Ohjelma julkaistu – yhden päivän liput nyt myynnissä!

21.01.2019

Tikkurila Festivaalilla nähdään jo syksyllä julkaistujen artistien lisäksi Pyhimys, Lauri Tähkä, Gasellit, Juha Tapio, Elastinen, Reino Nordin, Vesta, Popeda, Neljä Ruusua, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Ville Valo & Agents. Myös päiväkohtaiset liput ovat nyt myynnissä!

Katso ohjelma sivuiltamme>>.

 

Antti Ketonen 

Neljänsuora-yhtyeestä tunnettu Antti Ketonen nähdään Tikkurila Festivaalilla ensimmäistä kertaa tulevana kesänä. Artisti aloitti soolouransa vuonna 2017 ensimmäisenä kappaleenaan Lauri Tähkän käsialaa oleva Olisitpa sylissäni-hitti. Kyseistä kappaletta on kuunneltu Spotifyssä jo yli neljä miljoonaa kertaa! Tuorein single Niin kaunis (2018) on niin ikään noussut suomalaisen musiikin listojen kärkisijoille. Artisti on vieraillut myös Tähdet Tähdet -ohjelman kolmannella tuotantokaudella, jossa hän menestyksekkäästi ylsi viiden parhaan joukkoon. Ketonen tunnetaan myös joulumusiikin herkkänä tulkitsijana. Antti koskettaa takuulla tiksikansan sydäntä upealla show’llaan!

 

Lauri Tähkä

Tämä karismaattinen, yksi maamme valovoimaisimmista tähdistä lähtee mittavalle konserttisalikiertueelle keväällä uuden albumin myötä! Fanit ovat ottaneet tuoreen Palavaa vettä -kappaleen vastaan riemulla. Myös kesällä 2018 julkaistu Mä en pelkää -megahitti on jo ehtinyt myydä kultaa. Muita staran hittejä ovat muun muassa Kipua, Morsian ja Polte. Tähkän kolmas sooloalbumi, keväällä 2016 julkaistu Vien sut täältä kotiin nousi Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle heti ilmestyttyään. Uransa aikana Tähkä on voittanut lukuisia musiikkipalkintoja ja hänet on nähty useissa musiikkiohjelmissa, kuten Vain Elämää, Voice of Finland sekä Elastinen Feat.  Tulkaahan todistamaan, kun Tähkä antaa palaa Tiksin stagella!

 

Neljä Ruusua

Neljä Ruusua, kotimaisen popmusiikin ikoni ja kestosuosikki julkaisi kesällä 2018 peräti 15. studioalbuminsa, Mustia Ruusuja. Yhtye on vuosien varrella vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä ja voittanut myös kaksi Emma-palkintoa. Bändin lukuisat hitit, kuten JuppihippipunkkariSun täytyy mennäPoplaulajan vapaapäiväLuotsivene ja Elän vain kerran soivat edelleen radioissa, tuoreimpia hittejä kuten Mustia ruusuja ja Sininen sunnuntai unohtamatta. Vuonna 2018 juhlittiin bändin 35-vuotisjuhlia. Tähän legendaariseen nelikkoon kuuluvat Ilkka Alanko, Petteri ”Kode” Koistinen, Jari ”Lade” Laakkonen sekä Kari ”Kämy” Kämäräinen.  Neljä Ruusua antaa tiksiyleisölle luvan nauttia ja täyttää heidän haaveensa!

 

Reino Nordin

Perjantaina Tikkurila Festivaalin yleisölle on tiedossa herkkua, kun Reino Nordin valtaa stagen! Tämä lahjakas muusikko-näyttelijä nousi kotimaisten artistien kärkikaartiin vuonna 2017 julkaistun Antaudun-albumin myötä. Albumilta löytyy muun muassa hittibiiseiksi muodostuneet Puhu vaanKato mua silmiin ja Kosketa. Antaudun-nimikkosingle rikkoi nopeasti maagisena pidetyn 10 miljoonan striimin rajan, mihin on aiemmin pystynyt vain kourallinen suomalaisia artisteja! Artisti voitti kyseisellä kappaleella myös uransa ensimmäisen Emma-palkinnon, kun se palkittiin vuoden 2017 striimatuimpana kappaleena. Helmikuussa 2019 Reino julkaisee kovasti odotetun, ennakkoon kultaa striimanneen Cara Mia -albumin, jonka julkaisukiertueelle hän lähtee maaliskuussa. Kun tämä herkkä tulkitsija kattoo yleisöä silmiin, niin on vaikea olla antautumatta!

