Vältä porteilla jonottaminen – vaihda lippusi rannekkeeseen jo ennakkoon!

Välttääksesi jonottamista Tikkurila Festivaalin porteilla suosittelemme vaihtamaan tapahtuman pääsyliput rannekkeiksi ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. Sisäänkäyntisi tapahtuma-alueelle nopeutuu ja pääset nauttimaan timanttisesta Tiksistä entistä jouhevammin, kun ranneke on valmiina kädessäsi alueelle saapuessasi!

Ennakkorannekkeenvaihtopiste sijaitsee tapahtuma-alueen pääportin läheisyydessä osoitteessa Urheilutie 15, 01370 Vantaa. Mikäli saavut autolla ennakkorannekkeenvaihtoon tiistaina tai keskiviikkona, suosittelemme pysäköimään ajoneuvon Tikkurilan lukion pysäköintipaikoille. Torstaina ennakkorannekkeenvaihtoon kannattaa saapua kävellen, pyörällä, sähköpotkulaudalla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Huomioithan, että ranneke kiinnitetään suoraan käteesi, joten et saa sitä mukaasi irrallisena ennakkorannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta voi näin ollen ranneketta noutaa. Otathan huomioon, että ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Ennakkorannekkeenvaihto palvelee tapahtumaviikolla seuraavasti:
Tiistai 16.7. klo 12:00 – 18:00
Keskiviikko 17.7. klo 10:00 – 18:00
Torstai 18.7. klo 10:00 – 14:30

Muistathan myös tutustua kaikkiin lipun vaihtaminen rannekkeeseen -ohjeistuksiin, niin tiedät, mistä rannekkeenvaihdossa on kyse!

Tapahtumassa mukana