Artistikattaus on valmis!

11.02.2019

Tikkurila Festivaalin artistikattaus on nyt valmis! Lavalle astuvat jo aiemmin julkaistujen timanttien lisäksi Pikku G, Happoradio ja Anssi Kela.

Kolmipäiväinen tapahtuma täynnä kotimaisia eturivin tähtiä sekä Suomen tuoreimpia tulokkaita – tätä on luvassa ensi heinäkuussa Tikkurila Festivaalilla! Tapahtumassa nähdään muun muassa Anna Puu, Apulanta, Bomfunk MC’s, Gasellit, Ellinoora, JVG, Pyhimys, Sanni, Reino Nordin, Vesta sekä Ville Valo & Agents ja monia muita! Tästä uutisesta löydät nyt julkistettujen artistien esittelyt.

 

PIKKU G

Tämä 2000-luvun taitteessa valtavan suosion Suomessa saavuttanut räppäri saapuu ensimmäistä kertaa Tiksin stagelle! Pikku G tuli vuosituhannen alussa kuuluisaksi siitä, että lauluissaan hän puhui samoista tavallisista asioista kuin hänen faninsa, jotka olivat saman ikäisiä artistin kanssa. Räppärin esikoisalbumi Räjähdysvaara on ensimmäinen suomenkielinen platinaa myynyt hip hop -levy. Samalla kyseinen levy oli myös vuoden 2003 maamme myydyin äänite. Myös artistin vuonna 2004 ilmestynyt albumi Suora lähetys myi platinaa.

Vuosien tauon jälkeen lavoille palannut tähti julkaisi ensimmäisenä paluun jälkeisenä kappaleenaan Solmussa-biisin, joka on ylittänyt reilusti Spotifyn maagisena pidetyn 10 miljoonan kuuntelukerran rajan. Kesällä 2018 Pikku G julkaisi toisen uuden kappaleen, Paratiisiin. Tätäkin kappaletta on kuunneltu jo lähes 3 miljoonaa kertaa Spotifyssä. Jos festariyleisö on solmussa niin Pikku G takuulla selvittää meidät! Ja hei, Tiksissä jokainen meistä on V-I-P! 

 

HAPPORADIO

Kuluvan vuosituhannen alussa perustetun Happoradion viisikkoon kuuluvat lahjakkaat Aki Tykki, AH haapasalo, Jatu Motti, Klaus Suominen sekä Markku DeFrost. Bändi löysi tiensä suuren yleisön suosioon vuonna 2003 julkaistun Pois kalliosta -hitin myötä. Yhtyeen kaikki albumit ovat nousseen upeasti Suomen viralliselle albumilistalle! Heidän uran menestyneimpiä kappaleita ovat muun muassa Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara sekä Pelastaja, jotka ovat keränneet Spotifyssä yhteensä jo hurjat 13 miljoonaa kuuntelukertaa. Uusin, koskettava single Tehdään jotain kaunista julkaistiin vuoden 2019 alussa. Keväällä 2019 yhtye esiintyy Jotain kaunista -konserttisalikiertueen myötä eri puolella Suomea. Kesällä puolestaan tehdään jotain kaunista ja suurenmoista Happoradion kanssa Tiksissä! 

 

ANSSI KELA

Äskettäin Erikois-Emmalla palkittua Anssi Kelaa fanittaa niin nuoret kuin kokeneemmatkin festarikävijät! Kela on luonut jo yli 30 vuoden mittaisella urallaan suuren määrän hittejä, kuten Nummela, 1972, Mikan faijan BMW, Petri Ruusunen sekä Levoton tyttö. Artisti julkaisi syksyllä 2018 tuoreen Ääriviivoja-albumin, jonka Ilves -kappale nousi järkälemäiseksi hitiksi fanien keskuudessa heti julkaisuhetkestä lähtien. Soolouransa lisäksi artisti on vieraillut useiden muiden artistien kappaleilla ja säveltänyt ja sanoittanut kappaleita muille artisteille. Kela on nähty vierailemassa myös tv:n puolella: Vain Elämää -ohjelman neloskauden lisäksi muun muassa keväällä 2017 TV5:llä nähtiin Anssi Kela ja isot biisit -ohjelma, jossa Kela ja vieraileva artisti versioivat kilpaa erilaisia suomalaisia hittikappaleita. Anssi Kela, me ollaan heikkona suhun – toivottavasti säkin meihin Tiksissä!

 

HANKI LIPUT  TALVIHINNOIN

Talvihinnat ovat voimassa 28.2.2019 saakka. Katso hinnat täältä >>

HUOM! Business VIP -lippujen tilaukset ainoastaan sähköpostitse myynti@tikkurilafestivaali.fi.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TIKETTI.FI | LIPPU.FI