Vantaan Taksi ja Tiksi säkenöivät yhdessä

Vantaan Taksin ja Tikkurila Festivaalin yhteisiin arvoihin kuuluvat ilon ja hyvän fiiliksen tuominen, vastuullisuus ja rakkaus kotikaupunkiamme Vantaata kohtaan. 

Sekä Tikkurila Festivaali että Vantaan Taksi haluavat välittää hyvää fiilistä, tuoda iloa ja elämyksiä ihmisten elämään. Myös vastuullisuus ja erityisesti ympäristönäkökulma ovat kuuluvat vahvasti molempien arvoihin. Tikkurila Festivaalien kierrätysteemaan kuuluu esimerkiksi ruokajätteen minimoiminen ja roskien lajittelun SM-kisat.

Teemme yhteistyössä Vantaan Taksin kanssa hyvää, kaikille turvallista tapahtumaa. Festivaalikumppanuuden suuri arvo on se, että tapahtuma tunteistaa mukana olevia brändejä. Kannattaa olla paikalla Tiksissä, kun vuoden parhaat muistot syntyvät.

Luottoa tapahtuman toteutumiseen löytyy edelleen
Tulevan kesän tapahtumajärjestelyt ovat täydessä vauhdissa ja suunnittelemme Tiksiä yhdessä viranomaisten kanssa. Tikkurila Festivaalin järjestäjiltä löytyy luottoa siihen, että Vantaan sydämessä päästään juhlimaan heinäkuussa. Kesän ensimmäiset artistit on jo julkistettu ja lisää timanttisia artistijulkistuksia on tulossa lähiaikoina.

Tapahtumassa mukana