Vapaaehtoishaku päättyy pian!

10.06.2019

 

Tikkurila Festivaalin tuotantotiimistä kuulee usein puhuttavan timanttisena Tiksitiiminä. Tapahtuman avainasemassa, tärkeänä osana tiimiä ovat sadat iloisen keltaiseen pukeutuvat talkoolaiset, jotka luovat ja välittävät Tikkurila Festivaalin tunnelmaa ja hyvää asiakaspalvelua kaikille festivaalikävijöille. Miksi sitten vapaaehtoiseksi kannattaa lähteä mukaan ja mitä siinä on parasta?

Annoimme mikrofonin meidän eturivin tähdillemme, talkoolaisille, jotka ovat vuosi toisensa jälkeen löytäneet itsensä Hiekkaharjusta rakentamassa yhdessä parasta mahdollista tapahtumaa.

”Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja ollut mukana melkein kaikissa Tiksifestareissa. Tämä on oman kesän yksi odotetuimmista tapahtumista! Tiimi on aina ollut huikea ja talkoolaisvastaavat tekevät huipputyötä! He saavat porukalle loistavan yhteishengen ja toimivat mahtavina ohjaajina. Festaritiimi on tarjonnut unohtumattomia kokemuksia ja uusia ystäviä sekä tietysti loistavan aitiopaikan nähdä, miten näin upea tapahtuma saadaan kasaan.”
–MARI

”Olen 23-vuotias lastenohjaaja ja viime kesänä olin ensimmäistä kertaa mukana Tiksitiimissä. Talkoohommani tein bäkkärillä, ja pääsin sitä kautta keskustelemaan monien kulttuurituottajien kanssa ja näkemään mitä he käytännössä tekevät. Tämän kokemuksen myötä päätin vaihtaa päiväkotityön tapahtuma-alaan – ilman talkoolaisena olemista en olisi tajunnut mitä haluan oikeasti tehdä työkseni!”
–VILMA

”Tämä on nyt minun kolmas vuosi tiksifestareilla. Kun ekan kerran tulin, kuulin tästä kaveriltani ja hän innosti minutkin lähtemään mukaan! En ole yhtään katunut, koska tää on ihan huippu juttu ja tikseillä on aina ollut hyvä meno. Paras muisto on ollut se kun oon saanu niin monta hyvää ystävää tätä kautta!”
–ROSE

”Olen ollut mukana Tiksitiimissä vuodesta 2015 lähtien. Parasta on ollut se, kun on saanut kokemusta, päässyt tutustumaan tapahtuma-alaan ja totta kai saanut ystäviä, vaikka en ole heidän kanssaan ollut tekemisissä sitten vuosien saatossa. Tänäkin vuonna mukana taas Tiksitiimissä. Suosittelenkin muita ehdottomasti hakemaan mukaan Tiksitiimiin, sillä sitä kautta saa kokemusta ja uusia ystäviä. =) Aina tarvitaan uusia Tiksitiimiläisiä!”
–ARTTU

 

TÄYTÄ HAKEMUS 16.6. MENNESSÄ

Nyt kun olet kuullut syitä tiksitiimiin liittymisestä itse ammattilaisten suista, niin älä skrollaa onnesi ohi vaan täytä sinun hakemuksesi vapaaehtoisiimiin. Hakuaika päättyy 16.6., joten hakemus kannattaa täyttää nyt! Odotamme innolla hakemustasi, nähdään Hiekkaharjussa!