarikansalle auringonnousuun asti kantavaa bailausjerkkyä, eli kuivalihasnackseja kotimaisesta lihasta. Kuivalihojen valmistaminen alkoi kundin omasta kokeilunhalusta. Nykyisin jerkyt valmistuvat tunteenpalolla handcraft-henkisesti Vantaan Seutulassa.

Spiraaliperuna

Spiraaliperuna valmistaa juuressipsejä käsityönä bataatista, punajuuresta ja perunasta. Tuoreista juureksista paikan päällä valmistetut lastut ovat herkullista lähikaturuokaa. Paistamiseen käytetään vain auringonkukkaöljyä. Nämä lastut sopivat myös vegaaniruokavalioon.

Ruis Snax

Ruis Snax on perinteitä ja laatua rakastava perheyritys, jonka aidot maut tuovat hymyn ihmisten huulille. Tikkurilan festariyleisölle Ruis Snax tarjoilee aisteja hivelevän kokemuksen: paistetun ruisleivän, valkosipulin ja voin huumaavat tuoksut sekä suurenmoiset maut, jotka voi nauttia raikkaiden dippien ja lisukkeiden kera. Ruis Snax sopii erityisen hyvin myös kasvisvaihtoehdon etsijöille.

Crepe Stop

Ranskalaisia ohukaisia eli crepesejä tarjoileva Crepe Stop paistaa festarikansalle sekä suolaisia että makeita crepesejä. Crepes on todella ohut lettunen, joka paistetaan erityisellä laakealla kivellä. Siitä juontaa myös sen nimi. Crepe Stopin perustaja Agon Germizaj aloitti crepesejen tekemisen ja myymisen ensin alkuun nimenomaan festareilla. Myöhemmin Crepe Stop on asettunut myös aloilleen Turussa.

Anniskelualueet k-18

Tikkurila Festivaalilla on useita anniskelualueita, joista jokainen täysi-ikäinen löytää varmasti suosikkinsa. Omien alkoholijuomien tuominen festivaalialueelle on kielletty. Kaikki anniskelu- ja VIP-alueet ovat K-18. Varaudu todistamaan ikäsi.

Julkaisemme anniskelualueiden tarjonnan kevään 2017 aikana.

tf17_www_anniskelu_1000x500_20170131_ht