Palvelut ja tilat

Aluekartta ja tietoa alueen palveluista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoa festivaalin ruokatarjonnasta ja alueen muista palveluista tulossa lähempänä tapahtumaa.

Festivaalin alue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Jokaisen WC-alueen yhteydestä löytyy inva-WC. Myös VIP-alueelta löytyy esteettömät WC-tilat (sisävessa). Tarvittaessa infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.
Liikuntarajoitteisille löytyy myös oma korotettu katsomo ohjelma-alueella. Festarikävijöiden turvallisuuden vuoksi pyörätuoliasiakkaiden tulee esiintyjien aikana lavan läheisyydessä ollessaan seurata esiintyjiä korotetusta katsomosta käsin.

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi lipun ostaneen avustettavan kanssa. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimimiseen tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman rannekkeenvaihtopisteelle tai pääportin vieressä sijaitsevalle info-pisteelle, joissa asia käsitellään. Avustajakortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

Olemme mukana Ystävänkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.
Meillä käy myös vessapassi.
Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: tapahtumat@nelonenmedia.fi Laitathan ”Tikkurila Festivaali” viestisi otsikoksi.

Alueella palvelee narikka sekä löytötavarapiste. Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa mukana