Liput

Vuoden 2024 Early Bird-liput myynnissä nyt!💛

Early Bird -lipunmyynti on avattu yhden, kahden ja kolmen päivän lippujen osalta. Rajoitettu erä edullisia festivaalilippuja on myynnissä nyt! VIP-lipunmyynti avautuu vielä ennen joulua.

Ympyröi 18.-20.7.2024 kalenteristasi isolla keltaisella tussilla ja suuntaa lippukaupoille tästä!

Tapahtuman virallisina lippukauppoina toimivat Tiketti ja Lippu.fi

Ruutu-etu!
Vuoden loppuun mennessä festarilipun ostaneille Ruutu+ kolmeksi kuukaudeksi -50%! Urheilua & viihdettä koko perheelle. Edun arvo on 26,97 € ja se tarjotaan henkilökohtaisella etukoodilla tilausvahvistuksen mukana. Tarkista kampanjaehdot Ruudun sivuilta. Etu on voimassa vain Lippu.fi:n ja Tiketin verkkokaupassa ostetuissa lipuissa.

TIKKURILA FESTIVAALI 2023 IKÄRAJA ON 18 VUOTTA 

Ikärajaan liittyvällä muutoksella pyritään lisäämään tapahtuma-alueen asiakasviihtyvyyttä, yleistä turvallisuutta ja parantamaan asiakaskokemusta, sujuvoittamaan alueen palveluita sekä kulkemista Hiekkaharjun urheilupuiston festivaalialueen sisällä raja-aitojen poistuessa. 

Tapahtuman alaikäisten kävijöiden määrä on jäänyt viime vuosina alle 1% tasolle koko tapahtuman kävijämäärästä ja ollut laskusuunnassa vuosittain. Asiaa selvitettiin perinpohjaisesti ja päätös ikärajan nostosta ei ollut tapahtumajärjestäjälle helppo, mutta siihen päädyttiin niin yhteistyökumppaneilta kuin yleisöltä tulleen palautteen pohjalta. 

Aloita festarielämyksesi vastaanottamalla ja näyttämällä lippusi mobiilisti Kivrasta! Ota ilmainen Kivra-palvelu käyttöösi osoitteessa kivra.fi tai lataamalla sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Tapahtumassa mukana