Tehdään yhdessä turvallinen Tiksi

Festivaalin tuotantoryhmä on tehnyt koko kevään tiiviistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnitellut tapahtumaa viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Tiksille on sydämen asia huolehtia asiakkaiden, esiintyjien ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Muutoksia aiempaan on erityisesti yleisömäärässä.

Tikkurila Festivaaliin otetaan tänä vuonna maksimikapasiteettiin nähden huomattava määrä vähemmän yleisöä sisään. Päiväkohtaisesti yleisöä on alueella enintään 8 000 henkilöä, ja tämä on n. 60% koko festivaalialueen päiväkapasiteetista. Yleisömäärän rajauksella pyritään siihen, että alueella on mahdollista löytää väljempää tilaa itselleen ja porukalleen ja päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta ja livemusiikista vihdoinkin livenä ja turvallisesti.
Aluetta on suunniteltu tapahtumaturvallisuus ja -hygienia edellä ja toiminallisuuksia on parannettu. Porttien sisääntulokaistoja on lisätty ja alueen kulkureittejä on levennetty. Portit avataan vähintään reilu tunti ennen päivän ensimmäistä esiintyjää, jotta sisääntulot ovat sujuvia. Suosittelemme asiakkaille saapumaan paikalle riittävän ajoissa, porttien avaamisen hetki on ihanteellisin aika saapua tapahtumaan.
Näillä toimilla pyrimme välttämään ruuhkautumista alueella ja alueen sisääntulossa. Voit tutustua Tikkurila Festivaalin aluekarttaan täältä.

Ennakkoon lippu rannekkeeksi Dixin kautta

Festarilipun voi käydä vaihtamassa myös ennakkoon Dixin ennakkorannekkeenvaihtopisteellä jo maanantaista alkaen, jolloin sisääntulossa pääsee suoraan turvatarkastukseen.
Ennakkorannekkeenvaihtopiste auki maanantaista 19.7. lauantaihin 24.7. ja se järjestetään kauppakeskus Dixissä (osoite Ratatie 11, 01300 Vantaa) 3. kerroksessa Kaivokukan viereisessä liiketilassa. Ennakkorannekkeenvaihto on auki ma-la klo 10-19.
Rannekkeita vaihdetaan pisteellä seuraavasti:
Ma-to 3 pvä festariliput ja 3pvä Golden ja Silver VIP -liput
Pe 23.7. perjantain festariliput sekä Golden ja Silver VIP –liput
La 24.7. lauantain festariliput sekä Golden ja Silver VIP -liput
Toivommekin festariyleisön hyödyntävän ennakkorannekkeenvaihtomahdollisuuden ja aikaisemman aukioloajan ja saapuvan alueelle väljästi hyvissä ajoin. Mikäli ruuhkia syntyy ajoittain, ota silti oma tilasi ja jonota väljästi oman porukan kesken, sisään pääsee turvaväliä pitämällä silti yhtä nopeasti.

Käytännön ohjeita turvallisuudesta

Tikkurila Festivaali on saanut Tapahtumateollisuuden myöntämän turvallinen tapahtuma Check!-merkin ja noudatamme listan jokaista kohtaa tarkasti järjestelyiden osalta. Lue lisää täältä: turvallisettapahtumat.fi.

Tapahtuma-alueella on runsaasti käsienpesu- ja desifiointipaikkoja. Muistutamme tapahtumassa kylttien, screenohjeiden sekä juontojen avulla huomioimaan muut festariasiakkaat antamalla tilaa ja huolehtimalla käsihygieniasta. Työntekijämme käyttävät maskeja tapahtumassa aina, kun lähikontakti on asiakaspalvelutilanteessa välttämätön. Yleisölle suosittelemme maskin käyttöä myös tilanteissa, joissa ei pysty pitämään riittävää etäisyyttä.
Työntekijämme saapuvat tapahtumaan vain terveenä, ethän saavu tapahtumaan sairaana tai altistuneena. Tapahtumapaikalla toivomme teidän noudattavan ohjeistuksia.

Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia juhlijoita vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen ennen tapahtumaa ja tapahtumassa.
Tehdään yhdessä tähtipölyä säihkyvä ja turvallinen Tiksi ❤

Katso Tikkurila Festivaalin Facebookista vielä tarkemmat ohjeet; Näin festaat turvallisesti!

Tapahtumassa mukana