Liput ja lippupaketit

Kesähinnat ovat voimassa 5.6.–20.7.2017. S-etukortilla lipun saa ostettua ilman palvelumaksua (3,50 €) Vantaan Jumbon Prismasta ja Tikkurilan Prismasta. Alennusta ei ole mahdollista saada ilman S-etukorttia tai muista lipunmyyntipisteistä.

1 PÄIVÄN PERUSLIPPU:

Pääsylippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään.

1 PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU:

Premium-pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

2 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU:

2 päivän pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan.

 

Myyntipisteet

Liput myynnissä TIKETISSÄ ja LIPPUPISTEESSÄ sekä seuraavissa lipunmyyntipisteissä rajoitetun ajan.

Original Sokos Hotel Vantaa: Hotellin Reception. Myynnissä 24/7, kun hotelli on auki.

Tikkurila: Vaateliike TrendExpress sekä Tikkuraitin Prisman Infopiste (S-etukortilla ilman palvelumaksua).

Kauppakeskus Jumbo Vantaalla: Stockmann, R-kioski sekä Prisman Infopiste (Jumbon Prisman Infopisteessä liput S-etukortilla ilman palvelumaksua).

Helsingissä Stockmann, R-kioskit, Tiketin lipunmyyntipiste sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät

Muualla Suomessa tiketti.fi, lippu.fi, Stockmannin tavaratalot, R-kioskit sekä muut valtuutetut lipunmyyntipisteet.

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

 

LIPPUJEN HINNAT 2017

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

MAJOITUSPAKETIT

Original Sokos Hotel Vantaa

Varaa majoitus sekä liput samalla kertaa!

1 Päivän paketti

Hinta alk. 106,50 €/hlö/vrk/kahden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • runsas buffetaamiainen
  • ilta-asiakassauna
  • 1 päivän Premium – festariliput saapumispäivälle (1 kpl/majoittuja)

Näin varaat:
Varauskoodi TIXIFEST1
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Varaukset tehtävä viimeistään viikkoa ennen tapahtuma-ajankohtaa. Paketti myynnissä 14.7. asti.
Ennakkomaksu varauksen yhteydessä, maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Festariliput saa hotellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Varaa Tästä

2 Päivän paketti

Hinta alk. 186 €/hlö/2vrk/kahden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • runsas buffet aamiainen
  • Ilta-asiakassauna
  • Festariliput perjantaille ja lauantaille (1/majoittuja)

Näin varaat:
Varauskoodi TIXIFEST2
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Varaukset tehtävä viimeistään viikkoa ennen tapahtuma-ajankohtaa. Paketti myynnissä 14.7. asti.
Ennakkomaksu varauksen yhteydessä, maksua ei palauteta perutuuksen saattuessa. Festariliput saa hotellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Varaa Tästä

Kuljetus:
Ilmainen festaribussi kulkee non-stoppina reittiä Original Sokos Hotel Vantaa – Tikkurila Festivaali – Original Sokos Hotel Vantaa. Lähdöt ovat noin 30 minuutin välein ruuhkasta riippuen. Festaribussin kyytiin voi hypätä Original Sokos Hotel Vantaan takaterassilta, muutaman kymmenen metrin päästä hotellin pääovelta. Mukava paikka odotella seuraavaa bussia! Original Sokos Hotel Vantaa sijaitsee aivan Tikkurilan rautatieaseman vieressä.

VIP-liput

Palkitse henkilökuntaa, tapaa yhteistyökumppaneita tai kerää kaverit kasaan, me huolehdimme lopusta. VIP-vieraille tarjoamme loistavien artistien lisäksi kaikkea hieman enemmän laajalla ja toimivalla VIP-alueellamme.

VIP-alue ja -palvelut uudistettiin vuonna 2015 ja myytiin loppuun vuosina 2015–2016. Varaathan siis omasi ajoissa! Huom: Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SILVER VIP ja GOLDEN VIP -liput ovat myynnissä TIKETISSÄ ja LIPPUPISTEESSÄ rajoitetun ajan. BUSINESS VIP -liput eivät tule myyntiin lipunmyyntipisteisiin, vaan niitä voi tiedustella osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi.

SILVER VIP (K-18)

SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen, yöruoan sekä juomia.

Illallinen: ruokalippu hintaan 35 €
Yöruoka: ruokalippu hintaan 10 €

HUOM! Ruokalippu oikeuttaa yhteen (1 kpl) ruokailuun VIP-ruokamaailmassa. VIP-ruokalipulla ei voi lähteä ruokamaailmasta ja palata uudelleen takaisin.

VIP-ruokamaailma on avoinna seuraavasti:

Illallinen klo 14:00 – 21:30
Yöruoka klo 22:00 – 00:30

Perjantain ja kahden päivän SILVER VIP-liput ovat jo lähes loppuunmyyty. Käy kurkkaamassa lauantain tilanne ostopainikkeiden takaa.

GOLDEN VIP (K-18)

GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy uutuutena VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

VIP-ruokamaailma on avoinna seuraavasti:

Illallinen klo 14:00 – 21:30
Yöruoka klo 22:00 – 00:30

Perjantain ja kahden päivän GOLDEN VIP-liput ovat jo lähes loppuunmyyty. Käy kurkkaamassa lauantain tilanne ostopainikkeiden takaa.

BUSINESS VIP (K-18)

Ei myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Tilataan erikseen osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi.

Henkilökohtainen BUSINESS VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille sekä heidän asiakkailleen, sidosryhmilleen ja yhteistyökumppaneilleen. BUSINESS VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille. Vain BUSINESS VIP -vieraillemme varaamme vielä lisäksi erillisen BUSINESS VIP -loungen, josta löytyvät veloituksettomat ravintolapalvelut. BUSINESS VIP -lipun hintaan sisältyy siis ruokailu VIP-alueella + BUSINESS VIP -loungen omat ravintolapalvelut. Huomioithan, että BUSINESS VIP -loungen ulkopuolella ravintolapalvelut ovat kuitenkin maksullisia myös BUSINESS VIP -vieraillemme.

Illallinen klo 14 – 21:30
Yöruoka 22:00 – 00:30

VIP-LIPPUJEN HINNAT 2017

 

OSTA TIKETTI.FI

OSTA LIPPU.FI

 

BUSINESS VIP -LIPPUJEN HINNAT 2017

 

Osta liput nyt

 

VIP-Menu & ruokaranneke

Meille ruoka on intohimo. Uskomme, että rento ja rauhallinen ruokailu on unohtumaton kokemus.

Suunnittelimme ja loimme kesälle 2017 täysin uuden ruokakonseptin: yhdistimme makujen runsauden mahdollisuuteen ruokailla huolettomasti. VIP-ruokamaailman runsaita makuja tuovat esille eri mantereiden teemoitetut pienkeittiöt erilaisine annoksineen. Annokset valmistetaan tuoreena, paikan päällä.

tf17_vipmenu_20170316_hs

Rentouden ja rauhallisuuden mahdollistaa uusi VIP-ruokaranneke. Ranneke oikeuttaa käymään VIP-ruokamaailmassa koko tapahtumapäivän, illan ja yön – aina kun nälkä yllättää! Haluamme, että voit nauttia keittiömme herkuista vaikka useamman kerran päivässä, kun se sinulle parhaiten sopii.


HUOM! Ruokaranneke kuuluu seuraaviin lipputyyppeihin:

* Business VIP
* Golden VIP

Silver VIP – lipulla voi ostaa paikan päältä ruokalipun, joka oikeuttaa vain YHTEEN ruokailukertaan VIP-loungessa.
Silver VIP – lipun voi päivittää ennen tapahtumaa Golden tai Business tasolle, olemalla yhteydessä lipunmyyjääsi.

Tietoa lipuista ja rannekkeista

Kesähinnat ovat voimassa 5.6.–20.7.2017. S-etukortilla lipun saa ostettua ilman palvelumaksua (3,50 €) Vantaan Jumbon Prismasta ja Tikkurilan Prismasta. Alennusta ei ole mahdollista saada ilman S-etukorttia tai muista lipunmyyntipisteistä.

IKÄRAJAT

Tikkurila Festivaalille ei ole ikärajaa, alle 15-vuotiaita suosittelemme kuitenkin saapumaan festarille huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa. Mikäli olette tulossa viettämään miellyttävää viikonloppua perheen voimalla, haluamme jo tässä vaiheessa muistuttaa myös perheen pienimpien asiallisesta kuulonsuojaamisesta. Tikkurila Festivaalin useat anniskelualueet ovat luonnollisestikin avoinna ainoastaan yli 18-vuotiaille.

tf17_www_tietoalipuista_800x600_20170202_ht

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Ohjelma-alueen inva-WC:t sijaitsevat päälavan alueella sekä hiekkakentän WC-alueella. Myös VIP-alueelta löytyvät esteettömät WC-tilat (sisävessa). Liikuntarajoitteisille löytyy lisäksi oma korotettu katsomo ohjelma-alueelta. Infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Jos festivaalivieraamme tarvitsee liikuntarajoitteisuuden vuoksi henkilökohtaista avustajaa, pääsee avustaja ilmaiseksi sisään. HUOM! Pyydämme varaamaan mukaan virallisen kirjallisen todistuksen avustajan tarpeesta.

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

RANNEKKEIDEN VAIHTO ENNAKKOON

Vaihda ennakkolippusi rannekkeisiin ajoissa!

