SANNI MUKAAN TIKSIN OHJELMISTOON – VOITA LIPUT ✨

SANNI esiintyy tulevana kesänä neljällä eri festivaalilla, joista kaikille yksi onnekas fani voi voittaa liput! Tikkurila Festivaaleilla SANNI esiintyy perjantaina 21.7. ✨

Olemme yhdessä Radio Suomipopin ja SANNIn kanssa käynnistäneet äänestyksen, jossa kovimmat SANNI-fanit voivat äänestää lempibiisejään tulevan kesän festarikeikkojen settilistaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi onnekas, joka pääsee osallistumaan KAIKILLE NELJÄLLE NML:N FESTIVAALEILLE, JOSSA SANNI ESIINTYY 😍💥 Voittaja pääsee myös tapaamaan SANNIa yhden festivaalin aikana.

Kaikki SANNIN festarikeikat:
Suomipop Festivaali Oulu pe 14.7.
Suomipop festivaali Jyväskylä la 15.7.
Tikkurila Festivaali pe 21.7.
Tammerfest la 22.7.

Käy ostallistumassa kisaan Radio Suomipopin nettisivuilla tai täällä. Arvonta on voimassa 9.4.2023 saakka.

Arvonta on K-18.

10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI on yksi suosituimpia pop-artisteja Suomessa. Maamme seuratuimpiin ja kuunnelluimpiin artisteihin jo vuosikymmenen ajan kuulunut SANNI on tunnettu omaleimaisista lyriikoistaan ja isoista pop-melodioistaan, jotka nostavat artistin kerta toisensa jälkeen suoratoistopalveluiden ja radiolistojen kärkisijoille. SANNI on arvostettu ja palkittu biisintekijä, joka on huomioitu uransa aikana kolmella Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. 

Tapahtumassa mukana