Liput ja sisäänpääsy

Kaikki Tikkurila Festivaalin festariliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupiste.fi:ssä. Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeisiin, jotka oikeuttavat poistumaan alueelta sekä palaamaan takaisin festivaalihumuun.

Tikkurila Festivaaliin on 18 vuoden ikäraja.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippu.fi. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Osta lippuja Tikkurila Festivaaliin:

 

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi. Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteessä, jolloin pääsy festivaalille on nopeampaa.

Ennakkorannekkeenvaihto- ja rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat ja sijainnit päivittyvät lähempänä tapahtumaa.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen. Ranneketta ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä sitä voi noutaa toisen henkilön puolesta. Huomioittehan, että ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä saa siirtää toiselle asiakkaalle.

Rannekkeen haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin näyttämällä ranneketta sisääntuloportilla.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita, irroitettuja tai kadonneita rannekkeita. Tarkistathan siis jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan! Varaudu esittämään virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Pidäthän myös hyvää huolta VIP-passista ja -kaulanauhasta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla VIP-ranneke ja VIP-passi, vain toisella näistä ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle. 

Jokainen asiakas on vastuussa omasta rannekkeestaan. HUOM! Tikkurila Festivaali ei vastaa kadonneista tai rikkoutuneista rannekkeista.

Tikkurila Festivaalin ikäraja on  18 vuotta.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme vaadi sellaisen esittämistä. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

PYÖRÄTUOLILIPPU:

”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU :

”Asiakas+avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana