Liput & Vip

Tietoa lipuista ja rannekkeista

VUODEN 2020 LIPUT

Tikkurila Festivaalin 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Tikkurila Festivaalille. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Tikkurila Festivaalin -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.  Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Tikkurila Festivaalille. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana viikonpäivänä, mikä lipussa lukee.

Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa ja voit päättää täten lähempänä tapahtumia, minkä lipputyypin ostat. Tai voit myös halutessasi lunastaa ostamasi 2020 Tikkurila Festivaali -lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle. Alla ohjeet lippukauppasi rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/tikkurilafestivaali

Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/tikkurila-festivaali

Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

 

IKÄRAJAT

Tikkurila Festivaalille ei ole ikärajaa, alle 15-vuotiaita suosittelemme kuitenkin saapumaan festarille huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa. Mikäli olette tulossa viettämään miellyttävää viikonloppua koko perheen voimin, haluamme jo tässä vaiheessa muistuttaa myös perheen pienimpien asiallisesta kuulonsuojauksesta. Tikkurila Festivaalin anniskelualueet ovat luonnollisesti avoinna ainoastaan yli 18-vuotiaille.

MISSÄ VOIN VAIHTAA LIPPUNI RANNEKKEESEEN?

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeita vaihdetaan sisäänkäynnin portilla tapahtumapäivänä sekä ennakkoon rannekkeenvaihtopisteissä.

Ennakkorannekkeenvaihtopaikat ja niiden aukioloajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Jokainen lipunvaihtaja on vastuussa omasta rannekkeestaan. Tämän johdosta suosittelemme, että jokainen vaihtaa ainoastaan oman lippunsa rannekkeeseen. Mikäli kuitenkin vaihdat myös kavereidesi liput rannekkeisiin, kaikki vastuu on vaihtajalla. HUOM! Tikkurila Festivaali ei ole vastuussa kadonneista rannekkeista tai mahdollisista rannekkeenvaihtoon liittyvistä epäselvyystilanteista.

Liput lippu.fi

Liput Tiketti.fi

ESTEETTÖMYYS

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Avustajan tulee noutaa oma rannekkeensa yhdessä avustettavan kanssa porttien ulkopuolella sijaitsevalta lipunmyyntikontilta festivaalipäivänä. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi rannekkeen noudon yhteydessä. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.

Festivaalialue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Jokaisen WC-alueen yhteydestä löytyy inva-WC. Myös VIP-alueelta löytyvät esteettömät WC-tilat (sisävessa). Liikuntarajoitteisille löytyy lisäksi oma korotettu katsomo ohjelma-alueelta. Festarikävijöiden turvallisuuden vuoksi pyörätuoliasiakkaiden tulee lavaohjelman aikana lavan läheisyydessä ollessaan seurata esiintyjiä korotetusta katsomosta käsin. Infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Meillä käy myös vessapassi.

Jos sinulla on kysyttävää, otahan yhteyttä: info@tikkurilafestivaali.fi