UKK - Usein kysytyt kysymykset

Tikkurila Festivaali  juhlitaan taas 22.-24.7.2021. Lippuja on vielä jäljellä virallisissa lipunmyyntikaupoissamme Tiketti sekä lippu.fi . Lämpimästi tervetuloa ♥

Tikkurila Festivaalin pääprioriteetti on olla turvallinen tapahtuma ja otamme kaikessa toiminnassamme sen huomioon. Festivaalin tuotantoryhmä tekee tiiviistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelee tapahtumaa viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Tikkurila Festivaalin järjestävä Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, jonka sydämen asia on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Vuoden 2021 Tikkurila Festivaalia varten olemme mm. leventäneet kulkureittejä alueella sekä aikaistaneet porttien aukaisemista. Näillä toimilla pyrimme välttämään ruuhkautumista alueella ja alueen sisääntulossa. Toivommekin festariyleisön hyödyntävän aikaisemman aukioloajan ja saapuvan alueelle väljästi hyvissä ajoin! Lisäksi alueelta löytyy useita käsienpesupisteitä sekä runsaasti käsidesiä.

Tikkurila Festivaali on saanut Tapahtumateollisuuden turvallinen tapahtuma Check!-merkin. Lue lisää täältä: turvallisettapahtumat.fi.

 

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi.

Tikkurila Festivaali järjestetään vasta loppukesästä. Tämän hetken terveysturvallisuuskehitys näyttää hyvältä. Uskomme että Tiksi tulee olemaan mahdollista järjestää täysimääräisenä ja turvallisesti, ja siksi emme voi tässä kohtaa avata lipunpalautus- tai siirto-oikeutta. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Toteutamme tapahtuman vain, jos se on mahdollista vastuullisesti toteuttaa. Jos tapahtuma peruuntuu kokonaan, avautuu mahdollisuus siirtää lippu ensi vuodelle tai saada rahat takaisin.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Tikkurila Festivaalille 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin

Tikkurila Festivaalin ohjelma sekä esiintymisaikataulu kokonaisuudessaan on julkaistu. Ohjelmaa pääset tarkastelemaan täältä.

Tapahtumassa mukana