VIP-liput

PALKITSE HENKILÖKUNTAA, TAPAA YHTEISTYÖKUMPPANEITA TAI KERÄÄ KAVERIT KASAAN – ME HUOLEHDIMME LOPUSTA. VIP-VIERAILLE TARJOAMME LOISTAVIEN ARTISTIEN LISÄKSI KAIKKEA HIEMAN ENEMMÄN LAAJALLA JA HUIPPUSUOSITULLA VIP-ALUEELLAMME.

Silver VIP ja Golden VIP -liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi ja lippu.fi.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SILVER VIP (K-18)

Silver VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille. VIP-lippuun sisältyy myös ilmainen narikka.

Silver VIP -lipun hintaan ei sisälly ruokia tai juomia.  Silver VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

GOLDEN VIP (K-18)

Golden VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille. VIP-lippuun sisältyy myös ilmainen narikka.

Golden VIP-lipun hintaan sisältyy VIP-tason ruokailu. VIPin ruokamaailmassa voit syödä Golden VIP-rannekkeella joko isoon tai pieneen nälkään koko tapahtuman ajan. Golden VIP -lipun hintaan ei sisälly juomia. Golden VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

Tapahtumassa mukana