 

Popeda

Tätä tiksikansa tahtoo tosiaan! Suomirockin ikiliikkujaksi tituleeratun Popedan 40-vuotisjuhlia juhlittiin vuonna 2017. Koko vuoden kestänyt Popeda 40 -juhlakiertue huipentui loppuunmyydylle Hartwall Arenalle. Elokuussa 2018 yhtye puolestaan esiintyi sen uran mittavimmassa konsertissa heidän kotikaupungissaan, Tampereen Ratina-stadionilla. Illan aikana nähtiin yli kaksituntinen hittibiisien ilotulitus! Tuoreimman Haista Popeda! -albumin lisäksi tämä legendaarinen bändi on julkaissut pitkän uransa aikana 19 muuta studioalbumia, kolme livealbumia, kuusi kokoelma-albumia ja valtavan määrän singlejä. Popedan tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Kuuma kesäTahdotko mut tosiaanMatkalla Alabamaan sekä Kersantti Karoliina. Pate Mustajärvi ja Popedan muut jäsenet – me tahdotaan teidät tosiaan Tiksiin kruunaamaan kuuma kesä!

 

Vesta

Vesta – tuo puhutuin kotimainen artistilupaus viimeisen vuoden ajalta! Festarikansan riemuksi pääsemme näkemään hänet myös Tikkurila Festivaalin stagella ensimmäistä kertaa koskaan. Artisti julkaisi esikoisalbuminsa Lohtulauseita maaliskuussa 2018. Albumi nousi heti ilmestymisviikollaan Suomen virallisen listan ykköseksi pysytellen kärkisijalla kolmen viikon ajan. Albumin lisäksi singlebiisit Ota varovasti ja Sun katu ovat kaikki ylittäneet kultalevyn rajan. Tämä upea tulevaisuuden lupaus on esiintynyt omien kappaleidensa lisäksi myös Pyhimyksen, Kauriinmetsästäjien ja Töölön Ketterän biiseissä. Asian laita on niin, että Vesta saa tiksikansan unohtamaan unen tarpeen!

 

Pyhimys

Tältä nerolta voidaan odottaa mitä tahansa! Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut Pyhimys nähdään Tikkurila Festivaalilla osana artistin Neljä vuodenaikaa -kiertuetta. Neljä vuodenaikaa: Kesä on ainutlaatuisen konserttikiertueen neljäs ja viimeinen osa. Oivaltavista ja moniulotteisista lyriikoistaan tunnetun Pyhimyksen Tapa poika oli vuoden 2018 myydyin ja puhutuin albumi. Siltä lohkaistu single Jättiläinen oli yli 10 miljoonalla soitollaan vuoden eniten streamannut kotimainen kappale. Helmikuun Emma Gaalassa peräti neljässä kategoriassa ehdolla olevan artistin suosio on näkynyt myös keikoilla. Kevään 2018 loppuunmyyty 14 kaupungin levynjulkaisukiertue sisälsi mm. kolme peräkkäistä iltaa Tavastia-klubilla.

Syksyllä 2018 Pyhimys tähditti myös tuoreinta Vain Elämää -kautta. Naisten kohtelua musiikkimaailmassa kritisoiva Mulkut-versiointi Ellinooran Nartut-biisistä on ollut tähän mennessä kyseisen kauden streamatuin kappale! Pyhimys tunnetaan myös Teflon Brothersin ja edesmenneen Ruger Hauer -yhtyeen jäsenenä. Tämän maagisen lyriikkataiturin showta et halua jättää Tiksissä välistä!

 

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Valon pisarat satelevat festariyleisön joukkoon, kun tämä yhtye saapuu Tikkurilaan! Bändin solisti Tuure Kilpeläinen on luonut soolouraansa jo vuodesta 2003 lähtien. Vuonna 2010 syntyi yhtyeen nykyinen kokoonpano – Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Yhtyeen tunnetuimpia hitteinä ovat muun muassa AutiosaariValon Pisaroita ja Eloon! Autiosaari-kappaletta on striimattu Spotifyssä jo lähes hurjat 6 miljoonaa kertaa.

