Info

Kumppanit

Kesän paras viikonloppu – sitä todellakin on Tikkurila Festivaali!

Viime heinäkuussa kuudetta kertaa järjestetty, kolmipäiväiseksi kasvanut Tikkurila Festivaali teki jälleen kävijäennätyksensä. Tikkurilassa juhlittiin kaikkiaan 35 000 ihmisen voimin, ja tapahtuma oli lauantaina loppuunmyyty. Tikkurila Festivaali on jo vakiinnuttanut paikkansa Suomen eturivin tapahtumana, jossa festivaalivieraat näkevät yhdellä kattauksella Vantaalla kaikki kotimaisen musiikin supertähdet sekä maamme nousevat kyvyt.

Raikkaan tuulahduksen festivaalikentälle tuonut Tikkurila Festivaali tarjoaa musiikin lisäksi elämyksiä kaikille aisteille. Asiakaspalautteissa kehuja on kerännyt erityisesti festivaalin tunnelma, toimivat järjestelyt, tasokkaat palvelut sekä alueen visuaalisuus ja viihtyisyys. Lisäksi positiivista huomiota on saatu festivaalin vastuullisuudesta ja ekologisuudesta, jotka ovatkin Tikkurila Festivaalille tärkeitä arvoja. Tikkurila Festivaali on ollut Ekokompassi -sertifioitu tapahtuma vuodesta 2015 lähtien.

Tikkurila Festivaali tarjoaa kumppaneille monenlaisia yhteistyö – ja näkyvyysmahdollisuuksia, kunkin brändin tarpeet ja toiveet huomioiden.
Lue lisää Sanoman tapahtumista täällä tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Jari Rask
Business Manager, Events
+358 400 551 112
jari.rask@sanoma.com

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Menossa mukana