Liput ja lippupaketit

AJANKOHTAISTA!

Vuonna 2019 Tikkurila Festivaali on kolmipäiväinen ja se järjestetään 11.7.–13.7.2019. Talviliput ovat tulleet nyt myyntiin ja ovat myynnissä 28.2.2019 asti.

1 PÄIVÄN PERUSLIPPU:

Torstain, perjantain ja lauantain peruslippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään. HUOM! Narikka sijaitsee vuonna 2018 turvatarkastuksen ulkopuolella. Jos ostat peruslipun, niin pidä huoli siitä, että sinulla ei ole narikkaan vietäviä tavaroita kesken päivän. Jos haluat päästä narikassa käymään, sinun kannattaa ehdottomasti ostaa joko Premium-lippu tai kahden päivän liput. Peruslippu vaihdetaan rannekkeeseen portilla.

1 PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU:

Torstain, perjantain ja lauantain Premium-lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana. Premium-lipulla pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

3 PÄIVÄN LIPPU:

3 päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan. Kolmen päivän lipulla pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

 

Myyntipisteet

Klikkaa lippukaupoille TIKETTI | LIPPU.FI |

VOIT OSTAA LIPPUSI MYÖS

VANTAA
Jumbon Prisma:
Prisman Infopisteessä liput S-etukortilla ilman palvelumaksua. HUOM! Ei myynnissä VIP-lippuja.

Tikkurilan Prisma:
Prisman Infopisteessä liput S-etukortilla ilman palvelumaksua. HUOM! Ei myynnissä VIP-lippuja.

Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin, Lippupisteen ja Ticketmasterin lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

Kauppakeskus Dixi: R-kioski

Tiksikontti: Tikkurilan tori, Vantaa (Asematie 3 B)
Aukioloajat: ma-pe klo 10–18, la 10–18

HELSINKI

Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin, Lippupisteen ja Ticketmasterin lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

ESPOO
Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin, Lippupisteen ja Ticketmasterin lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

MUUALLA SUOMESSA
Tiketti.fi, lippu.fi, Ticketmaster.fi, Stockmannin tavaratalot, R-kioskit sekä muut valtuutetut lipunmyyntipisteet.

LIPPUJEN HINNAT 2019

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

VIP-liput

Palkitse henkilökuntaa, tapaa yhteistyökumppaneita tai kerää kaverit kasaan, me huolehdimme lopusta. VIP-vieraille tarjoamme loistavien artistien lisäksi kaikkea hieman enemmän laajalla ja toimivalla VIP-alueellamme.

VIP-alue ja -palvelut uudistettiin vuonna 2015 ja myytiin loppuun vuosina 2015–2016. Varaathan siis omasi ajoissa! Huom: Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SILVER VIP ja GOLDEN VIP -liput tulevat myyntiin syksyn aikana Tikettiin ja Lippu.fi:in. BUSINESS VIP -liput eivät tule myyntiin lipunmyyntipisteisiin, vaan niitä voi tiedustella osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi.

SILVER VIP (K-18)

SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen (35 €), yöruoan (10 €) sekä juomia.

GOLDEN VIP (K-18)

GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy uutuutena VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

BUSINESS VIP (K-18)

Ei myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Tilataan erikseen osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi.

Henkilökohtainen BUSINESS VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille sekä heidän asiakkailleen, sidosryhmilleen ja yhteistyökumppaneilleen. BUSINESS VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille. Vain BUSINESS VIP -vieraillemme varaamme vielä lisäksi erillisen BUSINESS VIP -loungen, josta löytyvät veloituksettomat ravintolapalvelut. BUSINESS VIP -lipun hintaan sisältyy siis ruokailu VIP-alueella + BUSINESS VIP -loungen omat ravintolapalvelut. Huomioithan, että BUSINESS VIP -loungen ulkopuolella ravintolapalvelut ovat kuitenkin maksullisia myös BUSINESS VIP -vieraillemme.

VIP-LIPPUJEN HINNAT 2019

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

BUSINESS VIP -LIPPUJEN HINNAT 2019

OSTA myynti@tikkurilafestivaali.fi

VIP-Menu & ruokaranneke

Meille ruoka on intohimo. Uskomme, että rento ja rauhallinen ruokailu on unohtumaton kokemus.

Suunnittelimme ja loimme kesälle 2018 täysin uuden ruokakonseptin: yhdistimme makujen runsauden mahdollisuuteen ruokailla huolettomasti. VIP-ruokamaailman runsaita makuja tuovat esille eri mantereiden teemoitetut pienkeittiöt erilaisine annoksineen. Annokset valmistetaan tuoreena, paikan päällä.

tf17_vipmenu_20170316_hs

Rentouden ja rauhallisuuden mahdollistaa uusi VIP-ruokaranneke. Ranneke oikeuttaa käymään VIP-ruokamaailmassa koko tapahtumapäivän, illan ja yön – aina kun nälkä yllättää! Haluamme, että voit nauttia keittiömme herkuista vaikka useamman kerran päivässä, kun se sinulle parhaiten sopii.


HUOM! Ruokaranneke kuuluu seuraaviin lipputyyppeihin:

* Business VIP
* Golden VIP

Silver VIP – lipulla voi ostaa paikan päältä ruokalipun, joka oikeuttaa vain YHTEEN ruokailukertaan VIP-loungessa.
Silver VIP – lipun voi päivittää ennen tapahtumaa Golden tai Business tasolle, olemalla yhteydessä lipunmyyjääsi.

Tietoa lipuista ja rannekkeista

 

IKÄRAJAT

Tikkurila Festivaalille ei ole ikärajaa, alle 15-vuotiaita suosittelemme kuitenkin saapumaan festarille huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa. Mikäli olette tulossa viettämään miellyttävää viikonloppua perheen voimalla, haluamme jo tässä vaiheessa muistuttaa myös perheen pienimpien asiallisesta kuulonsuojaamisesta. Tikkurila Festivaalin useat anniskelualueet ovat luonnollisestikin avoinna ainoastaan yli 18-vuotiaille.

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Ohjelma-alueen inva-WC:t sijaitsevat päälavan alueella sekä hiekkakentän WC-alueella. Myös VIP-alueelta löytyvät esteettömät WC-tilat (sisävessa). Liikuntarajoitteisille löytyy lisäksi oma korotettu katsomo ohjelma-alueelta. Infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Jos festivaalivieraamme tarvitsee liikuntarajoitteisuuden vuoksi henkilökohtaista avustajaa, pääsee avustaja ilmaiseksi sisään. HUOM! Pyydämme varaamaan mukaan virallisen kirjallisen todistuksen avustajan tarpeesta.

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

OSTA TICKETMASTER.FI

tf17_www_tietoalipuista_800x600_20170202_ht