Liput ja sisäänpääsy

Kaikki Tikkurila Festivaalin festariliput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja Lippupisteessä. Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeisiin, jotka oikeuttavat poistumaan alueelta sekä palaamaan takaisin festivaalihumuun.

Lue VIP-lipuista lisää täällä.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

MISSÄ VOIN VAIHTAA LIPPUNI RANNEKKEESEEN?

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeita vaihdetaan sisäänkäynnin portilla tapahtumapäivänä sekä ennakkoon rannekkeenvaihtopisteissä.

Jokainen lipunvaihtaja on vastuussa omasta rannekkeestaan ja ranneke on henkilökohtainen. Ranneke laitetaan suoraan ranteeseen, sitä ei siis voi vaihtaa henkilöltä toiselle.  HUOM! Tikkurila Festivaali ei ole vastuussa kadonneista rannekkeista tai mahdollisista rannekkeenvaihtoon liittyvistä epäselvyystilanteista.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Tikkurila Festivaalille 2022.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

MISSÄ VOIN VAIHTAA LIPPUNI RANNEKKEESEEN?

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeita vaihdetaan sisäänkäynnin portilla tapahtumapäivänä sekä ennakkoon rannekkeenvaihtopisteissä.

Ennakkorannekkeenvaihtopiste sijaitsee kauppakeskus Dixin (osoite Ratatie 11, 01300 Vantaa) kolmannessa kerroksessa Kaivokukan viereisessä liiketilassa. Ennakkorannekkeenvaihtopiste on auki ma 19.7.-la 24.7. klo 10-19.

Rannekkeita vaihdetaan pisteellä seuraavasti:

Ma 19.7. – to 22.7.

 • 3pvä tavalliset liput
 • 3pvä Golden VIP
 • 3pvä Silver VIP

Pe 23.7.

 • perjantain tavalliset päiväliput
 • perjantain Golden VIP
 • perjantain Silver VIP
 • 2 pvä pe-la tavalliset liput
 • 2 pvä pe-la Golden VIP
 • 2 pvä pe-la Silver VIP

La 24.7.

 • lauantain tavalliset päiväliput
 • lauantain Golden VIP
 • lauantain Silver VIP

Torstain päiväliput sekä 2pvä to-pe lippuja (sekä tavalliset liput että VIP-liput) vaihdetaan rannekkeisiin ainoastaan tapahtuman sisääntuloportilla.

Jokainen lipunvaihtaja on vastuussa omasta rannekkeestaan ja ranneke on henkilökohtainen. Sitä ei siis voi vaihtaa henkilöltä toiselle. Tämän johdosta suosittelemme, että jokainen vaihtaa ainoastaan oman lippunsa rannekkeeseen. Mikäli kuitenkin vaihdat myös kavereidesi liput rannekkeisiin, kaikki vastuu on vaihtajalla. HUOM! Tikkurila Festivaali ei ole vastuussa kadonneista rannekkeista tai mahdollisista rannekkeenvaihtoon liittyvistä epäselvyystilanteista.

Tikkurila Festivaalille ei ole ikärajaa, alle 15-vuotiaita suosittelemme kuitenkin saapumaan festarille huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa. Mikäli olette tulossa viettämään miellyttävää viikonloppua koko perheen voimin, haluamme jo tässä vaiheessa muistuttaa myös perheen pienimpien asiallisesta kuulonsuojauksesta. Tikkurila Festivaalin VIP-alue sekä luonnollisesti tapahtuman anniskelualueet ovat avoinna ainoastaan yli 18-vuotiaille.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana