Liput ja lippupaketit

Vuoden 2018 talvihintaiset liput ovat nyt myynnissä! Talvihinnat ovat voimassa 28.2.2018 asti.

1 PÄIVÄN PERUSLIPPU:

Perjantain ja lauantain peruslippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään.

1 PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU:

Perjantain ja lauantain Premium-lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

2 PÄIVÄN LIPPU:

2 päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan.

 

Myyntipisteet

Vuoden 2018 talvihintaiset liput ovat nyt myynnissä! Talvihinnat ovat voimassa 28.2.2018 asti. Hanki pian omasi!
Klikkaa lippukaupoille TIKETTI | LIPPU.FI | TICKETMASTER

VOIT OSTAA LIPPUSI MYÖS

VANTAA
Jumbon Prisma:
Prisman Infopisteessä liput S-etukortilla ilman palvelumaksua. HUOM! Ei myynnissä VIP-lippuja.

Tikkurilan Prisma:
Prisman Infopisteessä liput S-etukortilla ilman palvelumaksua. HUOM! Ei myynnissä VIP-lippuja.

Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin, Lippupisteen ja Ticketmasterin lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

Kauppakeskus Dixi: R-kioski

HELSINKI
Itäkeskuksen Prisma:
Prisman Infopisteessä liput S-etukortilla ilman palvelumaksua. HUOM! Ei myynnissä VIP-lippuja.

Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin, Lippupisteen ja Ticketmasterin lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

ESPOO
Stockmann, R-kioskit sekä Tiketin, Lippupisteen ja Ticketmasterin lipunmyyntipisteet sekä muut valtuutetut jälleenmyyjät.

MUUALLA SUOMESSA
Tiketti.fi, lippu.fi, Ticketmaster.fi, Stockmannin tavaratalot, R-kioskit sekä muut valtuutetut lipunmyyntipisteet.

MAJOITUSPAKETIT

Majoituspaketit tulevat myyntiin keväällä 2018

Kuljetus:

Ilmainen festaribussi kulkee non-stoppina reittiä Original Sokos Hotel Vantaa – Tikkurila Festivaali – Original Sokos Hotel Vantaa. Lähdöt ovat noin 30 minuutin välein ruuhkasta riippuen. Festaribussin kyytiin voi hypätä Original Sokos Hotel Vantaan takaterassilta, muutaman kymmenen metrin päästä hotellin pääovelta. Mukava paikka odotella seuraavaa bussia! Original Sokos Hotel Vantaa sijaitsee aivan Tikkurilan rautatieaseman vieressä.

LIPPUJEN HINNAT 2018

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

OSTA TICKETMASTER.FI

VIP-liput

Palkitse henkilökuntaa, tapaa yhteistyökumppaneita tai kerää kaverit kasaan, me huolehdimme lopusta. VIP-vieraille tarjoamme loistavien artistien lisäksi kaikkea hieman enemmän laajalla ja toimivalla VIP-alueellamme.

VIP-alue ja -palvelut uudistettiin vuonna 2015 ja myytiin loppuun vuosina 2015–2016. Varaathan siis omasi ajoissa! Huom: Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SILVER VIP ja GOLDEN VIP -liput tulevat myyntiin syksyn aikana Tikettiin ja Lippu.fi:in. BUSINESS VIP -liput eivät tule myyntiin lipunmyyntipisteisiin, vaan niitä voi tiedustella osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi.

SILVER VIP (K-18)

SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen, yöruoan sekä juomia.

GOLDEN VIP (K-18)

GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy uutuutena VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

BUSINESS VIP (K-18)

Ei myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Tilataan erikseen osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi.

Henkilökohtainen BUSINESS VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille sekä heidän asiakkailleen, sidosryhmilleen ja yhteistyökumppaneilleen. BUSINESS VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille. Vain BUSINESS VIP -vieraillemme varaamme vielä lisäksi erillisen BUSINESS VIP -loungen, josta löytyvät veloituksettomat ravintolapalvelut. BUSINESS VIP -lipun hintaan sisältyy siis ruokailu VIP-alueella + BUSINESS VIP -loungen omat ravintolapalvelut. Huomioithan, että BUSINESS VIP -loungen ulkopuolella ravintolapalvelut ovat kuitenkin maksullisia myös BUSINESS VIP -vieraillemme.

VIP-LIPPUJEN HINNAT 2018

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

OSTA TICKETMASTER.FI

BUSINESS VIP -LIPPUJEN HINNAT 2018

OSTA myynti@tikkurilafestivaali.fi

Tietoa lipuista ja rannekkeista

Vuoden 2018 talvihintaiset liput ovat nyt myynnissä! Talvihinnat ovat voimassa 28.2.2018 asti. Hanki pian omasi!

IKÄRAJAT

Tikkurila Festivaalille ei ole ikärajaa, alle 15-vuotiaita suosittelemme kuitenkin saapumaan festarille huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa. Mikäli olette tulossa viettämään miellyttävää viikonloppua perheen voimalla, haluamme jo tässä vaiheessa muistuttaa myös perheen pienimpien asiallisesta kuulonsuojaamisesta. Tikkurila Festivaalin useat anniskelualueet ovat luonnollisestikin avoinna ainoastaan yli 18-vuotiaille.

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Ohjelma-alueen inva-WC:t sijaitsevat päälavan alueella sekä hiekkakentän WC-alueella. Myös VIP-alueelta löytyvät esteettömät WC-tilat (sisävessa). Liikuntarajoitteisille löytyy lisäksi oma korotettu katsomo ohjelma-alueelta. Infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Jos festivaalivieraamme tarvitsee liikuntarajoitteisuuden vuoksi henkilökohtaista avustajaa, pääsee avustaja ilmaiseksi sisään. HUOM! Pyydämme varaamaan mukaan virallisen kirjallisen todistuksen avustajan tarpeesta.

OSTA LIPPU.FI

OSTA TIKETTI.FI

OSTA TICKETMASTER.FI

tf17_www_tietoalipuista_800x600_20170202_ht