Alueohjelma

TIKKURILA FESTIVAALIN ALUEOHJELMA

Tikkurila Festivaali täyttää 10 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi bailataan Tiksi Discossa, missä pääset tanssimaan discokontissa, ikuistamaan festaritunnelmasi 360 Photo Boothissa, luomaan oman hajuvetesi tuoksulabrassa sekä paljon muuta. Tekeminen ei festareilta lopu, sillä alueohjelmaa löytyy myös Tiksi Discon ulkopuolelta ympäri tapahtuma-aluetta. Pidä silmät ja korvat auki, alueohjelmaa päivitetään kesän aikana!

Tänä vuonna Tiksissä bailataan like never before, kun alueella nähdään ensimmäistä kertaa ikinä MJUUK Discokontti!

Festarialueen sykkeessä sijaitsevasta Tiksi Discosta löydät MJUUK Discokontin, jossa jytää tasatunnein disco. Tiksin juhlijoita liikuttaa tapahtuman jokaisena päivänä LVK. Kontissa biletetään kesäisen housen ja popin tahtiin, ja kuullaan upeita remixejä tämän hetken kuumimmista hiteistä. Discon jälkeen voit palauttaa hiukset hehkuviksi MJUUK kauneuspisteellä hiuskosmetiikkasarjan tuotteilla.

Jo vuosia Helsingin isoimmissa yökerhoissa keikkaillut LVK (Leevi Katila) on kasvattanut suosiotaan elektronisen musiikin kentällä. House painotteista musiikkia esittävä LVK nousi tunnetuksi energisellä esiintymisellään sekä hänen hittikappaleensa ’Time’ ansiosta, joka on kerännyt yli miljoona kuuntelukertaa Spotifyssa. LVK on esiintynyt mm. Weekend Festivaleilla, Pikkulaskiaisissa, Hangon regatassa sekä Kaivohuoneella.

 

MJUUK Discokontissa bailataan:

 • Torstaina: Tasatunnein alkaen klo 17, 18, 19, 20 ja 21
 • Perjantaina: Tasatunnein alkaen klo 17, 18, 19, 20 ja 21
 • Lauantaina: Tasatunnein alkaen klo 16, 17, 18, 19, 20 ja 21

 

Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Päivitä festarilookkisi uusille, säkenöiville leveleille Glitternistin penkissä. Laita poskipäät säihkymään tai viikset kimaltelemaan, ja käännä päitä läpi festivaalihumun.

Glitternisti ehostaa Tiksi Discossa:

 • Torstaina: 15:30-23:15
 • Perjantaina: 15:30-23:15
 • Lauantaina 13:30-23:15

Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

360 Photo Booth by Rajala saapuu Tiksiin!

360 Photo Booth on alustan ympärillä pyörivä kamera, joka luo lumoavia slow motion -videoita vain hetkessä. Kamera tekee 3,5 pyörähdystä ja boom: saat videoklipin välittömästi puhelimeesi.

360 Photo Booth by Rajala pyörii Tiksi Discon keskiössä. Tule ikuistamaan festivaalitunnelmasi veloituksetta ja ole Tiksin superstara!

Kamera pyörii:

 • Torstaina 15:30-23
 • Perjantaina 15:30-23
 • Lauantaina: 15:30-23

Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Jo vuosikymmenen ajan Tiksi on viihdyttänyt festarikansaa Vantaan Hiekkaharjussa. Vuosien varrella on kilistelty proseccoa VIP-kukkulalla, hengailtu Salaisen Puutarhan katveessa, laulettu mukana lavojen edustalla ja nautittu ainutlaatuisesta festivaalitunnelmasta.

Osallistu Tikkurila Festivaalin syntymäpäivälahjaan ja jätä jälkesi yhteisötaideteokseen. Hyvää Syntymäpäivää Tiksi! <3

Löydät yhteistötaideteoksen Salaisesta Puutarhasta.

Salaisen puutarhaan siimeksestä löydät upean Novelle X Glitternisti -keitaan!

Salaisen Puutarhan pisteellä Glitternisti koristaa Tiksin kävijöitä upeilla kasvokukilla. Tämä super trendaava meikin lisä on saanut inspiraatiota luonnon monimuotoisuudesta ja kauneudesta, tarjoten upean tavan koristella kasvot aidoilla kukilla ja lehdillä. Kasvokukat sopivat kaikille, riippumatta iästä tai sukupuolesta.

Kasvokukkia ja vichyä luonnon helmassa:

 • Torstaina: 15:30-21:30
 • Perjantaina 15:30-21:30
 • Lauantaina 13:30-19:30

Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Tule rentoutumaan ja hengähtämään SPR:n kohtaamispaikkaan!

Punaisen Ristin kohtaamispaikka Salaisessa Puutarhassa tarjoaa oivan mahdollisuuden kohdata uusia ihmisiä, tavata tuttuja tai löytää festarin hulinassa kadottamasi ystävät. Ehkä löydät mukaasi uuden festarikaverin!

Kohtaamispaikalla voit rentoutua loungen sohvilla, kuvauttaa itsesi kuvauspisteellä ja askarrella oman pinssisi pinssipajassa!

Kohtaa itsesi ja muut festivaalin aukioloaikoina.

Hetkisen mielestä kesään ja festareille kuuluu valloittavan ihanat tuoksut. Tuoksujen inspiroimana Hetkinen on kehittänyt festareille oman ainutlaatuisen tuoksulabran.

Hetkinen Scent Labissa sinulla on erityinen tilaisuus valmistaa oma yksilöllinen kesätuoksu.
Uniikin itsetehdyn 10ml parfymin viimeistelee upea etiketti: Ease of mind, my very personal summer scent.

Tule tutustumaan tuoksujen maailmaan, ja pullota oma kesätuoksusi!

Tuoksujen taikaa:

 • Torstaina klo 15:30-22:00
 • Perjantaina klo 15:30-22:00
 • Lauantaina klo 13:30-22:00

Benjihyppy palaa Tikkurila Festivaalille! Jos haluat varmistaa unohtumattoman festarikokemuksen ja saada adrenaliinin virtaamaan, suuntaa XON-Puiston Benjihyppyä kohti.

Benjihyppy löytyy sisääntulokaistan päädystä festivaalialueelta.

Benjihyppyjä pääset hyppimään:

 • Torstaina klo 15:30 alkaen
 • Perjantaina klo 15:30 alkaen
 • Lauantaina klo 13:30 alkaen

Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Tapahtumassa mukana