Kilpeläinen on lauluntekijänä tehnyt kappaleita myös muille artisteille, kuten Anna Puulle ja Vesa-Matti Loirille. Lisäksi laulaja nähtiin vierailemassa Vain Elämää -ohjelman tuoreimmalla tuotantokaudella. Hiekkaharjussa yleisö tulee heräämään eloon tämän ihastuttavan yhtyeen saapuessa lavalle!

 

Gasellit

NO NYT! Nämä veijarit pistävät takuulla bileet pystyyn Tikkurila Festivaalilla. Gasellit on noussut rytinällä Suomiräpin kärkikastiin – tästä osoituksena ovat muun muassa yli 30 miljoonaa streemausta Spotifyssa sekä ehdokkuudet Vuoden yhtye ja Vuoden hiphop -kategorioissa Emma Gaalassa vuonna 2018. Tämä Hätä-Miikka, Päkä, Thube Hefner ja MusaJusa -nimisistä räppäreistä koostuva bändi julkaisi lokakuussa 2018 useita viikkoja listaykkösenä viettäneen viidennen albuminsa Jano. Tänä vuonna (2019) yhtye puolestaan täyttää kunnioitettavat 10 vuotta! Juhlavuosi huipentuu toukokuussa, kun yhtye järjestää erikoiskeikan synttäreiden johdosta Helsingin Suvilahdessa. Gasellien tunnetuimpia biisejä ovat Imus, Muistaks Mä Väärin?, Riks raks poks sekä Mitä mä Malagas?. Gasellit voi pyytää tiksiyleisöltä mitä vaan – me ollaan takuulla imus!

 

Ville Valo & Agents

Tikkurila Festivaalilla nähdään tänä vuonna jotain ennenkuulumatonta! Stagelle astuu nimittäin HIM-yhtyeestä maailmanlaajuisesti tunnettu Ville Valo legendaarisen Agents-yhtyeen kanssa. Ville Valo ja Agents ovat jo julkaisseet singlejä, joista yksi on kaikkien tuntema Badding-klassikko, Ikkunaprinsessa. Bändi julkaisee Rauli ”Badding” Somerjoen uusista ja vanhoista kappaleista koostuvan albumin helmikuun puolessa välissä. Koplan ensiesiintyminen tapahtuu helmikuussa Emma Gaalassa Hartwall-areenalla, ja varsinaisen kiertueen he starttaavat maaliskuussa. Huumaava tunnelma valtaa tiksikansan Hiekkaharjussa kun tämä kopla saapuu yleisön eteen!

 

Elastinen

Liikkeet ja meininki ovat todellakin hallussa tällä sporttaavalla musiikki- ja viihdealan moniottelijalla! Elastinen on urallaan muun muassa täyttänyt Hartwall-areenan kahteen kertaan loppuunmyydyssä ELA-SHOW:ssa. Vuonna 2017 puolestaan Elastisen ja Cheekin muodostama Profeetat-kaksikko keikkaili tiiviisti yhdessä – he esiintyivät jäähallikeikoilla sekä useilla festarikeikoilla. Kaksikko veti mielettömän show:n myös Tikkurila Festivaalin pääesiintyjänä. Syksyllä 2018 juhlittiin hiphopjengi Rähinän 20-vuotisjuhlia loppuunmyydyllä jäähallikeikalla. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin myös kirja 7 veljestä, 20 vuotta rähinää.

Tämän energiapakkauksen tunnetuimpia biisejä ovat Supervoimii, Anna Soida sekä Eteen ja Ylös. Tuorein julkaisu, herkkä Loppuun asti –biisi on saanut kansan ihastumaan artistiin yhä enemmän. Mikä valtava positiivinen energia yleisön täyttääkään Tiksissä, kun Elastinen saapuu stagelle!

 

Päiväkohtaiset liput ovat nyt myynnissä!

Talvihinnat ovat voimassa 28.2.2019 saakka. Katso hinnat täältä >>

HUOM! Business VIP -lippujen tilaukset ainoastaan sähköpostitse myynti@tikkurilafestivaali.fi.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI