Info

FAQ

MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN?

Tikkurila Festivaali  juhlitaan taas 22.-24.7.2021. Ostamalla 2021 festarilipun jo nyt, olet mukana tukemassa Tiksin jatkuvuutta ja tulevaisuutta. Kiitos jokaiselle ♥

MITEN VARMISTATTE, ETTÄ TIKKURILA FESTIVAALILLE ON TURVALLISTA TULLA?

Tikkurila Festivaaliin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtuman turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme festivaalille käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

MILLOIN LIPUNMYYNTI ALKAA?

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin loppuvuoden aikana.

ENTÄ JOS TIKKURILA FESTIVAALIA EI JÄRJESTETÄ 2021?

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Tikkurila Festivaalille 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN?

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

MILLOIN SAAMME KUULLA ARTISTIJULKAISUJA?

Tikkurila Festivaalin ensimmäiset artistit on jo julkaistu ja lisää ohjelmaa julkaistaan loppuvuoden aikana.