Tikkurila Festivaali säihkyy ja säkenöi jälleen heinäkuussa – kovia nimiä festarille julki jo marraskuussa

Tehosekoittimen ainoa pääkaupunkiseudun kesän 2022 keikka nähdään livenä Tikkurila Festivaalissa. Kuva: Tero Ahonen.

Puitteiltaan korkeatasoinen Tikkurila Festivaali järjestetään ensi suvena kesän parhaaseen festariaikaan 21.-23.7.2022. Vantaan sydämessä, Hiekkaharjun urheilupuistossa juhlittava kolmipäiväinen tapahtuma on pääkaupunkiseudun suurimpia kaupunkifestivaaleja. Tiksin kolmen päivän early bird -liput ja VIP-liput on nyt avattu myyntiin ja festivaali on julkaissut samalla ensimmäiset kiinnitykset kesälle 2022.

Tikkurila Festivaalin tapahtumalavat täyttyvät torstaista lauantaihin kotimaan ykkösnimistä ja Tiksikansan suosikeista. Artistikattauksesta paljastetaan ennen joulua vihdoinkin kesällä 2022 comebackin tekevä Tehosekoitin, joka tunnetaan mm. hiteistään ”Kaikki Nuoret Tyypit”,Valonkantaja” sekä ”Maailma on Sun”. Bändi nähdään Tiksissä livenä ainoana pääkaupunkiseudun keikkana koko kesänä. Mukana Tiksissä säihkyy myös Suomen suurin pop-tähti, ja viimeksi vuonna 2017 Tiksin lavalla nähty ja yleisön suuresti toivoma Antti Tuisku, hiljattain tulevan kesän yhteistyönsä paljastanut mielenkiintoinen combo Maustetytöt x Agents, historiallisen määrän Emma-palkintoja 2021 kahminut ilmiömäinen BEHM, syksyllä 2022 Hartwall Arenan täyttävä Pyhimys, uuden levyn elokuussa julkaissut, rohkea Erika Vikman sekä karismaattinen ja energinen live-esiintyjä Olavi Uusivirta.  

Lisää artisteja paljastetaan alkuvuodesta 2022.

Vantaan salaista helmeä päästään taas heinäkuussa 2022 juhlistamaan kaikessa kauneudessaan ja sekä kattaus, viihtyvyys että oheispalvelut tulevat olemaan Tiksin timanttisella tasolla yllätyksiä unohtamatta. Emme malta odottaa, että saamme paljastettua koko festarin kattauksen. Ensi kesä tulee olemaan kaikkien aikojen Tiksikesä”, paljastaa tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi.Tikkurila Festivaalin Early Bird -lippujen myynti alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä keskiviikkona 10.11. klo 9. Early Bird -hinta on voimassa vuoden loppuun saakka. 

Tikkurila Festivaali 21.-23.7.2022.

Esiintyjät:

Tehosekoitin, Antti Tuisku, Maustetytöt x Agents, BEHM, Pyhimys, Erika Vikman, Olavi Uusivirta.

Lisää nimiä julkaistaan alkuvuodesta 2022.

Lipunmyynti: Tiketti ja Lippupiste  

Liput:

3 pv 119e 

3 pv Silver Vip 205e 

3 pv Golden Vip 305e 

Ikäraja: 

Alle 15-vuotiaiden suositellaan saapuvan tapahtumaan huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan kanssa. Anniskelualueet ja VIP-alue K-18. 

www.tikkurilafestivaali.fi

www.facebook.com/tikkurilafestivaali

IG @tikkurilafestivaali

Tapahtumassa mukana