Info

FAQ

Miten heinäkuun jo ostettujen lippujen kanssa käy?

Tikkurila Festivaalin 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Tikkurila Festivaalille. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Tikkurila Festivaalin -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.  Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Tikkurila Festivaalille. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.

Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa ja voit päättää täten lähempänä tapahtumia, minkä lipputyypin ostat. Tai voit myös halutessasi lunastaa ostamasi 2020 Tikkurila Festivaali -lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle. Alla ohjeet lippukauppasi rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/tikkurilafestivaali

Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/tikkurila-festivaali

Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

HUOM! Mikäli lippukoodi ei toimi palautuslomakkeessa: Lippukaupan järjestelmässä saattaa olla viive, koodi ei ole vielä ehtinyt aktivoitua ja palautuslomake voi olla ruuhkautunut. Yritä myös lisätä yksi tyhjä rivi lippukoodin jälkeen, jos ei mene läpi. Yritä vielä muutaman kerran uudelleen eri ajankohtina ja mikäli ei useiden yritysten jälkeen toimi, ota yhteys lippukauppasi asiakaspalveluun.

Voitin liput 2020 tapahtumaan Tikkurila Festivaalin some-kilpailusta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki Tikkurila Festivaalin omasta somesta 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

Voitin liput tapahtumaan ulkopuolisesta kisasta (joku muu kuin festivaalin oman somen kautta) esim. radio Suomipop, yhteistyökumppani, joku muu. Miten lippuni kanssa käy?

Tikkurila Festivaaleja ei järjestetä 2020, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

Miltä näyttää Tikkurila Festivaalit 2021?

Tikkurila Festivaali juhlitaan taas 22.-24.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.

Hain talkoolaiseksi 2020?

Kiitos että hait mukaan talkoolaiseksi, valitettavasti tapahtuman peruuntuessa vuorot eivät toteudu. Laitamme tästä vielä erikseen sähköpostia kaikille talkoolaisille. Talkoohaku vuoden 2021 tapahtumaan alkaa keväällä 2021, toivottavasti näemme teidät kaikki silloin! Jos sinulla oli jo talkoolaislippu vuoden 2020 tapahtumaan, laitamme sinulle lähipäivinä erilliset ohjeet sähköpostitse.

Minulla on talkoolaislippu vuoden 2020 tapahtumaan?

Jos sinulla oli jo talkoolaislippu vuoden 2020 tapahtumaan, laitamme sinulle lähipäivinä erilliset ohjeet sähköpostitse.

Mitä teen majoitusvarausten kanssa?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

 Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.