Tikkurila Festivaaliin ikärajaksi K18

TIKKURILA FESTIVAALIN IKÄRAJAKSI K18

Tikkurila Festivaalin ikäraja on jatkossa 18-vuotta. Asiaa selvitettiin perinpohjaisesti ja päätös ikärajan nostosta ei ollut tapahtumajärjestäjälle helppo, mutta siihen päädyttiin niin yhteistyökumppaneilta kuin yleisöltä tulleen palautteen pohjalta 💛

Ikärajaan liittyvällä muutoksella pyritään lisäämään tapahtuma-alueen asiakasviihtyvyyttä, yleistä turvallisuutta ja parantamaan asiakaskokemusta, sujuvoittamaan alueen palveluita sekä kulkemista Hiekkaharjun urheilupuiston festivaalialueen sisällä raja-aitojen poistuessa.

Tapahtuman alaikäisten kävijöiden määrä on jäänyt viime vuosina alle 1% tasolle koko tapahtuman kävijämäärästä ja ollut laskusuunnassa vuosittain.

📣Mikäli olet ostanut Tikkurila Festivaali 2023 lipun tapahtumaan blind bird –lipunmyynnin tai Hullut Päivät -kampanjan kautta, on lippu mahdollista palauttaa lippukauppasi palautuskäytänteiden kautta. Lippukaupat ovat yhteydessä lipun ostaneisiin asiakkaisiin, ole tarvittaessa yhteydessä lippukauppasi asiakaspalveluun.

Vantaan lasten ja nuorten kulttuuripalvelut ja Tikkurila Festivaali selvittävät mahdollisuutta toteuttaa lähitulevaisuudessa sisältöä kaiken ikäiselle yleisölle. "Vantaan lasten ja nuorten kulttuuripalvelut tutkii yhdessä Tikkurila Festivaalin kanssa mahdollisuutta toteuttaa festivaalilla jatkossa perhelauantai, jossa perheille alkupäivän suunnattu ohjelma on osallistujille maksuton ja suunnattu perheen pienimmille yhdessä vanhempien kanssa. Tällainen lasten ja perheiden festivaalipäivä olisi luonteva osa Vantaan Kulttuurilapset -ohjelmaa, jonka puitteissa jokainen Vantaalle syntyvä lapsi pääsee osalliseksi kaupungin kulttuuri- ja taidetarjonnasta. Tikkurila Festivaalin perhepäivän arvioidaan olevan mahdollista toteuttaa aikaisintaan vuodesta 2025, sillä se vaatii luonnollisesti erillistä, omaa panostusta ja tuotantokoneistoaan.", kertoo Vantaan kaupungin lasten ja nuorten kulttuuripalveluiden päällikkö Kaisa Kettunen ☀️

Tapahtumassa mukana