Rannekevaihtopisteet avautuvat festivaaliviikolla. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Perjantain ja lauantain peruslippua EI vaihdeta ennakkoon, eikä peruslipulla ole oikeutta edestakaiseen liikenteeseen alueelta ulos ja sisään. Mikäli olet kutsuvieras & akkreditoinut itsesi ja/tai sinulla on nimi listassa (sinulla EI ole fyysistä lippua kädessäsi), niin pääsyliput ja passit saat tapahtuma-alueen akkreditointiteltasta heti pääporttien jälkeen perjantaina 21.7.17 klo 13.00 alkaen.

HUOM! Rannekkeet laitetaan ensisijaisesti henkilökohtaisesti suoraan lipun omistajan ranteeseen. Tarvittaessa voit kuitenkin vaihtaa omalla vastuulla kaverisi lipun rannekkeeseen.

RANNEKKEEN VAIHTO ENNAKKOON

Seuraavat festivaaliliput vaihdetaan kangasrannekkeisiin.
• Perjantai Premium
• Lauantai Premium
• Kahden päivän lippu Pe-La
• Kaikki VIP-vieraat saavat kangasrannekkeiden lisäksi henkilökohtaisen VIP-passin.

Muistutamme, että sekä rannekkeet että VIP-passit ovat henkilökohtaisia ja käyttäjän omalla vastuulla. Tapahtuman järjestäjä ei ota vastuuta eikä korvaa rikkoutuneita ja/tai kadonneita rannekkeita ja/tai VIP-passeja.

RANNEKKEIDEN ENNAKKOVAIHTOPISTEET

1) ORIGINAL SOKOS HOTEL VANTAA:

A) Hotellin Respa (Hertaksentie 2, Vantaa)

Keskiviikko 19.7. klo 10:00 – Perjantai 21.7. klo 14:30 asti

B) Street Bar (Hertaksentie 2, Vantaa)

Perjantai 21.7. klo 14:30–19:00

Lauantai 22.7. klo 10:00–14:00

Nämä liput voit vaihtaa keskiviikosta 19.7. alkaen:
• 2 pv PE-LA
• Perjantai Premium
• 2 pv PE-LA VIP (Silver, Golden ja Business) fyysisen lipun omistavat henkilöt
• Perjantai VIP (Silver, Golden ja Business) fyysisen lipun omistavat henkilöt
HUOM: Perjantain ja lauantain peruslippuja ei vaihdeta ennakkoon.

Nämä liput voit vaihtaa lauantaista 22.7. alkaen:
• Lauantai Premium
• Lauantai VIP (Silver, Golden ja Business) fyysisen pääsylipun omistavat henkilöt
HUOM: Perjantain ja lauantain peruslippuja ei vaihdeta ennakkoon.

2) TIKSIKONTTI TIKKURAITILLA:

TIKSIKONTTI, tapahtuman perinteinen lipunmyyntikontti, sijaitsee Tikkuraitin kävelykadulla Tikkurilassa (Tikkuraitti 18, Tikkurila, Vantaa)

Keskiviikko 19.7. klo 10:00–18:00

Torstai 20.7. klo 10:00–18:00

Perjantai 21.7. klo 10:00–18:00

Lauantai 22.7. klo 10:00–16:00

Nämä liput voit vaihtaa keskiviikosta 19.7. alkaen:
• 2 pv PE-LA
• Perjantai Premium
Nämä liput voit vaihtaa Lauantaista 22.7. alkaen:
• Lauantai Premium
HUOM: Perjantain ja lauantain peruslippuja ei vaihdeta ennakkoon.
HUOM: VIP-lippuja EMME vaihda Tiksikonteilla eikä tämä ole akkreditointipiste.

3) TIKSIKONTTI HELSINGIN RAUTATIEASEMALLA:

UUSI TIKSIKONTTI sijaitsee Helsingin Päärautatieaseman päälaiturialueella ratojen 6 ja 7 edessä (Helsingin keskusta, Päärautatieaseman laiturialue, radat 6-7)

Keskiviikko 19.7. klo 10:00–18:00

Torstai 20.7. klo 10:00–18:00

Perjantai 21.7. klo 10:00–18:00

Lauantai 22.7. klo 10:00–18:00

Nämä liput voit vaihtaa keskiviikosta 19.7. alkaen:
• 2 pv PE-LA
• Perjantai Premium
Nämä liput voit vaihtaa lauantaista 22.7. alkaen:
• Lauantai Premium
HUOM: Perjantain ja lauantain peruslippuja ei vaihdeta ennakkoon.
HUOM: VIP-lippuja EMME vaihda Tiksikonteilla eikä tämä ole akkreditointipiste.

4) OLEN KUTSUVIERAS TAI MEDIAN EDUSTAJA
Kaikki otsikon mukaiset toimenpiteet suoritetaan tapahtuma-alueella osoitteessa Urheilutie 15 perjantaina 21.7.17 klo 13.00 alkaen
Tulehan hyvissä ajoin paikalle, niin ehdit nauttia tapahtumasta iloisin mielin!