UKK - Usein kysytyt kysymykset

Tikkurila Festivaali  juhlitaan taas 22.-24.7.2021. Ostamalla 2021 festarilipun jo nyt, olet mukana tukemassa Tiksin jatkuvuutta ja tulevaisuutta. Kiitos jokaiselle ♥

Tikkurila Festivaaliin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtuman turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme festivaalille käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi.

Tikkurila Festivaali järjestetään vasta loppukesästä. Tämän hetken terveysturvallisuuskehitys näyttää hyvältä. Uskomme että Tiksi tulee olemaan mahdollista järjestää täysimääräisenä ja turvallisesti, ja siksi emme voi tässä kohtaa avata lipunpalautus- tai siirto-oikeutta. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Toteutamme tapahtuman vain, jos se on mahdollista vastuullisesti toteuttaa. Jos tapahtuma peruuntuu kokonaan, avautuu mahdollisuus siirtää lippu ensi vuodelle tai saada rahat takaisin.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Tikkurila Festivaalille 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin

Tikkurila Festivaalin ohjelma kokonaisuudessaan on julkaistu. Tapahtuman aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa mukana