Artistit 2018

Julkaisemme lisää artisteja kevään 2018 aikana.

Apulanta

Lauantai 21.07.2018

Tästä perinteestä pidämme tiukasti kiinni! Suomen mittakaavassa jo ainutlaatuisena festariperinteenä Apulanta nousee viidettä kertaa Tikkurila Festivaalin stagelle viikonlopun päättävänä esiintyjänä! Tämä suuren yleisön suosikki on valloittanut urallaan huikeat 21 sinkkulistan ykköspaikkaa ja saanut ripustaa jalometallia seinälleen tiuhaan tahtiin. Suosiolle ei näytä olevan loppua, sillä yhtyeen vuoden 2018 Älä usko lauluihin -konserttisalikiertue on jo lähes viimeistä paikkaa myöten loppuunvarattu. Apulanta piiskaa festarikävijöistä parhaan bilefiiliksen esille!

Elastinen

Lauantai 21.07.2018

Mikä valtava positiivinen energia yleisön täyttääkään, kun Elastinen saapuu paikalle! Liikkeet ja meininki ovat todellakin hallussa tällä sporttaavalla musiikki- ja viihdealan moniottelijalla. Vuonna 2015 Elastinen täytti Hartwall-areenan kahteen kertaan loppuunmyydyissä ELA-SHOW:ssa. Viime vuonna Elastisen ja Cheekin muodostama Profeetat-kaksikko keikkailivat tiiviisti yhdessä – he vetivät muun muassa kolme jäähallikeikkaa ja seitsemän festarikeikkaa. Kaksikko veti mielettömän show:n myös Tikkurila Festivaalin pääesiintyjänä!
Energiapakkauksen tunnetuimpia biisejä ovat Anna Soida, Eteen ja Ylös sekä Ovet Paukkuu. Ela ei pysäytä Tiksis musiikkii vaan antaa sen soida ja kääntää vieläki kovempaa

Evelina

Perjantai 20.07.2018

Nousukiidossa oleva uusi tulokas, Evelina, tunnetaan muun muassa hittibiiseistä Vuoristorataa, Sireenit, Sushi ja Ei filtterii. Tämän tumman kaunottaren ensimmäinen albumi 24K teki suomalaisen äänilevyn historiaa myymällä ensijulkaisuna ensimmäistä kertaa platinaa jo ennen ilmestymistään. Albumilla olevia singlejä on kuunneltu Spotifyssä jo yli 20 miljoonaa kertaa. Hänen uusimpia singlejään ovat Tornado ja Katri Helena. Tämä upeaääninen nainen on bongattu myös vierailemassa Asteen, Brädin, JVG:n ja Robinin biiseissä. Evelina saa festarikävijöissä kylmii väreitä aikaan!

Jenni Vartiainen

Lauantai 21.07.2018

Vuonna 2007 soolouransa aloittanut mieletön lahjakkuus, Jenni Vartiainen, on urallaan saavuttanut huikeat yhdeksän Emma-palkintoa. Artisti tunnetaan lukuisista hittibiiseistään, kuten Missä muruseni on, Duran Duran sekä En haluu kuolla tänä yönä. Tuoreimpia kappaleita ovat Turvasana sekä uusimman Vain Elämää -kauden tuotokset. Jenni kuuluu kaupallisesti menestyneimpien kotimaisten artistien joukkoon. Syksyn aikana nainen on valloittanut upealla soundillaan suositun konserttisalikiertueen merkeissä ympäri Suomea. Jenni nähdään nyt 5-vuotisjuhlakesänä ensimmäistä kertaa Tikkurila Festivaaleilla. Me sinua vaan, Jenni!

Juha Tapio

Lauantai 21.07.2018

Monia musiikkipalkintoja voittanut ja kaksi kertaa Vain Elämää -ohjelmassakin vieraillut Juha Tapio ei suuremmin esittelyä kaipaa. Hän on koko kansan herkkä suosikki, joka vetoaa niin nuorempiin kuin kokeneempiin festarikävijöihin.
Juhan tuorein albumi Loistava Kokoelma on fanien unelma: tuplalevyllinen kappaleita uran varrelta – suosituimmat hitit, albumien helmet sekä Vain Elämää -vedot kaikki samassa paketissa. Edellisen albumin Sinun vuorosi loistaa kolmas singlejulkaisu Jotain niin oikeaa nousi vuoden 2016 soitetuimmaksi kappaleeksi suomalaisilla radiokanavilla. Kappale striimasi kultasingleen oikeuttavat lukemat. Tämä mestaritulkitsija ei jätä ketään kylmäksi!

JVG

Perjantai 20.07.2018

Huhhuh, vieläkin kuumottaa JVG:n viimekesäinen veto Tiksissä! Kolmenkympin rajapyykkiä loppukesällä juhlistaneella kaksikolla meininki jatkuu voitokkaana: uudesta Popkorni-albumista kehkeytyi välittömästä jättihitti sen yllätysjulkaisusta huolimatta. Albumin soitetuimpia raitoja Spotify:ssa ovat Älä jätä roikkuu, Matti ja Teppo sekä Hombre. Viime vuosien megahittilistalta löytyvät myös Tarkenee, Paluu tulevaisuuteen, Hehkuu ja Tuulisii.
Vuonna 2016 toukokuussa yhtye starttasi Paluu tulevaisuuteen -kiertueensa kahdella megakonsertilla Hartwall Arenalla, joista ensimmäinen varattiin loppuun alle vuorokaudessa. JVG saa takuulla Tiksikansan tulevanakin kesänä hehkumaan!

