Talkoohaku

Lue tämä info huolella läpi ennen talkoohakemuksen lähettämistä!

Tervetuloa mukaan Tiksin timanttiseen tiimiin viettämään kesän parhaita päiviä Hiekkaharjuun! Talkoolaiset ovat alusta asti olleet elintärkeä osa Tikkurila Festivaalia ja yhdessä olemme saaneet aikaan upeita onnistumisia ja muistoja. Päivät festaritalkoissa voivat olla pitkiä, mutta antavat tekijälleen arvokasta kokemusta festivaalien järjestämisestä sekä uusia tuttavia. Tehtävät ovat vaihtelevia ja niistä lisätietoa löydät kuvauksista sivun alhaalta. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi, sinut perehdytetään tehtäviisi ja hommia tehdään yhdessä hyvällä porukalla! Koronatilanteeseen liittyvien ohjeistuksien vuoksi muutoksia talkoolaisten tarpeeseen ja työvuorojen aikatauluihin voi tulla vielä myöhemmin. Tänä vuonna talkoovuoroja tehdään kolme kappaletta joko ennakkoon ennen tapahtumaa, tai tapahtuman aikana. Tällä pyrimme vähentämään tapahtuman henkilöstön vaihtuvuutta tapahtuman aikana. Myös purkuvuoroihin osallistuminen on mahdollista, ilmoitathan hakemuksessasi kiinnostuksesi niihin. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan majoitusta talkoolaisille.

Tehtäviin ikäraja on 18 vuotta.

HUOM! Kaikki info, talkoolaiseksi hyväksyminen ja yhteydenpito käydään ensisijaisesti sähköpostilla, joten seuraathan sitä (myös roskapostikansiota) hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lisätietoa saa osoitteesta livestaff@nelonenmedia.fi

Talkoohaku on auki 13.6.2021 asti. Tarjoamme työvuoroa sinulle viimeistään kesäkuun lopussa, jonka jälkeen saatamme tehdä vielä joitakin täydennyksiä tarpeen mukaan. Koronatilanne huomioiden muutoksia talkoovuoroihin saattaa myös tulla myöhemmin.

Kuvaukset talkootehtävistä:

Catering 
Catering-tehtäviin etsimme hygieniapassillisia henkilöitä festarin henkilökuntaruokailun tehtäviin. Tehtävät sisältävät mm. ruokailun kulun sekä ruuan riittävyyden valvontaa, kahvipisteestä huolehtimista, kahvin keittämistä, voileipien tekoa ja niin edelleen.

Infopiste 
Infossa annetaan yleistä tietoa Tikkurila Festivaalista sekä lähipalveluista, joten paikallistuntemus on selvä etu. Aikaisempi kokemus festivaaleilta tai Tikkurila Festivaalista on etu tässä talkootyössä. Myös asiakaspalvelutaito ja -valmius ovat plussaa!

Kierrätysneuvonta
Kierrätysneuvojat opastavat festivaalikävijöitä kierrätyksen saloihin neuvomalla mitä mihinkin roskikseen saa ja pitää laittaa. Kierrätysneuvojien tärkeä rooli on huolehtia, että roskat menevät oikeisiin roskiksiin, jotta roskat voidaan edelleen kierrättää.

Liikenteenohjaus
Liikenteenohjaajat pitävät huolen siitä että tapahtuman johdosta suljetut tiet pysyvät vapaina läpiajosta. Liikenteenohjausvuoroja on tarjolla ennen ja jölkeen tapahtuman. Tehtävään vaaditaan ajokorttia ja jokainen liikenteenohjaaja hyväksytään pestiin poliisin toimesta.

Tehotiimi
Tapahtuman tehotiimi auttaa siellä missä sitä tarvitaan! Työtehtävät voivatkin siis vaihdella työpisteestä toiseen päivän aikana ja tehotiimissä saakin kattavat kuvan festivaalityöskentelyn monipuolisuudesta. Reipas asenne ja tehtävien nopea omaksumiskyky ovat tässä tehtävässä arvossa.

Rannekkeenvaihto & VIP-rannekkeenvaihto
Rannekkeenvaihdon talkoolaisena työskennellään festarin sisäänkäynnin yhteydessä pääportilla, missä vaihdetaan asiakkaiden ennakkoliput rannekkeisiin. Rannekkeenvaihdossa kohtaat asiakkaita jatkuvasti, joten asiakaspalvelukeskeisyys ja iloinen asenne ovat tässä työtehtävässä ehdotonta plussaa! Rannekkeenvaihdon vuoroja on tarjolla myös tapahtuman ennakkorannekkeenvaihtopisteillä ennen tapahtumaa.

Narikka
Narikassa varmistetaan se, että festivaalivieraiden tavarat pysyvät hyvässä tallessa ja löytävät oikean omistajansa. Aurinkoinen asiakaspalveluhenki, ripeys ja tarkkuus ovat tässä tehtävässä valttia!

Aluesiivous
Aluesiivouksessa pidetään huolta festivaalialueen viihtyvyydestä keräämällä roskia ja pulloja, sekä huolehtimalla WC -tilojen siisteydestä. Aluesiivoukseen kiinnitetään tänä kesänä poikkeuksellisen paljon huomiota vallitsevan koronatilanteen vuoksi.  

Panttipiste  
Panttipisteellä asiakas saa antamastaan juomatölkistä takaisin pantin, lisäksi panttipisteellä työskentelevät vastaavat pisteen siisteydestä ja tölkkipussien poisviennistä pisteeltä. Tehtävässä eduksi on kassakokemus sekä hyvä laskupää.

Raksa/purku 
Raksa/purku -tehtäviä riittää ennen tapahtumaa sekä tapahtuman jälkeen. Purkamiseen on yleensä varattu vähemmän aikaa kuin rakenteluun ja purkutalkoot alkavat heti festareiden päätyttyä sunnuntaina. Rakennustalkoolaiset tekevät siis töitä ennen ja jälkeen festivaalien, mutta festivaalin aikana on vapaata. Tähän talkoourakkaan kuuluu kaikki kolme työpäivää, joilla ansaitsee kolmen päivän festarirannekkeen. Purkuvuoroissa olevat talkoolaiset ansaitsevat talkoovuorojensa määrän verran lippuja ensi vuodelle.

Talkoolaisen edut
Talkoolainen saa etuina talkoorannekkeen, jota tarvitset kulkuun festivalueella kaikkina päivinä, lämmintä ruokaa, juomaa ja työntekijäpaidan. Tänä vuonna vuoroja talkoovuoroja tehdään kolme henkilöstön vaihtuvuuden minimoimiseksi. Jos haluat tehdä vuorojesi lisäksi extravuoroja, kerrothan sen meille hakemuksessasi! Rahallista palkkaa ei ole luvassa, mutta hyvän fiiliksen ja arvokkaan kokemuksen lisäksi kirjoitamme mielellämme myös työtodistuksen suoritetusta työstä, mikäli näin pyydät.

Talkoohaku on päättynyt, mutta halutessasi mukaan voit vielä kysellä vapautuneita paikkoja osoitteesta livestaff@nelonenmedia.fi. 

Tapahtumassa mukana