Liput ja sisäänpääsy

Kaikki Tikkurila Festivaalin festariliput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja Lippupisteessä. Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeisiin, jotka oikeuttavat poistumaan alueelta sekä palaamaan takaisin festivaalihumuun.

Huom! Vuonna 2023 Tikkurila Festivaaliin on 18 vuoden ikäraja.

Lue VIP-lipuista lisää täällä.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeita vaihdetaan sisäänkäynnin portilla tapahtumapäivänä sekä ennakkoon rannekkeenvaihtopisteissä.

Jokainen lipunvaihtaja on vastuussa omasta rannekkeestaan ja ranneke on henkilökohtainen. Ranneke laitetaan suoraan ranteeseen, sitä ei siis voi vaihtaa henkilöltä toiselle.  HUOM! Tikkurila Festivaali ei ole vastuussa kadonneista rannekkeista tai mahdollisista rannekkeenvaihtoon liittyvistä epäselvyystilanteista.

 

Tikkurila Festivaalin ikärajaksi K18 kesällä 2023 

Tikkurila Festivaalin ikäraja on jatkossa 18 vuotta. Asiaa selvitettiin perinpohjaisesti ja päätös ikärajan nostosta ei ollut tapahtumajärjestäjälle helppo, mutta siihen päädyttiin niin yhteistyökumppaneilta kuin yleisöltä tulleen palautteen pohjalta.

Ikärajaan liittyvällä muutoksella pyritään lisäämään tapahtuma-alueen asiakasviihtyvyyttä, yleistä turvallisuutta ja parantamaan asiakaskokemusta, sujuvoittamaan alueen palveluita sekä kulkemista Hiekkaharjun urheilupuiston festivaalialueen sisällä raja-aitojen poistuessa. Tapahtuman alaikäisten kävijöiden määrä on jäänyt viime vuosina alle 1% tasolle koko tapahtuman kävijämäärästä ja ollut laskusuunnassa vuosittain.

Vantaan lasten ja nuorten kulttuuripalvelut ja Tikkurila Festivaali selvittävät mahdollisuutta toteuttaa lähitulevaisuudessa sisältöä kaiken ikäiselle yleisölle. ”Vantaan lasten ja nuorten kulttuuripalvelut tutkii yhdessä Tikkurila Festivaalin kanssa mahdollisuutta toteuttaa festivaalilla jatkossa perhepäivä, jossa ohjelma olisi maksutonta ja suunnattu perheen pienimmille yhdessä vanhempien kanssa. Tällainen lasten ja perheiden festivaalipäivä olisi luonteva osa Vantaan Kulttuurilapset -ohjelmaa, jonka puitteissa jokainen Vantaalle syntyvä lapsi pääsee osalliseksi kaupungin kulttuuri- ja taidetarjonnasta. Tikkurila Festivaalin perhepäivän arvioidaan olevan mahdollista toteuttaa aikaisintaan vuodesta 2025, sillä se vaatii luonnollisesti erillistä, omaa panostusta ja tuotantokoneistoaan.”, kertoo Vantaan kaupungin lasten ja nuorten kulttuuripalveluiden päällikkö Kaisa Kettunen.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana