Liput & Vip

Liput ja lippupaketit

Tänä vuonna Tikkurila Festivaali on kolmipäiväinen ja se järjestetään 9.7.–11.7.2020. Myynnissä on 1 päivän, 2 päivän ja 3 päivän lippuja. Saatavilla on myös VIP-lippuja, joista lisätietoja löydät täältä. Tänä vuonna kaikki liput (myös kaikki päiväliput) vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääsee liikkumaan sisään ja ulos portista festivaalipäivän ajan.  Oikeus poistua alueelta kesken festivaalipäivän sisältyy tänä vuonna siis myös peruspäivälippuihin.

Tikkurila Festivaalin viralliset lipunmyyntikanavat ovat Tiketti ja Lippupiste. Ostathan liput vain näistä virallisista kanavista varmistaaksesi lippujen aitouden ja välttyäksesi lippuväärennöksiltä ja siten epämieluisilta yllätyksiltä tapahtumapäivänä. Liput tarkastetaan elektronisesti tapahtuman portilla. Sisäänpääsyyn kelpuutetaan vain aidot liput.

1 PÄIVÄN LIPPU  (89 Eur – Keväthinta)

Torstain, perjantain ja lauantain päivälippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään festivaalipäivän aikana. Rannekkeella pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

2 PÄIVÄN LIPPU (119 Eur – Keväthinta)

2 päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään kyseisten festivaalipäivien aikana. Rannekkeella pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

3 PÄIVÄN LIPPU (139 Eur – Keväthinta)

3 päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan. Rannekkeella pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

VIP-LIPUT:

Lue lisää VIP-lipuista täällä.

MYYNTIPISTEET

Klikkaa lippukaupoille TIKETTI | LIPPU.FI

VOIT OSTAA LIPPUSI MYÖS

VANTAA

Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin ja Lippupisteen lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

HELSINKI

Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin ja Lippupisteen lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

ESPOO
Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin ja Lippupisteen lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

MUUALLA SUOMESSA
Tiketti.fi, lippu.fi, Ticketmaster.fi, Stockmannin tavaratalot, R-kioskit sekä muut valtuutetut lipunmyyntipisteet.