Vantaalla Tikkurila Festivaalia odotetaan jo malttamattomana

Vantaa on rento ja rohkea edelläkävijä, jossa on tilaa valloittaville tapahtumille. Tällainen on myös Tikkurila Festivaali, yksi Vantaan kesän kohokohdista ja salatuista helmistä kaupunkifestivaalien joukossa. Tikkurila Festivaali hurmaa kävijänsä visuaalisuudellaan ja Suomen eturivin artisteja pullistelevalla kattauksellaan, jonka vuoksi “Tiksi” on vakiinnuttanut paikkansa yleisön sydämissä ja kesän kalentereissa.

Vantaalla Tikkurila Festivaalia odotetaan jo malttamattomana.

Vantaan Kaupungin kulttuurijohtaja Annukka Larkio Tikkurila Festivaalilla.

“Tänäkin kesänä Tikkurila Festivaali täyttää sydämemme ja tajuntamme loistavalla musiikilla. Luvassa on roppakaupalla tunnelmaa ja tähtiartisteja, ja toimivat järjestelyt luovat erinomaiset puitteet niistä nauttimiselle. Kolme päivää hittejä ja hurmosta – kyllä kiitos “, fiilistelee Vantaan kaupungin kulttuurijohtaja Annukka Larkio.

Vantaa on toiminut Tikkurila Festivaalin kotina alusta saakka, ja festivaali on viihtynyt Hiekkaharjun maisemissa jo vuodesta 2014 lähtien. Loistavien julkisen liikenteen vaihtoehtojen ansiosta hyppäys festarifiilikseen onnistuu junan, bussin tai jopa lentokoneen kyydissä.

Vantaa on vireä tapahtumakaupunki, jossa todella tapahtuu. Noin 10 000 vuosittaista tapahtumaa pitää huolen siitä, että niin liikunnan kuin kulttuurinnälkäiset löytävät Vantaalta tekemistä. Myös kirjasto antaa oman vahvan panoksensa tapahtumakenttään. Vantaa nostaa tapahtumat niiden ansaitsemaansa arvoon ja valokeilaan. Täällä tapahtumien on hyvä olla.

“Festarit ovat kesäpäivien suola ja sokeri. Auringon lämmittäessä heittäydytään rytmeihin ja seikkailuun. On aika tavata vanhoja ystäviä, kohdata uusia, luoda muistoja, rentoutua ja nauttia musiikista ja elämästä”, toteaa Larkio.

”Festarikesässä kiteytyy ajatus, jonka Popeda jo 1980-luvulla tiivisti: Mä tahdon nähdän kaiken, ja jokaista rakastaa. On pitkä kuuma kesä, ja mä aion elää sen”.

Vantaalla tapahtuvat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista osoitteesta: tapahtumat.vantaa.fi/fi-FI 

Tapahtumassa mukana