Palvelut ja tilat

Aluekartta ja tietoa alueen palveluista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tikkurila Festivaalilla on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Royal Grill
Festarit, ystävät, hyvä fiilis ja hyvä ruoka! Kun kysytään yleisintä ja tunnetuinta tapahtumaruokaa vastaus on usein makkaraperunat. Royal Grill on tapahtumaruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyy makkaraperunat ja mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla; lihalla, kanalla tai seitanilla. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää kaikkia Royal Grillin herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Valikoimasta saatavilla: G, L ,V

Burger Street
Burger Street tarjoilee maukkaita hamppareita! Perunabriossisämpylä sekä artesaaniburgerin täydentävä Black Angus pihvi tai HK Vihreät Vegepihvi. Valikoimasta löytyy klassikoksi muodostunut Juustoburger, tuhti BBQ-pekoniburger, tulisen ystäville Chiliburger tai kasvisvaihtoehtona Vegeburger!

Valikoimasta saatavilla: G, L, V, VL

Kanavaanari
Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kanavaanari tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia. Maukas kanahampurilainen Originaalina tai siipikastikkeella höystettynä. Kevyempää ruokaa saatavilla raikkaan kanasalaatin muodossa. Fried Chicken Plate sisältää kaikkia kanatuotteita ja ranskalaisia. Fried Chicken Plate on saatavana myös isompana jaettavana kokona.

Valikoimasta saatavilla: G, L, M

Butcher’s Hot Dogs
New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita gourmet hodareita. Vuosien saatossa hioutunut menu tuo valikoimaan erilaisia tuunattuja ”kuumia koiria”. Premium hodarit pehmeällä sämpylällä, lihaisalla Aitonakilla, porsaankyljellä tai Vihreät vege pulledilla lisukkeiden kera. Uutuutena kasvisvaihtoehto Original Veggie.

Valikoimasta saatavilla: L, M, V

Original Fish ’n Chips
Fisu ja Ranet on suomalaisen uudenaallon katuruuan pioneereja ja setti on muodostunut jo klassikoksi festareille.Tuoretta norjanmeren turskaa  ja rapeita, kotimaisesta perunasta tehtyjä ranskalaisia jotka tehdään a la minute eli asiakkaan odottaessa tuoreuden takaamiseksi. Kala on MSC-sertifikoitua, kestävän kalastuksen periaatteiden mukaisesti kalastettua turskaa. Peruna kotimaista bio-energialla tuotettua laatuperunaa, itsetehty Remoulade-kastike, aito mallasviinietikka sekä sitruunanlohko täydentävät annoksen.

Premium Loaded Fries
Fisu & Ranet -konseptistaan tunnetun ravintoloitsijan uudistettu Premium Loaded Fries tarjoaa hyvällä maulla överiksi laitettuja ruoka-annoksia, joissa ranskalaiset ovat isossa roolissa. Rapeiden ranskalaisten päälle saa valita joko liha- tai vegetäytteen. Annokset kruunaavat tarkkaan harkitut kasvikset sekä vaativampiakin makunystyröitä tyydyttävät kastikkeet.

The Bro’s Burger
The Bro’s Burger on kahden ammattilaiskokin burgerirekka, joka tuo mehukkaat burgerit luoksesi eri puolille Helsinkiä, sekä erilaisiin tapahtumiin ja juhliin. The Bro’s Burger tarjoilee mehukkaita kivihiiligrillattuja burgereita, lisukkeita ja kylmiä juomia. Burgerimme on tehty huippulaadukkaista raaka-aineista, jotka usein ovat paikallisesti tuotettuja. Liha on aina kotimaista ja sämpylät leivotaan pienessä paikallisessa leipomossa toiveidemme mukaan.

Levant
Autenttista Lähi-Idän katuruokaa falafel-annosten ja suositun kanawrapin muodossa! Tuoreet, raikkaat maut ja täyttävät annokset sekä aina iloinen palvelu täydentävät festarikokemuksen – kokeile vaikka eri annosta joka päivä tai palaa nauttimaan omaa suosikkiasi kuten niin monet ovat aiempina vuosina tehneet!

Casa Moro
How we MOW IT?
The CASA MORO Street kitchen new concept is a combination of flavors, feeling & Memory Factors. Here we serve authentic Moroccan street kitchen served in Marrakech & Fez and by making sure our cuisine is friendly for the environment, soul and body using local fraiche seasonal ingredients from neighbourhood farmers with our Moroccan 7 elements (Ras elhanout, Preserved lemons, coscous, Warqua, Chermula, Harisa, Tagine).

Crusty Pizza
Crusty Pizza tarjoaa pizza sliceja New Yorkin tyyliin! Suussa sulavat slicet on tehty vain parhaita raaka-aineita käyttäen. Crusty Pizzan perustaja on muusikko Lieminen aka Jaakko Luomanen, joka soittaa myös Lähiöbotox -yhtyeessä. Pizzojen sekä ranch dipin reseptit on Liemisen käsialaa. Kahden ison slicen ja juoman komboa tohtii suositella, tervetuloa testaamaan!

Pobre
POBRE is here with one of their guilty pleasures!
CALAMARI by POBRE brings you crisp-fried squid with exciting dips & sauces. Staying true to their roots, this kitchen offers an extremely unique island-Asian cuisine, brushed up with Spanish culture.

Spiraaliperuna
Käsintehdyt sipsit punajuuresta, perunasta ja bataatista.

Thai Papaya

Alueella palvelee narikka sekä löytötavarapiste. Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä.

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä.

Huomoithan, että festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia.

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.tikkurilafestivaali.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #tikkurilafestivaali

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Tapahtumassa mukana