Liput & Vip

Tietoa lipuista ja rannekkeista

IKÄRAJAT

Tikkurila Festivaalille ei ole ikärajaa, alle 15-vuotiaita suosittelemme kuitenkin saapumaan festarille huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa. Mikäli olette tulossa viettämään miellyttävää viikonloppua koko perheen voimin, haluamme jo tässä vaiheessa muistuttaa myös perheen pienimpien asiallisesta kuulonsuojauksesta. Tikkurila Festivaalin useat anniskelualueet ovat luonnollisesti avoinna ainoastaan yli 18-vuotiaille.

MISSÄ VOIN VAIHTAA LIPPUNI RANNEKKEESEEN?

Ennakkorannekkeenvaihtopaikat ja niiden aukioloajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Jokainen lipunvaihtaja on vastuussa omasta rannekkeestaan. Tämän johdosta suosittelemme, että jokainen vaihtaa ainoastaan oman lippunsa rannekkeeseen. Mikäli kuitenkin vaihdat myös kavereidesi liput rannekkeisiin, kaikki vastuu on vaihtajalla. HUOM! Tikkurila Festivaali ei ole vastuussa kadonneista rannekkeista tai mahdollisista rannekkeenvaihtoon liittyvistä epäselvyystilanteista.

Liput lippu.fi

Liput Tiketti.fi

ESTEETTÖMYYS

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Avustajan tulee noutaa oma rannekkeensa yhdessä avustettavan kanssa porttien ulkopuolella sijaitsevalta lipunmyyntikontilta festivaalipäivänä. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi rannekkeen noudon yhteydessä. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.

Festivaalialue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön. Ohjelma-alueen inva-WC:t sijaitsevat päälavan alueella sekä hiekkakentän WC-alueella. Myös VIP-alueelta löytyvät esteettömät WC-tilat (sisävessa). Liikuntarajoitteisille löytyy lisäksi oma korotettu katsomo ohjelma-alueelta. Festarikävijöiden turvallisuuden vuoksi pyörätuoliasiakkaiden tulee lavaohjelman aikana lavan läheisyydessä ollessaan seurata esiintyjiä korotetusta katsomosta käsin. Infopisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Meillä käy myös vessapassi.

Jos sinulla on kysyttävää, otahan yhteyttä: info@tikkurilafestivaali.fi