Tikkurila Festivaalin tapahtumainfo

Tikkurila Festivaali startataan jo TÄLLÄ VIIKOLLA 🙌🏻 Alle on listattu kaikki tärkeät infot festaamiseen!💛 Lukase läpi, niin mikään ei voi pilata sun festarifiilistä😍

SIJAINTI JA SAAPUMINEN🚗
Tikkurila Festivaali järjestetään Hiekkaharjun liikuntapuiston alueella (Urheilutie 15, Vantaa).

Tapahtuma-alueelle on hyvät kulkuyhteydet, joten suosittelemmekin saapumaan alueelle jalkaisin tai julkisilla kulkuvälineillä. Hiekkaharjun juna-asemalta alueelle kävelee noin kolme minuuttia ja Tikkurilan juna-asemalta noin 15 minuuttia.

Tapahtuma-alueen läheisyydessä on poikkeusliikennejärjestelyjä, tarkemmat tiedot 👉tikkurilafestivaali.fi/info/saapuminen

ALUEKARTTA 🗺️
Tsekkaa Tiksin aluekartta netistä 👉 tikkurilafestivaali.fi/info/palvelut-ja-tilat

AIKATAULU
Portit: torstaina klo 16:00, perjantaina klo 14:30 ja lauantaina klo 14:00. Artistien soittoaikataulut löydät👉tikkurilafestivaali.fi/aikataulu

LIPUT JA RANNEKKEET 🎫
Kaikki liput vaihdetaan ennakkoon tai sisäänkäynnin luona olevilla porteilla rannekkeisiin ja VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Festivaaliranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena, eikä toisen henkilön puolesta voi ranneketta noutaa.

Suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeiksi jo ennakkoon, jotta tapahtumapäivänä voit heti keskittyä olennaiseen💃✨

Tiksin ennakkorannekkeenvaihtopiste sijaitsee tänä vuonna tapahtuma-alueen pääportin läheisyydessä osoitteessa Urheilutie 15, 01370 Vantaa.
Piste on auki seuraavasti:

Tiistai 18.7. klo 10:00 – 18:00
Keskiviikko 19.7. klo 10:00 – 18:00
Torstai 20.7. klo 10:00 – 15:30

Tsekkaa lisätiedot ennakkorannekkeenvaihdosta (esim. mitkä rannekkeet voit vaihtaa ennakkoon ja milloin) sekä muut tärkeät infot lipuista ja rannekkeista täältä👉 tikkurilafestivaali.fi/info/liput-ja-sisaanpaasy

IKÄRAJA🔞
Tikkurila Festivaalin ikäraja on jatkossa 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

NARIKKA 🎒
Sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen.
Narikka palvelee festivaalin aukioloaikoina.

RUOKAILU🍔
Alueella on monipuolinen kattaus, josta jokainen festivaalikävijä voi valita oman suosikkinsa! Useat trendikkäät Food Truckit ja maittavia ruokia tarjoilevat Pop-Up festivaaliravintolat palvelevat asiakkaita Tiksissä koko tapahtuman ajan.

Katso kaikki maukkaat ruokapisteet netistä 👉🏻tikkurilafestivaali.fi/info/palvelut-ja-tilat

VESIPISTE 🚰
Yhden tyhjän muovisen max. 0,5 l vesipullon tuominen alueelle on sallittu. Vesipullon saa täytettyä kätevästi alueella sijaitsevista vesipisteistä.

MAKSUVÄLINEET 💳
Anniskelupisteillä ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Suosittelemme lähimaksua.

TÖLKKI- JA PULLOPANTTI💰
Tiksissä on käytössä tölkki- ja pullopantti. Pantti on 1 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin/pullon myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö.

TURVALLISUUS 🙏🏻
Tikkurila Festivaali on kaikille turvallinen ja kaikenlaisesta häirinnästä vapaa tapahtuma. Onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä sekä järjestyksen valvojat pitää huolen festariväen turvallisuudesta. ⛑️
Katso lista kielletyistä esineistä tikkurilafestivaali.fi/info/turvallisuus-2 !
Pidetään alue turvallisena.

KIERRÄTYS♻️
Alueella on useita kierrätyspistettä, jotka ohjaavat juhlijat kierrättämään roskat oikein. ♻️ Pidetäänhän Tiksi yhdessä siistinä!💛

VALOKUVAUS 📷
Tapahtumassa on kuvaamassa tapahtuman omat valo- ja videokuvaajat. Kuvia ja videoita käytetään Tikkurila Festivaalin markkinoinnissa, somessa ja nettisivuilla. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä kuvaajalle. Alueella saa itse kuvata puhelimilla ja pokkareilla.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #tikkurilafestivaali2023

LÖYTÖTAVARAT🔑
Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan narikkaan ja maanantaina eteenpäin Suomen Löytötavarapalveluun, josta niitä voi tiedustella p. 0600 03393 (1,98 €/min + pvm).

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Katso lisätietoja netistä: tikkurilafestivaali.fi 💛

Tapahtumassa mukana