HUIPPUSUOSITTU TIKSI VIP

Tikkurila Festivaalin huippusuosittu VIP uudistuu!

Tulevana kesänä kaikki VIP-asiakkaat kantavat kaulassaan Tiksi VIP-passeja, ja kaikkien VIP-asiakkaiden on mahdollista hyödyntää koko VIP-aluetta ja sen palveluita. Tiksi VIP -lipun voi ostaa joko buffet-ruokailulla tai ilman, lisätietoa ruokailumahdollisuuksista löydät alta.

Tiksi VIP-lipun haltijoilla on pääsy VIP-maailmaan, joka säilyy tutulla paikallaan festarialueen keskiössä ja josta on erinomaiset näkymät molemmille lavoille. Tunnelmalliselta VIP-alueelta pääsee halutessaan myös siirtymään yleisöalueelle ja takaisin helposti, kun erillisiä anniskelualueita ei festivaalilla enää ole. Vipistä löytyy tuttuun tapaan mukavia oleskelualueita, baareja, omat wc-tilat ja VIP-hostit vastaamassa viihtyvyydestä. VIP-asiakkailla on myös mahdollisuus ruokailla eksklusiivisessa VIP-buffetissa VIP-alueella. Maittavat kahvit Tiksi VIP-vieraille tarjoaa maksutta festivaalin kahvikumppani Löfberg.

Nauti Tiksi VIP -alueella uudistuneessa VIP Buffetissa!

VIP-lipun kylkeen voit ostaa VIP Buffet -lipun, jolla ruokailet eksklusiivisessa buffetissa VIP-alueella. Voit nauttia noutopöydän antimista katetulla alueella pöydän ääressä. Tarjolla on päivittäin useita erilaisia lämpimiä ruokia, päivittäin vaihtuvat lisukkeet, raikas salaattipöytä sekä jälkiruoka. Ruokailun voit ostaa paikan päältä tai edullisemmin ennakkoon lippukaupasta. Myös kaivattu iltapala tekee paluun!

VIP Buffet ennakkoon ostettuna:
25 eur /ruokailu (1pv lippu) tai 70 eur / 3 ruokailua (3pv lippu).
Paikan päällä ostettuna hinta 30 eur/ruokailu.

Voit ostaa buffetin lisätuotteena sen jälkeen, kun olet valinnut VIP-lipun.

Haluaisitko juhlia ystävien tai yhteistyökumppanien kanssa Tiksissä niin, että kaikki on mietitty valmiiksi?

Tänä vuonna uutuutena Tiksin VIPissä löytyy mahdollisuus ostaa omalle porukalle kokonaan oma lounge-telttapaketti VIP-alueelta. TIKSI Lounge -paketti sisältää kuuden henkilön ikioman loungen, jossa voitte nauttia festarista koko päivän. Omassa TIKSI Loungessa teitä palvelee VIP-host, joka huolehtii päivänne sujuvuudesta ja tarjoiluista.

TIKSI Lounge -paketteja on rajattu määrä ja ne myydään erikseen lisäpalveluna. Myös lisähenkilöt ovat mahdollisia. Kiinnostuitko ja haluatko kuulla hinnoittelusta? Kerromme mielellämme lisää, laita meille mailia: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi

Saapumisohjeet Tikkurila Festivaaliin löydät täältä.

Tiksi VIP -asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste, jossa liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin. Ne oikeuttavat liikkumaan vapaasti sisään ja ulos sekä festivaali-, että VIP-alueelle.  VIP-asiakkaille on myös oma kaista sisääntulon yhteydessä, ja VIP-lippuun sisältyvä ilmainen narikka löytyy sisääntulon jälkeen maksullisen narikan vierestä. Tiksi VIP sijaitsee keskellä festivaalialuetta, ja sisäänkäynnit VIP-alueelle löytyvät molempien lavojen läheisyydestä. Aluekartan ja VIP-sisäänkäynnit näet täältä.

Päälavan edusta on muoviharsolla peitetty nurmikko, joka saattaa hidastaa pyörätuolilla kulkemista. Toisen lavan edusta on kovapohjainen hiekkakenttä. Muut kulkuväylät ovat asfaltoituja.

Molemmilla lavoilla sijaitsee pyörätuolikorokkeet, mutta niitä ei ole sijoitettu VIP-alueelle.

VIP-alue ei ole täysin esteetön, sillä se sijaitsee pienen mäennyppylän päällä. Pyörätuolilla alueelle pääsy ilman avustajaa on hankalaa. VIP-alueelta löytyy esteetön inva-wc, joka sijaitsee Hiekkaharjun urheilukentän kiinteässä huoltorakennuksessa. Lisäksi VIP-alueelta löytyy esteetön bajamaja inva-asiakkaille. Tikkurila Festivaalilla on käytössä vessapassi. Lisätietoa vessapassista löydät täältä.

Tikkurila Festivaali ei valitettavasti ole kuuloesteetön, sillä induktiosilmukka ei ole käytössä.

Lisätietoa Tikkurila Festivaalin saavutettavuudesta löydät täältä.

Tiksi VIP sisältää:

  • Sisäänpääsy festivaalialueelle erillistä VIP-kaistaa pitkin
  • Sisäänpääsy erilliselle VIP-alueelle
  • Vain VIP-asiakkaille tarkoitetut anniskelupisteet ja wc-tilat
  • VIP-passi ja ranneke (vaihdetaan erillisessä rannekkeenvaihtopisteessä)
  • Maksuton narikka sisääntuloportin yhteydessä
  • VIP Hostit vastaamassa viihtyvyydestä
  • Mahdollisuus ostaa VIP Buffet –ruokailulippu joko ennakkoon tai paikan päältä (Pelkkä VIP-lippu ei sisällä ruokailua)

Yrityksiä ja ryhmiä (min. 10 hlö) palvelemme myös sähköpostitse osoitteesta tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi. Tapahtumamyyntimme kautta ryhmien ja yritysten on mahdollista hankkia ennakkoon myös drinkkilippuja ja arvoseteleitä VIP-vieraiden viihtymisen takaamiseksi.

Tapahtumassa mukana