Saavutettavuus

Saavutettavuus

Saapuminen ja alue

Festivaalin alue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Alueella on inva-vessoja.
Tarvittaessa infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Avustajat

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Avustajakortin, ystäväkortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä – mutta ei ole välttämätöntä.

Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen lipun.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä.

Ystäväkortti ja vessapassi

Olemme mukana Ystävänkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.
Meillä käy vessapassi, jolla voit käyttää kaikkia tapahtuma-alueella asiakkaille tarkoitettuja WC-palveluita. Lisätietoa vessapassista täältä.

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: tapahtumat@nelonenmedia.fi. Laitathan ”Tikkurila Festivaali” viestisi otsikoksi.

Tapahtumassa mukana