Liput

Vuoden 2024 liput myynnissä nyt! Saatavilla nyt myös Tiksi VIP-liput, lue uudistuneesta VIP-paketista lisää alla💛

Tapahtuman virallisina lippukauppoina toimivat Tiketti ja Lippu.fi. Yrityksiä ja ryhmiä (min. 10 hlö) palvelemme myös sähköpostitse osoitteesta tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi. Tapahtumamyyntimme kautta ryhmien ja yritysten on mahdollista hankkia ennakkoon myös drinkkilippuja ja arvoseteleitä VIP-vieraiden viihtymisen takaamiseksi.

Edellytämme kaikilta festivaaliasiakkailta sitoutumista turvallisemman tilan periaatteisiimme. Luethan periaatteet täältä ennen lipun ostamista: Turvallisempi tila.

HUIPPUSUOSITTU TIKSI VIP

Tikkurila Festivaalin huippusuosittu VIP uudistuu! Tulevana kesänä kaikki VIP-asiakkaat kantavat kaulassaan Tiksi VIP -passeja, ja kaikkien Tiksi VIP -asiakkaiden on mahdollista hyödyntää koko VIP-aluetta ja sen palveluita. Tiksi VIP -lipun voi ostaa joko buffet-ruokailulla tai ilman, lisätietoa ruokailumahdollisuuksista alla.

Tiksi VIP -lipun haltijoilla on pääsy VIP-maailmaan, joka säilyy tutulla paikallaan festarialueen keskiössä. Tunnelmalliselta VIP-alueelta on erinomaiset näkymät molemmille lavoille. Lisäksi VIP-alueelta pääsee myös siirtymään yleisöalueelle ja takaisin helposti, kun erillisiä anniskelualueita ei enää ole. Vipistä löytyy tuttuun tapaan erilliset oleskelualueet, baarit ja wc-tilat. Tiksi VIP -asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste, jossa liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin. Ne oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään niin festivaali- kuin VIP-alueellekin. VIP-lippuun sisältyy myös ilmainen narikka. Maittavat kahvit Tiksi VIP -vieraille tarjoaa maksutta festivaalin kahvikumppani.

VIP Buffet

Tiksi VIP -lipun lisäksi on mahdollista ostaa VIP Buffet -lippu. VIP Buffet -lipulla pääsee nauttimaan herkullisen VIP-noutopöydän antimista (1 ruokailu/päivä), jonka voi nauttia katetulla alueella pöydän ääressä. VIP Buffet on ostettavissa myös paikan päältä, mutta ennakkoon ostettuna se on edullisempi.

VIP Buffet ennakkoon ostettuna:
25 eur /ruokailu (1pv lippu) tai 70 eur / 3 ruokailua (3pv lippu).
Paikan päällä ostettuna hinta 30 eur/ruokailu.

Voit ostaa buffetin lisätuotteena sen jälkeen, kun olet valinnut VIP-lipun.
VIP-alue ja buffet K-18.

Tiksi VIP sisältää:

Sisäänpääsy festivaalialueelle erillistä VIP-kaistaa pitkin
Sisäänpääsy erilliselle VIP-alueelle
Vain VIP-asiakkaille tarkoitetut anniskelupisteet ja wc-tilat
VIP-passi ja ranneke (vaihdetaan erillisessä rannekkeenvaihtopisteessä)
Maksuton narikka sisääntuloportin yhteydessä
VIP Hostit vastaamassa viihtyvyydestä
Mahdollisuus ostaa VIP Buffet –ruokailulippu joko ennakkoon tai paikan päältä (Pelkkä VIP-lippu ei sisällä ruokailua)

TIKKURILA FESTIVAALI 2024 IKÄRAJA ON 18 VUOTTA  

Aloita festarielämyksesi vastaanottamalla ja näyttämällä lippusi mobiilisti Kivrasta! Ota ilmainen Kivra-palvelu käyttöösi osoitteessa kivra.fi tai lataamalla sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Voit maksaa lippusi verkkopankin ja pankkikortin lisäksi esimerkiksi:

  • Kulttuurieduilla
  • Luottokortilla
  • Mobilepaylla ja Pivolla
  • Tiketin OP laskulla
  • Lippu.fi lippulaskulla

Laskulle ostaessa maksusta tarvitsee huolehtia vasta myöhemmin ja laskun saa maksettua myös useassa erässä! Lue lisää maksutavoista ja ehdoista lippukauppojen sivuilta lippu.fi ja tiketti.fi

Tapahtumassa mukana