Liput ja sisäänpääsy

Kaikki Tikkurila Festivaalin festariliput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja Lippupisteessä. Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeisiin, jotka oikeuttavat poistumaan alueelta sekä palaamaan takaisin festivaalihumuun.

Lue VIP-lipuista lisää täällä.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeita vaihdetaan sisäänkäynnin portilla tapahtumapäivänä sekä ennakkoon rannekkeenvaihtopisteissä.

Jokainen lipunvaihtaja on vastuussa omasta rannekkeestaan ja ranneke on henkilökohtainen. Ranneke laitetaan suoraan ranteeseen, sitä ei siis voi vaihtaa henkilöltä toiselle.  HUOM! Tikkurila Festivaali ei ole vastuussa kadonneista rannekkeista tai mahdollisista rannekkeenvaihtoon liittyvistä epäselvyystilanteista.

1 päivä 89 €

2 päivää 125€

3 päivää 145 €

Silver VIP  1 päivä 139 €

Silver VIP 3 päivää 255 €

Golden VIP 1 päivä 179 €

Golden VIP 3 päivää 349 €

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteissä. Näin pyrimme välttämään jonoja sisäänkäynnin luona. Lisätietoa ennakkorannekkeenvaihtopisteistä tulossa keväällä 2022.

Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Tikkurila Festivaalille ei ole ikärajaa, alle 15-vuotiaita suosittelemme kuitenkin saapumaan festarille huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa. Mikäli olette tulossa viettämään miellyttävää viikonloppua koko perheen voimin, haluamme jo tässä vaiheessa muistuttaa myös perheen pienimpien asiallisesta kuulonsuojauksesta. Tikkurila Festivaalin VIP-alue sekä luonnollisesti tapahtuman anniskelualueet ovat avoinna ainoastaan yli 18-vuotiaille.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana