Liput & Vip

Tietoa lipuista ja rannekkeista

VUODEN 2021 LIPUT

Tikkurila Festivaalin 3 päivän liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi:ssä ja Tiketissä. Liput palvelumaksuineen alkaen  139 Eur. Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin vuoden 2021 puolella.

Kaikki vuodelle 2020 ostetut liput käyvät vuoden 2021 tapahtumaan sellaisenaan.

Lue VIP-lipuista lisää täällä.

 

IKÄRAJAT

Tikkurila Festivaalille ei ole ikärajaa, alle 15-vuotiaita suosittelemme kuitenkin saapumaan festarille huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa. Mikäli olette tulossa viettämään miellyttävää viikonloppua koko perheen voimin, haluamme jo tässä vaiheessa muistuttaa myös perheen pienimpien asiallisesta kuulonsuojauksesta. Tikkurila Festivaalin anniskelualueet ovat luonnollisesti avoinna ainoastaan yli 18-vuotiaille.

MISSÄ VOIN VAIHTAA LIPPUNI RANNEKKEESEEN?

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeita vaihdetaan sisäänkäynnin portilla tapahtumapäivänä sekä ennakkoon rannekkeenvaihtopisteissä.

Ennakkorannekkeenvaihtopaikat ja niiden aukioloajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Jokainen lipunvaihtaja on vastuussa omasta rannekkeestaan. Tämän johdosta suosittelemme, että jokainen vaihtaa ainoastaan oman lippunsa rannekkeeseen. Mikäli kuitenkin vaihdat myös kavereidesi liput rannekkeisiin, kaikki vastuu on vaihtajalla. HUOM! Tikkurila Festivaali ei ole vastuussa kadonneista rannekkeista tai mahdollisista rannekkeenvaihtoon liittyvistä epäselvyystilanteista.

Liput lippu.fi

Liput Tiketti.fi

ESTEETTÖMYYS

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Avustajan tulee noutaa oma rannekkeensa yhdessä avustettavan kanssa porttien ulkopuolella sijaitsevalta lipunmyyntikontilta festivaalipäivänä. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi rannekkeen noudon yhteydessä. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.

Festivaalialue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Jokaisen WC-alueen yhteydestä löytyy inva-WC. Myös VIP-alueelta löytyvät esteettömät WC-tilat (sisävessa). Liikuntarajoitteisille löytyy lisäksi oma korotettu katsomo ohjelma-alueelta. Festarikävijöiden turvallisuuden vuoksi pyörätuoliasiakkaiden tulee lavaohjelman aikana lavan läheisyydessä ollessaan seurata esiintyjiä korotetusta katsomosta käsin. Infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Meillä käy myös vessapassi.

Jos sinulla on kysyttävää, otahan yhteyttä: info@tikkurilafestivaali.fi