Saapuminen ja liikenne

Tikkurila Festivaali järjestetään Hiekkaharjun liikuntapuiston alueella. Tapahtuma-alueelle on hyvät kulkuyhteydet: Hiekkaharjun juna-asemalta kävelee perille noin 3 minuutissa ja Tikkurilan juna-asemalta alle 15 minuutissa.

Osoite: Urheilutie 15, Vantaa.

 

Tikkurila Festivaalille on helppo saapua mistä suunnasta tahansa. Rennointa, nopeinta ja edullisinta on saapua junalla (jos et ole kävellen tai fillarilla matkassa). Kannustamme saapumaan pyörällä, sillä alueella sijaitsee ilmainen pyöräparkki, johon pyörän voi jättää omalla vastuulla.

PYÖRÄ- JA SKUUTTIPARKKI ON TIKKURILAN LUKION PIHASSA, OSOITE: VALKOISENLÄHTEENTIE 53.

Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa festarialueelle. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Hiekkaharjun juna-asemalta kävelee perille noin 3 minuutissa ja Tikkurilan juna-asemalta alle 15 minuutissa.
VR Matkahaku

Mikäli olet tulossa festivaalille omalla autolla, suosittelemme jättämään sen Tikkurilan keskustan pysäköintialueille, joista kävelee festivaalialueelle muutamissa minuuteissa.

Taksitolppa

Taksitolppa sijaitsee pääporttien välittömässä läheisyydessä, alueelle saapuessa vasemmalla puolellasi. Tikkurila Festivaalin virallisena taksikumppanina toimii Vantaan Taksi, joka yhteistyössä Lähitaksin kanssa tarjoaa laadukkaan kyydin festivaalikansalle.

Tapahtumassa mukana