Saavutettavuus

Saavutettavuus

Festivaalin alue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Jokaisen WC-alueen yhteydestä löytyy inva-WC. Myös VIP-alueelta löytyy esteettömät WC-tilat (sisävessa). Tarvittaessa infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Liikuntarajoitteisille löytyy myös oma korotettu katsomo ohjelma-alueella. Festarikävijöiden turvallisuuden vuoksi pyörätuoliasiakkaiden tulee esiintyjien aikana lavan läheisyydessä ollessaan seurata esiintyjiä korotetusta katsomosta käsin.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Avustajakortin, ystäväkortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä – mutta ei ole välttämätöntä.

Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen lipun.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä.

Olemme mukana Ystävänkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.
Meillä käy vessapassi, jolla voit käyttää kaikkia tapahtuma-alueella asiakkaille tarkoitettuja WC-palveluita. Lisätietoa vessapassista täältä.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: tapahtumat@nelonenmedia.fi. Laitathan ”Tikkurila Festivaali” viestisi otsikoksi.

Tapahtumassa mukana