Kaija Koo

Perjantai 20.07.2018

Korkkarit pistetään kohti Hiekkaharjun taivasta kesällä Kaija Koon tahtiin! Tämä upea nainen on ansioitunut yhtenä maamme menestyksekkäimmistä artisteista: hänen albumejaan on myyty jo yli puoli miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu kolmesti vuoden naisartistina. Viimeisin Kaijan albumi Sinun naisesi ilmestyi vuosi sitten. Tuoreimpana hittinä kultaa striimannut Siniset tikkaat oli julkaisun jälkeen toista kuukautta Suomen soitetuin radiokappale.
Kaija Koo yhdistää musiikillaan sukupolvia: keikoista nauttivat niin nuoret kuin pitkänlinjan fanit. Syksyllä suuren yleisön suosikkinainen nähtiin jo toiseen kertaan Vain Elämää -ohjelmassa. Kaija tuo takuuvarmasti sekä lavalle että yleisöön mieletöntä meininkiä ja vahvoja tunteita!

Lauri Tähkä

Perjantai 20.07.2018

Ennen vuonna 2011 aloittamaansa soolouraa tämä yksi karismaattisimmista kotimaisista artisteista tunnettiin yhtyeen Lauri Tähkä & Elonkerjuu keulakasvona. Uransa aikana lahjakas miesartisti on voittanut lukuisia musiikkipalkintoja ja hänet on nähty useissa musiikkiohjelmissa, kuten Vain Elämää, Voice of Finland sekä Elastinen Feat.
Tähkän kolmas sooloalbumi, maaliskuussa 2016 julkaistu Vien sut täältä kotiin nousi Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle heti ilmestyttyään. Artisti valtasi samannimisellä loppuunmyydyllä areenakeikalla Hartwall Areenan yleisön toukokuussa 2017. Tähkän tuorein tulkinta on Warner Music:n julkaisemalle JOULU-levylle tehty versio klassikkokappaleesta Varpunen Jouluaamuna. Nyt vaan heinäkuuta odottelemaan, että pääsemme kuulemaan Tiksissä artistin tunnetuimmat biisit Kipua, Morsian ja Polte!

Olavi Uusivirta

Lauantai 21.07.2018

Olavi Uusivirta tunnetaan yhtenä karismaattisimmista kotimaisista lavaesiintyjistä. Artisti on valloittanut suomalaisten sydämet hiteillään Me ei kuolla koskaan, On niin helppoo olla onnellinen ja Raivo härkä. Tämän taidokkaan muusikon julkaisema Olavi-albumi palkittiin Emma Gaalassa vuoden 2016 paras rock-albumi –tunnustuksella. Tuore livelevy Olavi Elää syntyi noin 300 keikan pohjalta, yhteensä yli kolmen vuoden kiertämisen myötä. Syksyllä 2017 Uusivirta on keikkaillut uransa ensimmäisellä konserttisalikiertueella. Tanssijalka vipattaa jo jokaisella Tiksiä odotellessa, sillä Olavin keikalla tanssitaan vaikka ei osata!

Pariisin kevät

Perjantai 20.07.2018

Hurmoksellisen tanssittavista melodioista tunnettu Pariisin Kevät on keikkaillut suomalaisten sydämiin vuodesta 2010 lähtien. Heidän suosituimpina hittibiiseinään tunnetaan Kesäyö, Tämän kylän poikii ja Pilvissä. Bändin kuudesta albumista neljä on palkittu jalometallein. Tuorein albumi Kuume nousi puolestaan heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle. Kuume 2017 –kiertueen keikat ovat nousseet supersuosioon – lähes kaikki on myyty loppuun! Heinäkuisessa kesäyössä hurmos on taattua, kun Pariisin Kevät valtaa Tiksin stagen!

Roope Salminen & Koirat

Perjantai 20.07.2018

Tiksissä tanssitaan madafakin darrakin ulos, kun Roope Salminen & koirat päästetään irti! Tämä juuri 7 vuotta täyttänyt, suuresta livesuosiosta nauttiva bändi tunnetaan sinkuistaan Madafakin darra, Tanssi se ulos feat Ellinoora, Snadi sekä Sinulle mutsi. Platinaa myyneen Madafakin levy -debyyttialbumin pojat julkaisivat maaliskuussa 2016. Kesän 2017 aikana yhtye kiersi valtavalla, yhteensä 50 keikkaa kattavalla Snadi Rundi -kiertueella ympäri Suomenmaan. Kyllä festarikansan kelpaa juhlia, kun pääsemme nauttimaan tästä niin radiokanavat, Spotifyn kuin suuren yleisön suosion vallanneesta superlahjakkaasta bändistä Tiksissä!

Teflon brothers

Lauantai 21.07.2018

Harva tietää mitä tuleman pitää, kun lavalle nousee Teflon Brothers! Ainutlaatuista on kriittinen taide, jonka tahdissa koko Suomi bilettää. Tämä Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama tehotrio tunnetaan paitsi erikoisista tempauksistaan, omaleimaisista musavideoistaan myös huimasta lavaenergiastaan ja sinkuistaan.
Teflonveljesten uusin albumi, Circus, on ensimmäinen suomalainen albumi, joka on ylittänyt tuplaplatinarajan jo ennen julkaisupäiväänsä. Albumi kokoaa yhteen yhtyeen viime vuosien hitit, kuten Pämppää, RIO OHOI, Hubba Bubba sekä Juusto Katolle. Kesällä nähdään, millaisen sirkuksen kolmikko pistää Tiksissä pystyyn!

Aikataulu

vuoden 2018 aikataulu julkaistaan myöhemmin, pysy kuulolla!

Muu ohjelma

Muu ohjelma julkaistaan myöhemmin, pysy kuulolla!