Liput & Vip

VIP-liput

Palkitse henkilökuntaa, tapaa yhteistyökumppaneita tai kerää kaverit kasaan – me huolehdimme lopusta. VIP-vieraille tarjoamme loistavien artistien lisäksi kaikkea hieman enemmän laajalla ja huippusuositulla VIP-alueellamme.

Silver VIP ja Golden VIP -liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi ja lippu.fi.

Business VIP -liput ovat tarkoitettu vain yritysasiakkaille, eivätkä ne tule myyntiin perinteisiin lipunmyyntikanaviin. Business VIP -lippuja voi tiedustella ja tilata osoitteesta tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SILVER VIP (K-18)

Silver VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

Silver VIP -lipun hintaan ei sisälly ruokia tai juomia.  Silver VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

3 päivän Silver Vip liput alkaen 249 Eur. Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin vuoden 2021 puolella.

GOLDEN VIP (K-18)

Golden VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

Golden VIP-lipun hintaan sisältyy VIP-tason ruokailu. VIPin ruokamaailmassa voit syödä Golden VIP-rannekkeella joko isoon tai pieneen nälkään koko tapahtuman ajan. Golden VIP -lipun hintaan ei sisälly juomia. Golden VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

3 päivän Silver Vip liput alkaen 349 Eur. Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin vuoden 2021 puolella.

 

BUSINESS VIP (K-18)

Business VIP-liput eivät ole myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Business VIP-lippuja voi tilata osoitteesta tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi.

Henkilökohtainen Business VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille ja heidän asiakkailleen, sidosryhmilleen sekä yhteistyökumppaneilleen. Liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit sekä wc-tilat. Vain Business VIP-asiakkaiden käytössä olevilta katsomokorokkeilta on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille. Business VIP -vieraillemme varaamme vielä lisäksi erillisen Business VIP -loungen, josta löytyvät veloituksettomat ravintolapalvelut. Business VIP -lipun hintaan sisältyy siis ruokailu VIP-alueella + Business VIP -loungen omat ravintolapalvelut. Huomioithan, että Business VIP -loungen ulkopuolella ravintolapalvelut ovat kuitenkin maksullisia myös Business VIP -vieraillemme.

3 päivän Business VIP liput alkaen 575 Eur. Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin vuoden 2021 puolella.